Horoscop Chinezesc. August - Septembrie 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de prosperitate
Data publicării:
Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești (august-septembrie 2021), pentru toate zodiile.

"În perioada menționată, vom fi predispuși la energia de prosperitate, această energie poate aduce în general noroc în familie din punct de vedere al prosperității, luând totuși în seama energia de producere a energiei anuale de pierdere și în acest sector. Orice venit trebuie precaut privit cu atenție, este posibil să intre pe o parte bani și pe altă parte ușor să îi și pierdem. Maximă precauție unor zodii menționate mai jos.

Recomandate culorile de foc, roșu, roz în centrul casei și al birourilor (ex: un covor, carpeta, element de design roșu), culori care vor amplifică energia pozitivă a prosperității și o vor atenua luna această pe cea negativă anuală de pierdere.

Energetic luna aparține zodiei Maimuță de foc și vom rămâne angrenați tot în sfera zonei de cuplu, atenție însă la predispoziția de distrugere a unor relații datorită modului în care comunicăm și expunem punctul nostru de vedere, iarăși o luna în care putem fi ușor păcăliți și atunci atenție la speculațiile financiare, care ușor pot duce către dispariția banilor ușor acumulați. Vom avea de asemenea tendințe de a controla tot și pe toți în jurul nostru.

 

 

Zodiile și energia ce îi vă guverna această luna dar și remediile necesare sunt:

Șobolan:  Energia de dragoste și învățătură este prezența în această perioada asupra voastră. Energia este ușor slăbită însă poate rezolva problemele, cu care vă confruntați. Luna această excelează în suport pentru voi, fiind aliata voastră, energia benefică din această lună, vă poate propulsa în a avea un salariu mai bun, a acumula noi cunoștințe, a vă reuși proiectele, a fi cu persoana mult dorită pe plan sentimental. O perioada bună în acest an, fiind luna în care și energia lunară fiind aliată, vă susține extrem de mult.

Bivol: Luna această puteți întreprinde niște activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie destul de puternică, ce vă poate guverna luna această pe zona îmbolnăvirilor. Atenția trebuie să fie însă mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. Ca și un exemplu în această perioadă puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă. Este bine sa aveți lângă voi un nativ Șobolan sau Șarpe, Cocoș, pentru o mai mare protecție energetică.

Tigru: Și asupra voastră există energia foarte puternică, ce ne predispune la îmbolnăviri. Fiind zodia de atac direct energetic asupra voastră în această perioadă, maximă prudență asupra a tot ce însemnă grijă de corpul vostru. Nu este momentul să riscați anumite acțiuni, care vă pot dauna, să nu încercați să gustați lucruri noi, care vă pot afecta digestiv. Este bine să fie alături de voi un nativ Cal sau Câine, pentru o mai bună protecție energetică. Vă sfătuiesc să faceți voi investigații medicale de bună voie, pentru a nu fi împinși de nevoie către spital.Puteți fi pedepsiți pe nedrept luna aceasta.

Iepure: Energia ce vă guvernează este energia ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigură orice amuletă reprezentativă a acestei energii. Veți primi suport nesperat din partea cuiva, care o să contribuie la ameliorarea sănătății voastre sau a celor dragi. Puteți întâlni oameni, care să vă susțînă, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru. Nativul Câine vă poate ajută mult, în această perioada, regăsindu-se poate și în doctorul la care apelați.

Dragon: Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică, este prezentă în această luna în semnul vostru. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotrivă perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce, pierderi, demisii cu impact financiar, dar și posibile procese cu partenerii de afaceri, procese din care financiar există predispoziția să aveți de suferit. Este bine că aveți o susținere energetică de la energia lunară pentru o mai mare protecție, însă înconjurați-va de oameni nativi Cocoș, să vă ajute.

Șarpe: Energia pierderilor, puternică, este prezentă în această luna și în semnul vostru. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotrivă perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce, pierderi dar și procese cu partenerul de business/clienții, luna aceasta. Este bine însă, că aveți o susținere energetică de la energia lunară pentru o mai mare protecție, aceasta fiindu-vă prietenă. Oricum nu strică să fiți prudenți în a nu împrumuta cum o făceați poate până acum, măcar luna aceasta. Este o lună de atac energetic financiar.Țineți aproape nativi Bivol sau Cocoș dar și Maimuță.

Cal: Energia de ceartă, dispute diverse planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestăți certuri, în a vă susține părerea, în apărarea faimei și prestigiului vostru. Din fericire energia este destul de slabă, dar vă puteți certa din orice, chiar pentru a vă susține și menține poziția. Rămâneți în defensivă și protejați-vă de o amuletă împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Câine, vă vor proteja energetic.

Oaie: Începe o luna energetică de maximă precauție pentru voi, deoarece nu există o foarte mare susținere energetică și rugămintea este să rămâneți precauți/ protejați, mai ales că, luna aceasta vine și cu o energie foarte puternică de succes redus și nu este momentul să vă afirmați și să vă așteptați la succese și în relațiile voastre personale. Se pot înregistra rupturi sau renunțări. Vor exista poate momente de retragere și păstrați asupra voastră un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/dezastre/accidente. Atenție când conduceți!

Maimuță: Luna voastră energetică, cea în care pătrundem, este și pentru voi o lună energetică de maximă precauție, deși există o mare susținere energetică lunară am rugămintea să rămâneți precauți/ protejați, mai ales că luna această vine și cu o energie foarte puternică de succes redus și nu este momentul să vă afirmați și să vă așteptați la succese, mai ales în relațiile voastre personale. Se pot înregistra rupturi sau renunțări. Vor exista poate momente de retragere și păstrați asupra voastră un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/dezastre/accidente. Atenție și voi când conduceți sau la activitățile casnice, dar și cu grad înalt de periculozitate!

Cocoș: Energie de mare succes pentru voi luna aceasta, în anul acumulărilor pe zona prosperității. Luna această puteți fi avansați și să vă mărească salariul, să aveți un mare câștig de pe urmă descendetilor voștri (pot moșteni ceva, acumula multe venituri, să ii puneti sa joace la lotto). Perioadă foarte bună în a încerca să ieșiți învingători în demersurile, pe care le veți avea această perioada. Energia lunară vă conferă o mare susținere pentru idei de business de pus în practică, însă țineți aproape nativul Maimuță, pentru a beneficia numai de victorii în afaceri.

Câine: În perioada menționată, veți fi predispuși la energia de multiplicare, nu foarte puternică. Anul acesta însă poate aduce în acestă perioada o multiplicare, din fericire atenuată a energiei pierderilor, furturilor și deposedarilor. Există predispoziția să rămâneți fără susținerea unui șef, mentor, să plecați de pe o anumită poziție, să vi se diminueze salariul sau din atribuțiuni. Încercați să petreceți timp cu nativii Cal, pentru a va proteja.

Mistreț: Luna această poate fi luna în care să fiți pedepsiți pe nedrept, în încercarea de a primi susținerea unui mentor, tată etc. O energie de multiplicare a pierderilor, ce puteți să le suferiți anul acesta, diminuată însă la voi în zodie. Rămâneți precauți în dorința de a tot obține acest suport, el întârziind să apară luna aceasta. Cu riscul să tot repet, nu este momentul pentru nicio activitate deosebită, ce necesită suport și susținere.

Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează ca o prezența, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru ca o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să ni se alăture.

 

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrolog  chinezesc  horoscop  nicoleta ghiris  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”




pixel