Horoscop Chinezesc 28 august - 3 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop Chinezesc săptămânal 28 august - 3 septembrie 2023. 


Șobolan
1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

General:

Energia din această săptămână este haotică pentru tine, Șobolanule. Există chiar posibilitatea unui conflict dacă nu ești atent. Încearcă să nu iei partea nimănui în această perioadă. Vei beneficia mai mult dacă vei observa situația și vei sta deoparte. De asemenea, cei cu care iei masa de prânz te vor influența. Așa că alege-ți cu grijă tovarășii.

Zi norocoasă în dragoste: 3 septembrie

Dacă nu ești într-o relație serioasă, nu este momentul să pui această bază. Încă trebuie să descoperi multe despre cel cu care te angajezi. Dacă ești singură, acum este momentul să te cunoști mai bine pentru a nu repeta greșelile din trecut.


Zi norocoasă în prietenie: 2 septembrie

Prieteniile tale sunt solide în această perioadă. Trimite recunoștință în univers pentru că nu toată lumea beneficiază de conexiuni atât de bune. Ține minte că, deși prietenii tăi îți asigură spatele, nu sunt obligați să îți supravegheze viața ca un părinte sau un profesor.

Zi norocoasă pentru carieră: 31 august

Energia din această săptămână este foarte bună pentru cariera și eforturile tale personale. Fă-ți timp pentru un ritual de manifestare, dacă nu ai făcut-o deja, pentru că ești pregătit în această perioadă pentru succes.

 

 

 


Bivol

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

General:

Dacă privirea ar putea ucide, ai fi un campion al țintelor de țintaș. Aceasta este energia săptămânii pentru tine. Nu tolera neplăcerile și iritațiile dacă poți să le eviți. Ești pe calea cea dreaptă spre succes chiar acum, iar unele persoane din viața ta vor o plimbare cu căruciorul, fără să facă vreun efort sau să contribuie cu ceva de valoare.

Zi norocoasă în dragoste: 3 septembrie

Energia din această săptămână nu este bună pentru a face angajamente pe viață. Dacă poți amâna discuțiile despre căsătorie pentru încă o vreme, te va ajuta pe termen lung. Unii dintre voi vor beneficia dacă veți scrie în jurnal despre cum arată o relație ideală pentru voi.


Zi norocoasă în prietenie: 2 septembrie

Prieteniile tale vor prospera și vor străluci în această săptămână dacă vei comunica cu prietenii tăi. Dacă nu ai mai vorbit cu colegii tăi de mult timp, acum este momentul să îi suni și să vă puneți la curent cu viețile voastre.

Zi norocoasă pentru carieră: Ziua de naștere a unui copil: 1 septembrie

Nu căuta favoruri de la șeful tău în această săptămână. Vei fi dezamăgit și riști să le atragi mânia. Energia favorizează eforturile solitare pentru tine și faptul de a rămâne tăcut în legătură cu lucrurile importante din viața ta. Dacă te asociezi cu un alt Bărbat, există posibilitatea unui conflict în această săptămână care se va termina într-un impas.

 


Tigru
1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

General:

Tigrule, onorează-ți angajamentele din această săptămână și continuă să mergi înainte, indiferent cât de împovărătoare ar putea fi unele dintre treburile și responsabilitățile tale. Ești aproape de a încheia un capitol din viața ta și de a începe ceva binecuvântat și pozitiv. Acest lucru este garantat doar dacă poți închide cu ușurință capitolul actual.

Zi norocoasă în dragoste: 28 august

Viața ta amoroasă din această săptămână va beneficia de practicile de autoîngrijire, fie că ești singură sau luată. Arată-ți iubire așa cum ai vrea ca altcineva să-ți arate iubire. Apoi subliniază că este singurul tratament pe care îl vei accepta.


Zi norocoasă în prietenie: Ziua de august: Ziua norocoasă în prietenie: 28 august

Trebuie să fii atent la legăturile tale acum. Unii dintre voi au luat adagiul "ține-ți dușmanii mai aproape" un pic prea literal și sunt predispuși să fie înjunghiați pe la spate. Dacă valorile și principiile tale nu se mai potrivesc cu cele ale prietenilor tăi, acum este momentul să regândești situația și să nu rămâi blocat în status quo.

Zi norocoasă pentru carieră: 29 august

Continuă să muncești din greu, iar universul va continua să te binecuvânteze, deși roadele muncii tale nu vor apărea în această săptămână. Onoarea și reputația ta sunt legate de acțiunile tale în această perioadă.

 

 

Iepure
1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

General:

Iepure, vei avea parte de o experiență fulminantă în această săptămână. Pe de o parte, mulți dintre voi vor fi binecuvântați cu oportunități extraordinare și cu un flux de bani sau recompense neașteptate. Pe de altă parte, ești predispus să te sabotezi din cauza nesiguranței tale. Respiră adânc dacă te simți în spirală. Meritați acest noroc!

Zi norocoasă în dragoste: 29 august


Cei care se află într-o relație la distanță vor avea parte de experiențe deosebite în această săptămână alături de partenerul tău. Ceilalți, nu atât de mult. Nu vă pierdeți încă speranța. Unele anotimpuri sunt pentru iubire, iar altele sunt pentru creștere și transformare personală.

Zi norocoasă în prietenie: 28 august

Energia din această săptămână este foarte introvertită în ceea ce privește prieteniile. Vei avea de câștigat dacă le vei oferi spațiu prietenilor tăi și dacă le vei cere același lucru. Folosește acest timp pentru a face introspecție. Dacă ești prieten cu un Boul sau Calul, citește horoscopul lor. S-ar putea ca ei să vă ascundă ceva.

Zi norocoasă pentru carieră: 30 august


Unii dintre voi trebuie să se gândească serios să treacă la un alt loc de muncă sau să schimbe echipa. Contribuțiile voastre nu sunt respectate acolo unde vă aflați din cauza misoginiei, bigotismului și a altor motive insidioase.

 

 

 

Dragon
1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

General:

Răbdarea și perseverența te vor ajuta să câștigi ziua (și săptămâna), Dragon. Poate că toată lumea nu apreciază înțelepciunea, dar tu vei râde la urmă dacă trăiești după a ta. Acest lucru este valabil mai ales pentru aceia dintre voi care încearcă să construiască ceva special pentru voi înșivă și care au ales o cale neconvențională în viață.


Zi norocoasă în dragoste: 1 septembrie

Există o mare posibilitate ca săptămâna aceasta să ajungi brusc la un fost iubit. Încearcă să îți stăpânești acest impuls. Nu va ieși nimic bun din asta. Fă un ritual de tăiere a cordonului cu o lumânare neagră și o scrisoare de renunțare pentru a pune capăt acestui ciclu, dacă este posibil.

Zi norocoasă în prietenie: 2 septembrie

Cu cât îmbătrânești mai mult, cu atât mai puțin timp vei avea la dispoziție pentru a te întâlni cu prietenii tăi și a te distra. Asta nu înseamnă că prietenia ta s-a diminuat sau că nu mai este valoroasă. Înseamnă doar că ai îmbătrânit și trebuie să onorezi anotimpurile schimbătoare ale vieții tale.


Zi norocoasă pentru carieră: 1 septembrie

În această săptămână vei fi extrem de ascuțit și isteț în carieră. Ai încredere în intuiția și raționamentul tău mai presus de cel al altora. În caz contrar, vei risipi această energie bună și vei fi pus la colț, nu din vina ta.

 

Șarpele
1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

General:

Snake, dacă nimeni nu ți-a spus că ești suficient de bun așa cum ești, iată-ți un memento că ești. Cei mai mulți dintre voi se vor lupta în această săptămână cu cei care îi contrazic și îi urăsc. Dacă ai încredere în ghidul tău interior, poți naviga pe terenul ostil și poți deveni mai puternic pe partea cealaltă.


Zi norocoasă în dragoste: 1 septembrie

Unii dintre voi se află în compania unui suflet pereche adevărat. Din păcate, familia ta sau a lor poate fi împotriva acestei conexiuni din motive financiare sau diferențe de clasă. Pentru unii, ar putea fi și prejudecăți rasiale la mijloc. Țineți-vă bine unul de celălalt în timp ce treceți peste această furtună.

Zi norocoasă în prietenie: 1 septembrie

Cei mai mulți dintre voi nu vor avea suficient timp să se implice cu prietenii lor în această săptămână. Asta nu înseamnă că nu vă puteți trimite unul altuia meme-uri hilare pe internet. Râsetele bune pot menține o legătură puternică chiar și atunci când viața vă împiedică să vă întâlniți.


Zi norocoasă pentru carieră: 31 august

Roadele muncii tale vor înflori în această săptămână. Aleluia! Asigură-te doar că nu vei lăsa garda jos după ce ai trecut linia de sosire. Alte bătălii te așteaptă pe partea cealaltă.

 

 


Cal
1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

General:

Binecuvântări neașteptate vin spre tine în această săptămână, Cal. Dacă ai peste 50 de ani, te poți aștepta ca autoritatea ta să se ridice la un nivel superior. Ești remarcat pentru toate motivele corecte și mulți oameni te admiră. Dacă ai sub 30 de ani, în această săptămână îți va pica în brațe o invitație intrigantă. S-ar putea să nu fie o invitație la propriu, dar totuși o șansă pentru o aventură interesantă.


Zi norocoasă în dragoste: 29 august

Săptămâna aceasta, arată-ți dragostea față de cei pe care îi iubești, atât în situații romantice, cât și platonice. Energia este pregătită pentru o aprofundare a afecțiunii și a planurilor de viitor. Unii dintre voi sunteți în prezent cu persoana cu care vă veți petrece restul vieții, chiar dacă niciunul dintre voi nu a abordat încă această conversație.

Zi norocoasă în prietenie: 28 august

Îți este indicată o vacanță la plajă, sau cel puțin în apropierea vreunui corp de apă, în compania celor mai buni prieteni. Vei găsi acolo distracție, iubire, recreere și mâncare bună. Unii dintre voi vor avea de câștigat dacă își fac un plan spontan de acest gen.


Zi norocoasă pentru carieră: 28 august

Viața profesională și cariera voastră vor decurge ca de obicei în această săptămână. Nu vor fi surprize neplăcute și nici vești minunate. Este în regulă. Nu toate săptămânile sunt pline de acțiune.

 


Capra
1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

General:

Capră, ai grijă cu cine îți împărtășești secretele în această săptămână. Ai o vulpe în cotețul găinii. Acest individ poate face ceva viclean care să îți blocheze binecuvântările sau să îți răstoarne obiectivele. Vei avea de câștigat dacă vei lucra cu sârguință la afacerile tale personale până când vei trece linia de sosire.


Zi norocoasă în dragoste: 29 august

Săptămâna aceasta îți va oferi ție și partenerului tău semnificativ multe oportunități de a interacționa cu cercurile de prieteni ai celuilalt. Dacă ești singur, posibilitatea de a întâlni pe cineva fascinant este redusă la zero în această săptămână. Nu uita: un individ fericit invită mai multe binecuvântări în mod natural ... cu excepția cazului în care ai persoane toxice în cercul tău.

Zi norocoasă în prietenie: 30 și 31 august

Prietenii tăi îți vor fi norocoși în această săptămână în multe moduri ciudate. Pentru unii dintre voi, ei vă vor aduce vești sau o oportunitate care vă va ajuta să treceți la nivelul următor. Pentru alții, vă vor face cunoștință cu cineva care va deveni semnificativ în viața voastră într-o anumită calitate în scurt timp.


Zi norocoasă pentru carieră: 31 august

Energia din această săptămână este riscantă pentru cariera ta. Păstrează-ți capul în jos și îndeplinește-ți sarcinile și responsabilitățile cât mai bine posibil și nu vei avea nimic mai mult decât o săptămână de lucru plictisitoare pe cap. Este un lucru bun având în vedere alternativa!

 

 

 

Maimuță
1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

General:

Maimuță, ai grijă la zâmbete superbe și personalități fermecătoare în această săptămână. S-ar putea să te lași dus de val, fie în sens romantic, fie în alt sens, doar pentru a regreta mai târziu. Acest lucru este valabil și pentru aceia dintre voi care sunt în căutarea unui loc de muncă și care stau la interviuri.


Zi norocoasă în dragoste: 31 august

Viața ta amoroasă va fi extraordinară în această săptămână, și asta pentru că puterea ta de manifestare este la apogeu acum. Profită de acest lucru și fă un ritual lunar dacă poți. Poți folosi și o lumânare roșie, deoarece va fi mai rapid și mai eficient.

Zi norocoasă în prietenie: 29 august

Nu se va întâmpla mare lucru în această săptămână în domeniul prieteniei. Nu te agita, totuși! Uită-te la Netflix, mănâncă prăjitura ta preferată cu brânză sau plimbă-te printr-un parc. Uneori este nevoie să fii prietenul cuiva doar pentru a găsi un echilibru sănătos în viață.


Zi norocoasă pentru carieră: 2 septembrie

Trebuie să iei o decizie importantă în legătură cu cariera și viitorul tău în această săptămână. Nu lăsa pe nimeni să te împingă să te grăbești în privința asta. Multe lucruri atârnă în balanță. Dacă interacționezi cu un semn zodiacal Capră, Cocoș sau Câine, citește horoscopul lor pentru a ști care este poziția ta în ceea ce-i privește și care este cea mai bună cale de acțiune în relația voastră.

 

 

Cocoșul
1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

General:

Calmul și curajul te vor ajuta să treci peste această săptămână, Cocoș. Nu vă pierdeți speranța. Dacă te bazezi pe statornicia și pe inima ta puternică, poți întoarce provocările pe dos și găsi o cale de ieșire. Dacă ai nevoie de ajutor, tot ce trebuie să faci este să ceri.


Zi norocoasă în dragoste: 3 septembrie


Energia iubirii nu este foarte promițătoare pentru tine în această săptămână. Nu te implica dacă interacțiunea cu cineva te derutează sau îți dă mici semnale de alarmă. Lasă relația să crească și permite persoanei să își arate culorile în timp.


Zi norocoasă în prietenie: 3 septembrie


Ai un cerc de prieteni excelent și ești pe cale să inviți și mai multe persoane în el. Nu-ți anula angajamentele sociale dacă poți. Universul încearcă să îți prezinte niște persoane noi excelente.


Zi norocoasă pentru Carieră: Ziua de naștere a unui copil: 31 august

Cariera ta va progresa în ritmul său obișnuit în această săptămână și nu va fi nimic de mare importanță. Asta este în regulă. Nu toate săptămânile sunt pline de acțiune. Uneori, cel mai bine este să lucrezi prin mișcări și să finalizezi o sarcină după alta până când ziua este gata.

 

 


Câine
1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

General:

Ai grijă la ce acorzi atenție și pe cine permiți să intre în viața ta acum, Câine. Ești predispus la manipulări și direcționări greșite acum, mai ales dacă lucrurile merg bine și pari pe calea cea mai rapidă spre succes.

Zi norocoasă în dragoste: 30 august

Viața ta amoroasă din această săptămână se va simți ca un balsam pentru sufletul tău. Unii dintre voi vor petrece timp de calitate cu partenerul de viață. Alții dintre voi vor fi cufundați în romantism și veți visa cu ochii deschiși la weekend. Lasă-ți intuiția să te ghideze spre cel mai bun rezultat posibil.


Zi norocoasă în prietenie: 28 august

Fă-ți timp în această săptămână pentru a te implica cu prietenii tăi din copilărie. Fie că obișnuiați să vă jucați împreună în copilărie sau v-ați cunoscut în universitate, reconectarea cu fețele vechi poate fi o injecție puternică de fericire pentru tine.

Zi norocoasă pentru Carieră: În carieră, în ziua de naștere, în care se va face o schimbare de planuri de viață: 3 septembrie

Unii dintre voi vor da peste o oportunitate fascinantă în carieră în această săptămână. Aceasta va veni atașată de un sacrificiu de un anumit fel. S-ar putea să trebuiască să vă mutați departe de familie și să locuiți într-un alt oraș. Poate că veți avea un program de lucru mai lung decât de obicei. Cântărește-ți cu atenție opțiunile, dar nu lua prea mult timp pentru a trage o concluzie.

 

 


Mistreț
1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

General:

Mistreț, fericirea și bucuria pură sunt doar la o distanță de o palmă pentru tine acum. Ești dispus să te întinzi spre ea și să o apuci pentru tine? Nu lăsa nesiguranța sau bagajele din trecut să te împiedice să profiți de ceea ce universul a pus (sau va pune) în calea ta. Meriți acest lucru chiar dacă nu crezi încă.

Zi norocoasă în dragoste: 3 septembrie

Săptămâna aceasta va fi una de socoteli pentru viața ta amoroasă. Unii dintre voi își dau seama încet-încet că persoana cu care sunt sau de care sunt îndrăgostiți nu este tot ceea ce părea a fi la început. Vă regândiți planurile cu ei, poate că vă doriți să încheiați această etapă a călătoriei voastre romantice și să mergeți mai departe.


Zi norocoasă în prietenie: 1 septembrie

Unii dintre voi vor beneficia de o privire atentă asupra prietenilor voștri în această săptămână. Dacă prietenii tăi te fac să te simți ca un proscris sau un ciudat, sunt ei prietenii tăi? De ce permiți lipsa de respect față de persoana ta? Notează-ți în jurnal sentimentele și nu te minți pe tine însuți.

Zi norocoasă pentru carieră: 1 septembrie

Este o perioadă de așteptare pentru încercările tale în carieră - asta face parte din călătorie. Poți umple timpul învățând ceva nou sau alegând un nou hobby. Nu încerca să grăbești procesul! Nu poți crește un copil în trei luni, indiferent cât de multă mâncare îi dai mamei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: chinezesc  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO




pixel