Horoscop chinezesc cu Marian Golea, pentru luna iunie 2023. Zodiile care primesc avertizări: „Atenție mare”
Marian Golea a făcut noi previziuni astrale, pentru toate semnele zodiacale.

Marian Golea a fost prezent în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a dezvăluit ce ne rezervă horoscopul chinezesc pentru luna iunie.

„Am scăpat de Iepure, care ne-a ținut două săptămâni în priză. Noi la începutul anului spuneam că partea a doua a anului va fi mai urâtă decât prima parte, mult mai urâtă. Credeți că o se termine cu grevele astea? Toată lumea cere, nimeni nu mai gândește”, a declarat Marian Golea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

 

Șobolan

E în Rai. E o lună bună pentru el, are steaua victoriei și a multiplicării. Tot ce e frumos pe lumea asta, va avea el. Pe lângă faptul că face bani, toate lucrurile care pac a fi încuiate, se rezolvă.

Bivol

Chiar dacă a avut o lună urâtă, acum se lovește de steaua prosperității. Vine luna de Șarpe, care e aliatul său și-l ajută în toate lucrurile. Doar că el trebuie să aibă tupeu. Șarpele îi aduce inteligența, o lună absolut genială pentru ei, nu se vor întâlni prea des cu ea. Urmează după două luni care nu prea-l ajută, va fi nevoit să aibă grijă la accidente, trădări.

Tigrul

O duce și mai bine. Există o conjunctură mai puțin favorabilă pentru Tigri, dar ei pot să se bazeze pe prieteni, care să-i ajute să-și îndeplinească toate planurile. 

Iepure

Din nefericire, se întâlnesc două stele urâte, atenție mare. Adulții pot să aibă multe conflicte verbale, în urma cărora să-și piardă prietenii. În rest, nu ar fi o lamentare nemaipomenită.

Dragonul

El o duce foarte bine. E foarte bine reprezentat, pentru că are o stea de dragoste, de învățătură, iau toate examenele Dragonii, dacă dau.

Șarpele

Nu o duce rău, numai că are o problemă cu relațiile, trebuie să lucreze mai mult la prietenii și la relațiile de familie. E foarte tentant să calce strâmb, dar, în același, timp, poate avea o relație foarte bună în viitor.

Cal

Formidabil, o duce chiar mai bine, are steaua prosperității și multiplicării. Singurul lucru la care n-o duce bine e cu durerea de inimă. El este de foc și trebuie să aibă grijă la inimă.

Oaia

Nu o duce bine deloc. O să vină niște probleme de sănătate, care nu-i vor da pace pentru următoarele luni.

Maimuța

E deșteaptă, nu se cerată cu nimeni, a ajuns la o maturitate și își dă seama că nu poți schimba lumea.

Cocoșul

E pe primul loc din coadă, cel mai afectat. Are niște stele de metal prea multe și are posibilitate de accidente, răniri, chiar dacă se spune că e lună de Șarpe, care e aliatul lui, nu e bine să facă operații, doar dacă trebuie neapărat.

Câinele

O să aibă o lună foarte bună, una dintre cele mai bune din an, pentru că el a fost pus la colț mereu, dar acum are o lună mai bună.

Mistrețul

E pur și simplu foarte bun. E bine să stea pe acasă, nu se ceartă cu nimeni. Cel mai slab luna asta e pe planul familiei, poposește o stea a distrugerilor. Pot apărea certuri, divorțuri, neînțelegeri, se pot bate doi la o nuntă, mai ales dacă unul este Cocoș.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc pentru luna iunie. Care sunt cele mai norocoase zodii: „Pot veni mulți bani. Este luna cea mai bună din an pentru ei”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 25 mai 2023, 10:34

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca