Horoscop chinezesc: Compatibilitatea Zodiilor, cele mai potrivite relații care ar putea trece testul timpului
Citește mai jos care sunt zodiile din astrologia chineză care se potrivesc cel mai bine, dar și detalii importante despre Anul Tigrului de Apă și despre felul în care putem aborda compatibilitățile în horoscopul european. 

Starea planetei acum, energia acesteia deseori tăioasă, are mare legătură cu energia Tigrului de Apă, iar această energie a Tigrului, desigur, poate veni cu valențe pozitive sau negative în funcție de felul în care o abordăm. Potrivit zodiacului chinez, 2022 Anul Tigrului-Apă a început pe februarie 2022 și va dura până la 21 ianuarie 2023, atunci când Anul Iepurelui de Apă va începe.

În ceea ce privește astrologia chineză, potrivit lui Octavian Sbârnă, „în momentul în care ne raportăm la animalul din an, adică la Tigru, practic, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Energia interioară a Tigrului e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere în toate direcțiile vieții mele, în special în cea a relațiilor.

Trebuie să mă întreb cine și unde anume sunt atât în raport cu mine însumi, cât și cu cei care mă înconjoară. Nu este cazul să las o rană de nedreptate să mă controleze în anul Tigrului de Apă. Nu este cazul să mă gândesc la răzbunare, ci mai degrabă la potrivirea mea într-un anumit context. Desigur, asta nu înseamnă că voi fi cel care se întoarce cu capul în partea celaltă când se întâmplă ceva, dar nici nu sunt cel care transformă totul într-o răscoală în care mă rănesc singur și îi rănesc și pe cei din jurul meu. 

În anul Tigrului de Apă, Zodiile care ar putea avea un grad mare de compatibilitate sunt următoarele: 

ȘOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) și BIVOL (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Aceste două zodii se potrivesc excelent. Bivolul este cel romantic și este tot ceea ce are nevoie Șobolanul. Bivolul este, totodată, încrezător și idealist, ar putea avea și o doză de egoism care merge mână în mână cu disponibilitatea și ambiția Șobolanului, acesta din urmă, deși are tendința de a sări de la un proiect la altul, va fi temperat de familistul Bivol care îl va sprijini să își ducă proiectele la bun-sfârșit.

TIGRU (1950, 1962, 1974, 1986,1998, 2010) și PORC (1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Tigrii cei puternici au mare nevoie de nativii din semnul Porc pentru a le tolera comportamentul. Tigrii sunt extrem de încrezători în forțele proprii, dar pot fi și aroganți. Porcii sunt grijulii și un pic sperioși și vor putea beneficia de toată protecția Tigrilor. Totodată, Porcii pot învăța de la Tigrii cum să aibă mai multă încredere în ei și cum să își exprime sentimentele mai ușor. Tigrii îi vor ajuta pe Porci să aibă mai multă încredere în ei. Pasiunea Tigrului și blândețea și grija Porcului se pot dovedi o rețetă bună pe termen lung. 

Citește continuare pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 21 sep 2022, 17:19

Sursa foto: Dezbracatu, Instagram

Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotașilor” a primit o factură uriașă la curent electric: „Este enorm”. Cât a avut de plătit prezentatorul / EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Andreea Bănică, foto Instagram

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Alexandra Velniciuc, Puiu Șerban, captură video YouTube

Alexandra Velniciuc și soțul ei, în mijlocul unui scandal după interviul cu Măruță. Declarațiile care au deranjat lumea teatrului

Anamaria Prodan, Instagram, Ionela Prodan, captură video Youtube

Anamaria Prodan, parastas- festival în memoria mamei sale. Mici la grătar, sarmale la pirostrii și artiști de renume

Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir iubește din nou: „Nu am fost singură aproape niciodată”. Ce spune vedeta despre partenerul din viața ei

Tudor Chirilă, foto Facebook

Tudor Chirilă, operat în Germania: „Am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale”. Cum se simte acum

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook, captură video Youtube Catalin Maruta

Ce spune Elena Merișoreanu despre parastasul - festival organizat în memoria Ionelei Prodan: „Vor face acolo acolo sarmale la pirostrii, mititei, fripturi. O să vină și preoți.” / EXCLUSIV

Sursa foto: Connect-R și parintele Visarion, captură TV/ colaj foto

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol: "Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!"

Captură video Youtube/ Eva Măruță

Eva Măruță, atac dur la adresa tatălui ei, după ce acesta a complimentat-o pe Denise Rifai: „Taci din gură” / VIDEO