Horoscop CHINEZESC, 7 septembrie – 6 octombrie 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Este o perioadă guvernată de energia pierderii și deposedării
Data publicării:
Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești (septembrie -octombrie 2021), pentru toate zodiile.

„În perioada 7 septembrie – 6 octombrie 2021, vom fi predispuși la energia de pierdere și deposedare. Această energie poate aduce în general pierderi pe toate planurile și emoționale, familiale, dar și bănești. Nu e cea mai potrivită lună pentru investiții și nici pentru speculații financiare. Energia este destul de amplificată în această lună și e nevoie de maximă prudență în manevrarea metalelor (fie ele simple obiecte de casă- cuțite etc), însă atenție și la conducerea autovehiculelor și mai ales, dacă lucrăm cu metalele- construcții etc. Maximă precauție pentru zodiile menționate mai jos.

 

Recomandate culorile de foc: roșu, roz în centrul casei și al birourilor (ex: un covor, carpeta, element de design roșu) și apă (negru, albastru, violet care bate către albastru), culori care vor atenua energia negativă a pierderilor atât lunară, dar mai ales o vor atenua și pe cea negativă anuală de pierdere, pentru că asistăm în această perioadă la o dublare a acesteia, care favorizează această energie perturbatoare, amplificând-o.

 

Energetic, luna aparține zodiei Cocoș de foc și vom rămâne angrenați în sfera zonei descendenților, a copiilor noștri, vom fi mai creativi în relație cu ei și ținând cont de cele spuse mai sus, atenție  la predispoziția de distrugere a unor relații datorită modului în care comunicăm și expunem punctul nostru de vedere. E nevoie de inspirație și idei, astfel încât să reparați o relație sufletească cu copiii dumneavoastră.


Evitați mijlocul caselor și al birourilor pentru a semna acte importante și a lua decizii importante, dar și pentru orice discuție cu copiii.


Horoscop CHINEZESC, 7 septembrie – 6 octombrie 2021


Șobolan: Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestăți certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea carierei și a ce vreți să faceți mai departe. Din nefericire energia este destul de puternică și vă puteți certa din orice, chiar pentru a vă susține și menține poziția. Rămâneți în defensivă și protejați-vă de o amuletă împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Dragon sau Maimuță, vă vor proteja energetic.

 

Bivol: Energie de succes pentru voi luna aceasta. Luna va poate aduce noi idei de business și noi oportunități de studiu benefice pentru cariera voastră. Perioada foarte bună în a încerca să ieșiți învingători în demersurile, pe care le veți avea această perioada. Energia lunară, aliată vouă, vă conferă o mare susținere pentru idei de business de pus în practică, însă țineți aproape nativul Șarpe, pentru a beneficia de aceste victorii pe toate planurile.


Tigru: Energie nu atât de puternică, dar tot de victorie pentru voi perioada aceasta. Luna aceasta puteți beneficia și voi de idei creatoare și  energia lunară vă conferă o mare susținere pentru idei de business de pus în practică, sunteți și voi creativi, însă țineți aproape nativul Dragon, pentru a capta cât mai multe victorii.


Iepure: Începe o lună energetică de maximă precauție pentru voi, deoarece nu există o foarte mare susținere energetică și rugămintea este să rămâneți precauți/ protejați.  Luna aceasta vine și cu o energie foarte puternică de succes redus și nu este momentul să vă afirmați și să vă așteptați la succese mai ales în relațiile voastre personale. Se pot înregistra rupturi sau renunțări. Vor exista poate momente de retragere și este bine să păstrați asupra voastră un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/dezastre/accidente. Este insă bine, că energia aceasta nu este atât de puternică, însă poate crea oarece neplăceri chiar și în sfera sănătății. Maximă prudentă mai ales când manevrați metale sau când conduceți!


Dragon: Energia ce vă guvernează este energia ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigură orice amuletă reprezentativă a acestei energii. Veți primi suport nesperat din partea cuiva, care o să contribuie la ameliorarea veniturilor voastre sau a celor dragi. Puteți întâlni oameni care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru iar energia lunară este una de susținere și de ajutor în secret (cineva vă va susține din umbră). Nativii Tigru  și Cocoș vă pot ajuta luna aceasta. Putem spune că sunteți una dintre zodiile favorizate să primească ajutorul necesar perioada aceasta.


Șarpe: Energia umbrelă în această luna este energia ajutorului divin. Energia lunară va este prietenă și va susține. Sunteți una dintre zodiile favorite acum. Veți primi suport nesperat din partea cuiva, care o să contribuie la creșterea veniturilor voastre. Puteți întâlni oameni care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru. Nativul Bivol vă poate ajută mult, în această perioadă.


Cal: Luna aceasta puteți întreprinde niște activități în sfera medicală (sănătate). Este bine că energia de îmbolnăviri nu este atât de puternică în această lună. Atenția trebuie să fie însă mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru consultații minore, pentru a detensiona această energie. Ca și un exemplu în această perioadă puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă. Este bine să aveți lângă voi un nativ Oaie sau Tigru, Câine pentru o mai mare protecție energetică.

 

Oaie: Energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioada asupra voastră. Energia este puternică în această lună și poate rezolva problemele cu care vă confruntați sentimental, relațional. Energia benefică din această lună vă poate propulsa în a acumula noi cunoștințe, a vă reuși proiectele, a fi cu persoana mult dorită pe plan sentimental. O perioada bună în acest an, în care relațiile au avut de suferit și ați fost mai mult înclinat către dispute.


Maimuță: Energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă și asupra voastră. Energia este puternică și poate rezolva problemele, cu care vă confruntați. Luna această excelează în suport pentru voi, fiind aliata voastră în zona de business. Puteți învață ceva nou din care să începeți să acumulați mai multe venituri, în a vă reuși proiectele, a fi cu persoana mult dorită pe plan sentimental. O perioada bună în acest an, fiind luna în care și energia lunară fiind aliată, vă susține extrem de mult. Nativul Dragon dar și Șarpe pot fi aliați de baza, însă nu uitați și nativul Cocoș, ce va poate susține în business.

 

Cocoș: În perioada menționată, veți fi predispuși la energia de multiplicare, destul de puternică. Anul acesta voi sunteți zodia predispusă la maxime câștiguri financiare și astfel, energia lunară vă va multiplică și ajutorul din partea superiorilor, veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu substanțiale. Astfel, este o perioada în care va sfătuiesc să încercați să captați toate resursele ce vă vin în cale, mai ales din partea copiilor. Încercați să petreceți timp cu nativii Șarpe și Bivol, chiar Dragon, pentru a maximiza eforturile voastre.


Câine: În perioada menționată, vom fi predispuși la energia de prosperitate, destul de slăbită la voi în semn, această energie poate aduce în general noroc în familie din punct de vedere al prosperității, o susținere nesperată a unui șef. Însă luând totuși în seamă energia de producere a energiei anuale de pierdere și în acest sector, este bine să va agățați de orice venit sau susținere, pentru că mai ales în această lună în care se multiplică pierderile, orice minim câștig pentru voi este o picătură de speranță. Orice venit trebuie precaut privit cu atenție, este posibil să intre pe o parte bani și pe altă parte ușor să îi și pierdem. 


Mistreț: În această lună și pentru voi energia de prosperitate vă poate ajută în a debloca anumite pierderi suferite în anul acesta. Este posibil să vă simțiți mai bine și orice câștig, fie el cât de mic, trebuie să vă bucure. Anul acesta de încercare pentru voi, nu ați primit prea mare susținere din partea protectorilor, pe plan familial –lipsind cel acordat de tată etc. Oricum, orice venit trebuie precaut privit cu atenție, este posibil să intre pe o parte bani și pe altă parte ușor să ii și pierdeți.  

 

Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezența, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru că o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să ni se alăture”.

 

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: chinezesc  horoscop  nicoleta ghiris  octombrie  septembrie  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel