Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”
Astrologul Marian Golea a dezvăluit ce aduce Horoscopul Chinezesc pentru fiecare semn zodiacal în parte, dar a dezvăluit și cu ce provocări vine anul 2023. 

Astrologul Marian Golea a fost invitat în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de pe Prima TV, unde a dezvăluit o modalitate inedită prin care puteam avea prosperitate în noul an, cu ajutorul portocalelor, dar a dezvăluit și problemele cu care ne vom confrunta în continuare. De asemenea, astrologul a făcut noi previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

„Opt portocale, putem și mai multe, le aruncăm pe jos, oriunde vreți, după care trebuie să dăm și cu picioarele în ele și astfel rostogolim prosperitatea și după aceea ne jucăm cu ele. Nu trebuie să spunem nimic. 

Anul ăsta nu este formidabil. Este un an de trădări, de minciuni, de reprezentări proaste. Lupte de putere, mai ales luna asta, o să fie jale. Oameni dați afară de la serviciu, foarte mulți. În același timp, vor fi mulți fericiți care se pot baza pe faima lor. În afară de asta, pentru România nu avem prosperitate, nu avem putere. Nu avem resurse, care reprezintă cel mai important lucru din viața unui om. În toamnă vine metalul, vor fi niște resurse atunci. Trebuie să avem grijă de bani, grijă are la investiții.

Vom avea mult lemn, însă creativitate fără resurse nu există.

Războiul continuă, eu cred că nu am văzut nimic. România este pe Șarpe, trebuie să implementăm niște planuri, „ce am face dacă”. Este un an bun pentru învățătură, pentru educație, pentru căsătorii”, a declarat Marian Golea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te poate interes ași: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care poate fi cuprinsă de griji și anxietate. La ce trebuie să fie atentă / VIDEO

Șobolan

O duce formidabil. Este pus la conducerea anumitor proiecte. El reprezintă începutul tuturor lucrurilor, are steaua 9. Are bani, are lucruri bune, tot ce vrea. Singura problemă că Iepurașul e pedeapsa lui, când îi e lumea mai dragă vine cineva și îi dă un „șut”. Au un ajutor celest, care pot fi chiar ei. 

Tigrul

Un an slăbuț. Are steaua furturilor, dar la el mai intervine și o stea a certurilor. Dacă ei conduc businessuri se pot certa cu oamenii din jurul lor și pot distruge tot. Au foarte mare încredere în toți, ceea ce e rău, pentru că va fi păcălit.

Iepure

Vine și e cam rău. Nu aveți voie să mâncați carne de iepure anul acesta. 

Dragonul

Are un an bunicel, dacă vrea să și-l facă. El primul lucru zice nu, însă poate avea un an bun, pentru că are niște sectoare de prosperitate senzaționale.

Șarpele

O va duce bine numai dacă va avea planuri bine stabilite. 

Calul

Vrea faimă, dar face bani cu nemiluita, însă rămâne cu nimic. Trebuie să aibă grijă la buget, pot apărea cheltuieli neprevăzute și trebuie să aibă grijă unde se duce.

Oaia

Are steaua 1 anul acesta, care e steaua victoriei. Are însă niște mici energii care nu o ajută. Ea este bine în general, la muncă și restul, dar esența spirituală nu o are, nu are putere de a merge mai departe.

Maimuța

Are și ea o stea bună, 1, numai că are tot o stea de jafuri și pierderi. Trebuie să se păzească.

Cocoșul

Are una dintre cele mai bune stele care există anul acesta, 6, care îi aduce tot ce vrea. În mijlocul acestei stele există însă steaua distrugerilor, catastrofe naturale. Ne uităm pe Vestul Europei și pe Coasta Americii de Vest.

Câinele

Este ultimul în acest clasament și are tot ce există mai prost. Pe lângă steaua 5 a distrugerilor are tot ce e rău.

Mistrețul

Are și el steaua 5, dar parcă nu o duce așa greu, e mai maleabil. 

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023 - Anul Iepurelui de Apă. Astrolog Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 26 ian 2023, 11:03

Octavian Strunilă, Smiley, Matei Dima, Vladimir Draghia/foto Instagram/ captură video YouTube

Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Camelia Pătrășcanu

Horoscop karmic, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are parte de relații tensionate: „Pot apărea reproșuri”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii APRILIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Silviu Purcărete, captură video Youtube

Reacții în lumea teatrului, dupa retragerea lui Silviu Purcărete de la Premiile Uniter. Lia Bugnar: „Nu are ce să caute pe aceeași listă cu voi”

Războinicii, captură foto Survivor

Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Cătălin Scărlătescu, captură video Instagram

Cine este femeia care l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune: „A sunat telefonul și mi-a spus...”

Foto Freepik

Condimentul care combate răceala, previne căderea părului și hidratează pielea

Anamaria Prodan, Carmen Harra/ foto Instagram/ captură video YouTube

Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”

Mădălina Crețan, captură video Youtube

Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

Sanda Ionescu, foto Facebook

Astrolog Sanda Ionescu, previziuni despre intrarea lui Pluton în Vărsător: „Schimbări masive ce vor influența sute de generații”

Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook

Nicoleta Luciu, desființată de fani, după ultima ei apariție: „Arată jalnic. Refuz să cred că este ea”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop - Lună Nouă în zodia Berbec: Zodia care se îndrăgostește

Ce practici magice ți se potrivesc în funcție de zodie?

Magia asociată cu semnele zodiacale dominante acționează...