Horoscop chinezesc 22-28 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop chinezesc pentru săptămâna  22-28 ianuarie 2024.

Șobolan
(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână are un caracter emoționant pentru tine. S-ar putea să te trezești în mod constant "pinguit" de subconștientul tău, fie prin vise, fie în timp ce ești treaz, ca un apel la vindecarea vechilor răni. 

Zi norocoasă în dragoste: 27 ianuarie

Și în dragoste te poți trezi chinuit de o "rană de mamă" sau, la propriu, de mama partenerului tău de viață. Ia situația cu calm și ține-te tare. Jurnalul te poate ajuta să găsești claritate în ceea ce privește ceea ce trebuie să faci în continuare.


Zi norocoasă în prietenie: 25 ianuarie

Viața ta socială îți va aduce multă bucurie. Așa că păstrează lucrurile simple, dulci și prostești în această perioadă. S-ar putea să te regăsești și tu în câteva aventuri improvizate!

Zi norocoasă în carieră: 22 ianuarie

Ia-o ușor în carieră în această săptămână. Nu este încă momentul potrivit pentru noi începuturi sau pentru mișcări mari. O perioadă norocoasă se va ivi însă în viitorul apropiat.

Bou
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)


Prezentare generală:

Ești îndemnat să te bazezi pe capacitatea ta de observație în această săptămână. Aceasta te va proteja de prieteni falși, informații false și idioțenii generale de tot felul. Trecerea în modul introvertit poate fi, de asemenea, benefică pentru majoritatea dintre voi.

Zi norocoasă în dragoste: 23 ianuarie

Dacă simți nevoia de spațiu în viața ta amoroasă, nu te simți vinovat să îl ceri. Nimeni nu poate fi acolo pentru o altă persoană tot timpul. Și nici nu ar trebui ca cineva să ceară asta de la tine dacă îi pasă cu adevărat de bunăstarea ta.


Zi norocoasă în prietenie: 22 ianuarie

Viața ta socială poate fi puțin restrictivă sau iritantă în această săptămână. Nu ceda la intimidare sau la presiunea colegilor. De fiecare dată când îți iei apărarea, îți va fi mai ușor să faci același lucru data viitoare când se va întâmpla ceva similar.

Zi norocoasă pentru carieră: 27 ianuarie

Dacă te gândești să îți schimbi locul de muncă sau să încerci ceva nou în carieră, acum este momentul să te gândești serios la asta. O fereastră sortită este aici pentru a face astfel de schimbări.

Tigru
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Prezentare generală:

Poți fie să te porți frumos cu oamenii cu care trebuie să colaborezi, fie să găsești o cale de a te descurca singur. Nu există cale de mijloc. Energia din această săptămână te îndeamnă să alegi calea cea mai bună pentru creșterea ta personală și aliniată cu adevărata ta natură.

Zi norocoasă în dragoste: 22 ianuarie

În dragoste, dăruiește mai întâi și apoi caută să primești. Nu continua să dăruiești dacă cealaltă parte îți dă de înțeles că nu-i pasă deloc de tine sau că ia dragostea ta ca pe ceva de la sine înțeles. Aceasta este o incompatibilitate de bază.


Zi norocoasă în prietenie:23 ianuarie

Viața ta socială reprezintă o provocare în această perioadă. Este posibil să fii înconjurat de persoane care nu sunt bune pentru creșterea ta și care încearcă să te țină pe loc. Acum este momentul să fii sincer cu tine însuți pentru a-ți găsi adevăratul trib de suflet.

Zi norocoasă pentru carieră: 25 ianuarie

Fă-ți timp în această săptămână pentru a-ți scrie în jurnal gândurile despre carieră și viitor. Unde speri să fii peste 10 ani? Unde nu speri neapărat să fii?

Iepure
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Prezentare generală:

Ai încredere în instinctul tău în această săptămână. Acesta îți va șopti neîncetat prin mișcări ale corpului tău, ghionturi spre sincronicități și numere repetate și alte mijloace. Acordă-i atenție și te vei scuti de o serie întreagă de probleme.

Zi norocoasă în dragoste: 27 ianuarie

Dacă te căsătorești săptămâna aceasta, nu puteai alege un moment mai bun! Această perioadă este cu adevărat norocoasă pentru viața ta amoroasă. Așa că profită din plin de ea!

Zi norocoasă în prietenie:  28 ianuarie


Dacă te simți chemată, intră în modul introvertit în această săptămână și reflectează asupra relației cu familia ta. Uneori, gravităm în jurul anumitor tipuri de prieteni și cunoștințe din cauza unor probleme nerezolvate din familia noastră. Acest lucru poate fi dăunător dacă nu ești conștient de aceste curenți de fond.

Zi norocoasă pentru carieră: 28 ianuarie

Energia din jurul carierei tale este puțin neangajantă în această perioadă. Fii atent la situațiile tale și nu închide ochii la semnalele de alarmă.

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Prezentare generală:

Viitorul tău este luminos și norocul tău se va schimba în curând în bine (indiferent dacă îți merge deja bine sau nu). Pregătește-te pentru această schimbare masivă. Știi că Anul Dragonului este aproape de tine.

Zi norocoasă în dragoste: 27 ianuarie

În dragoste, fă-ți timp pentru autoîngrijire și reflecție liniștită în această săptămână. Este ușor să ne lăsăm purtați de graba amețitoare a iubirii doar pentru a realiza că ar fi trebuit să încetinim și să observăm mai atent ceea ce se întâmplă.


Zi norocoasă în prietenie: 28 ianuarie

Prietenii tăi vor fi o adevărată binecuvântare pentru tine în această perioadă. Așadar, apelează la ei dacă ai nevoie de ajutor. Așa vei ști cine sunt adevărații tăi prieteni și cine sunt acolo doar pentru distracție și zburdălnicie.

Zi norocoasă pentru carieră:  28 ianuarie

Fii mai răbdător și mai sârguincios în viața profesională în această săptămână. Un pic de atenție în plus îți va economisi mult timp mai târziu.

Șarpele
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Prezentare generală:

Poate fi dificil să iei atitudine pentru tine însuți atunci când cei care te contrazic par să fie peste tot. Nu trebuie să le permiți să te "vâneze". Ești puternic, chiar dacă nu-ți dai seama de asta.


Zi norocoasă în dragoste: 28 ianuarie

În dragoste, concentrează-te pe dorințele tale în această săptămână. Puterile tale de manifestare se întăresc încet-încet și îți vor permite să aduci la viață aceste dorințe!

Zi norocoasă în prietenie:  22 ianuarie

În ceea ce privește viața socială, nu-ți crea obligații între prieteni, fie prin schimburi bănești, fie prin favoruri. Te va mușca neplăcut mai târziu.

Zi norocoasă în carieră: 23 ianuarie

În carieră, acordă credit acolo unde se cuvine, dar nu permite nimănui să fure ceea ce ți se cuvine. Consecințele uneia sau alteia nu merită să taci în prezent.

Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Prezentare generală:

Uneori este important să zburăm spre cuibul nostru și să ne adăpostim înăuntru. Alteori, este important să ieșim din cuib și să explorăm lumea mai largă. Energia din această săptămână îți cere să fii atent la curenții tăi emoționali, astfel încât să poți trece de la prima la a doua variantă, atunci când este necesar.

Zi norocoasă în dragoste: 27 ianuarie

În dragoste, nu te angaja doar cu jumătatea ta semnificativă sau cu partenerul tău. Adu-ți și prietenii în peisaj. Asta îți va spune dacă voi doi sunteți cu adevărat compatibili sau nu.


Zi norocoasă în prietenie:  28 ianuarie

De asemenea, fii mai precaută în această perioadă în privința prietenilor și cunoștințelor tale, mai ales dacă ai tendințe de a face pe plac oamenilor și ai fost exploatată în trecut.

Zi norocoasă în carieră: 23 ianuarie

În ceea ce privește cariera ta, îmbină-o cu viața ta privată și ancorează-ți obiectivele pe termen lung de ea. Cum îți vei construi un viitor mai bun prin sudoarea, sângele și lacrimile pe care le cheltuiești la locul de muncă?

Capra
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Prezentare generală:

Viața se bazează pe echilibrul dintre principii opuse, iar în această săptămână, vei fi față în față cu această realitate. Unii dintre voi s-ar putea să o găsiți și în interiorul vostru. Permiteți ca dihotomia să vă deschidă ochii asupra adevărului lumii în general.

Zi norocoasă în dragoste: 24 ianuarie

Viața ta amoroasă va fi cam ca de obicei. Vor exista în continuare oportunități de a încerca ceva nou și de a ieși din zona de confort ... dacă îți dorești acest lucru.

Zi norocoasă în prietenie: 25 ianuarie


Viața ta socială va fi mai fabuloasă, cu excursii și petreceri improvizate și câteva conversații nocturne, de asemenea. Profită din plin de această perioadă frumoasă.

Zi norocoasă în carieră:  26 ianuarie

În carieră, încearcă să fii mai atentă și mai respectuoasă cu viața și realitatea celor care lucrează alături de tine. Cu cât poți fi mai compătimitor, menținându-ți în același timp responsabilitățile, cu atât mai multă pozitivitate vei atrage spre tine.

Maimuță
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână este puternică și frumoasă pentru tine, mai ales în domeniul financiar. Așadar, urmează-ți inima și investește-ți resursele și timpul în lucruri care contează cu adevărat.

Zi norocoasă în dragoste: 27 ianuarie

În dragoste, ești încurajat să ieși din zona ta de confort, mai ales în sfera intimă și să încerci ceva nou. Nu fi surprins dacă acest lucru declanșează brusc un foc de pasiune.

Zi norocoasă în prietenie:  28 ianuarie


Unii dintre voi v-ați construit un grup de prieteni cu adevărat frumos. Prețuiți-i și trimiteți puțină recunoștință în eter în această săptămână pentru această turnură de noroc. Este o adevărată binecuvântare.

Zi norocoasă în carieră: 22 ianuarie

În carieră, vezi-ți de treaba ta și stai departe de bârfe și politică în această săptămână. Te va proteja de drame și supărări inutile.

Cocoș
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Prezentare generală:

Ești o forță de luat în seamă. Energia din această săptămână te îndeamnă să te apleci asupra acestei laturi puternice și pline de voință a ta și să continui să mergi înainte pe calea pe care ți-ai ales-o. Te conduce undeva extraordinar.

Zi norocoasă în dragoste: 27 ianuarie

În dragoste, susține-ți valorile și stima de sine mai presus de orice. Persoana potrivită pentru tine nu va încerca niciodată să te gazeze și să te facă să crezi că un comentariu înjositor este o "glumă".

Zi norocoasă în prietenie: 25 ianuarie

Viața ta socială va fi bună și în această săptămână. Profită din plin de ea și consolidează-ți rețeaua cu conversații bune și povești de familie.


Zi norocoasă în carieră:  26 ianuarie

În ceea ce privește cariera ta, forțele cosmice au grijă de tine, fie că îți dai seama sau nu. Fii atentă la semne și la sincronicități și trimite puțină recunoștință în eter pentru această asistență frumoasă.

Câine
(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Prezentare generală:

Te afli în această perioadă în epoca ta puternică. Așa că nu fi surprins dacă experimentezi o strălucire bruscă în această săptămână sau dacă te găsești mai popular decât de obicei.


Zi norocoasă în dragoste: 27 ianuarie

În dragoste, ești privit ca un premiu care trebuie câștigat. Nu ești un premiu sau un trofeu. Persoana potrivită va ști că este un privilegiu să facă parte din viața ta. Cei nepotriviți nu vor face decât să îți irosească timpul.

Ziua norocoasă în prietenie: 28 ianuarie

Viața ta socială va fi destul de frumoasă în această săptămână, cu momente distractive alături de prieteni și familie, dacă te simți chemată să pleci într-o excursie sau vacanță improvizată cu preferații tăi!

Zi norocoasă în Carieră: 23 ianuarie

În carieră, păstrează-ți sfaturile pentru tine. Și ai grijă la persoanele care ar putea încerca să se folosească de puterea profesională pentru a încerca să obțină o relație romantică cu tine.

Porc
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână are un aer moale și leneș pentru tine. Folosește această perioadă pentru a te reîncărca și a-ți liniști sufletul. Vei avea nevoie de ea odată ce ritmul se va intensifica în viitor.

Zi norocoasă în dragoste: 22 ianuarie

În dragoste, fii deschis la suflet și exprimă-ți afecțiunea prin gesturi mari. Fie că îi trimiți flori pe neașteptate sau îi scoți în oraș la o întâlnire improvizată, lasă-ți acțiunile să fie mari și îndrăznețe. Până la urmă, nu în fiecare zi faci așa ceva.


Zi norocoasă în prietenie: 26 și 27 ianuarie

Viața ta socială ar putea fi puțin lipsită de viață în această săptămână, dar asta este în regulă. Folosește acest timp pentru a reflecta asupra vieții și viitorului tău. Sunteți în curs de a crea ceva frumos.

Zi norocoasă în carieră: 25 ianuarie

În ceea ce privește cariera ta, stabilește un ritm constant în această săptămână și lasă-ți intuiția să te ghideze spre locuri și oameni noi. Să tragi din toate părțile nu va face decât să te împiedice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel