Horoscop chinezesc 2023. Predicții pentru toate zodiile în Anul Iepurelui de Apă
Data actualizării:
Data publicării:
Vrei să afli care sunt predicțiile zodiile tale, în horoscopul chinezesc? Anul 2023 va fi anul Iepurelui de Apă, iar iepurele este un semn al longevității și al păcii în cultura chineză. Îți putem spune că anul nou este văzut ca o perioadă plină de speranță.

Despre persoanele născute în anul Iepurelui de Apă se spune că sunt ingenioase, vigilente și rapide în gândire. În 2023, există previziuni că sunt zodii care scapă de necazurile din 2022, în timp ce altele ar trebui să fie pregătite pentru probleme sau mici accidente.

Horoscop chinezesc 2023 Iepure (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011)

În 2023, pe Iepuri îi așteaptă numeroase provocări în horoscopul chinezesc. Acestea pot aduce și multe schimbări, așa că se impune mare grijă la toate aspectele vieții. De altfel, iepurii sunt încurajați să evite schimbările majore în noul an. Dacă te-ai gândit să-ți schimbi statutul social, să începi o nouă afacere sau o nouă școală, poate ar fi mai bine să aștepți.

Totodată, se spune că, pentru orice ai vrea să realizezi, ar trebui să-ți dublezi efortul, spre deosebire de alți ani. Poți să reduci problemele și ghinionul dacă ești circumspect în comunicare. Muncește din greu, mai ales pe plan profesional, pentru că te poate aștepta o promovare sau un loc de muncă nou. Ar fi bine să crezi că după curcubeu, răsare și soarele. Cum să fii mai norocos? Poartă lenjerie și șosete de culoare roșie și cumpără obiecte sub formă de câine. Culorile norocoase pentru iepuri sunt verde și albastru.

Horoscop chinezesc 2023 - Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Nu se anunță un an prea bun pentru Dragoni, pentru că acest semn este în opoziție cu Tai Sui, zeul vârstei în mitologia chineză. Nu-ți face prea multe griji, pentru că, dacă vei fi concentrat și dacă vei munci, 2023 îți va arăta și un zâmbet larg.

Pentru Dragon, vor fi succese în carieră și performanțe care pot veni cu ajutorul unor persoane influente. Poți să primești promovări sau chiar măriri de salariu. În ceea ce privește dragostea, există câteva probleme, așa că nu se poate discuta despre căsătorie. Te poți confrunta cu numeroase discuții în contradictoriu cu partenerul, așa că este recomandat să fii empatic și să vezi lucrurile și din punctul celuilalt de vedere. Merită să comunici mai mult.

În ceea ce privește sănătatea, nu te simți prea în formă în 2023. De aceea, ar trebui să pui accent pe relaxare, fără să uiți să mănânci corect. Bucură-te și de sport și dormi suficient. Cum să fii mai norocos? Investește în obiecte cu pasărea Phoenix. Culoarea ta norocoasă este alb.

Citește continuarea pe Astrosens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  horoscop chinezesc  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel