Horoscop CHINEZESC - Decembrie 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia norocului în dragoste, relații și învățătură
Data publicării:
Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  (4 decembrie 2021- 2 ianuarie 2022), pentru toate zodiile.  

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan sfera relațională și învățămintele pe care le putem trage din aceste experiențe relaționale. Este un moment prielnic să refacem anumite legături, fie ele de iubire sau prietenie. Moment prielnic pentru cei ce învață și au examene (teze, cursuri etc) în această perioada.


Un real ajutor vine luna această de la energia anuală, împreună cu cea lunară – crează și mai multă susținere și ajutor, transformându-se într-o umbrela energetică de protecție și ajutor.


Se recomandă orice culoare de Lemn– verde, olive, sau plante dar și/sau culoare de apă negru, albastru, violet- albăstrui în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a potența energia lunară.


Vom putea auzi despre activități artistice (mai ales cele ce se vor desfășura în aer liber) dar și realizarea mai multor cursuri- mai ales online. 


Luna aceasta este luna Șobolanului de metal, o lună în care noi putem să producem lucruri și să emitem idei, să fim creativi în tot și toate, dar mai ales în relații. Cei ce sunt la școală vor beneficia de imaginație bogată și vor putea avea șansă pe zona de învățătură, susținere de la profesori. Posibil unele teste să fie date în această perioada și anumite zodii vor putea fi mai favorizate în această privința.


Bineînțeles, fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

Încercați să petreceți cât mai mult timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de școală, învățătură. 


Zodiile și energia care ii va guverna această lună dar și remediile necesare sunt:


Horoscop CHINEZESC - Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020
Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie a norocului în viitor, va poate aduce o creștere, însă nu foarte mare, a oportunităților pe planul carierei (energia fiind destul de slabă luna aceasta). Această energie însă poate multiplică în sens ușor negativ problemele pe zona de sănătate. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate.  Energetic este luna voastră, favorizați fiind Șobolanii de Apă și Metal. Țineți aproape nativul Maimuță, luna aceasta pentru a beneficia de protecție. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioada pentru a maximiza energia benefică sunt negru și albastru. 


Horoscop CHINEZESC - Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021
Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică este prezentă în această lună în semnul vostru. Se poate manifesta mai ales în sfera învățăturii- dacă dați examene, teze etc. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotriva perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră mai ales această lună, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari, dar si energia lunara va confera ajutor nesperat. Pentru cei ce nu sunt în sfera școlară această energie vă poate aduce, pierderi proiecte, demisii cu impact financiar, dar și posibile pierderi de susținere a unor parteneri de afaceri, existând predispoziția să aveți de suferit. Este bine să va înconjurați de nativi Cocoș, să vă ajute.  Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a fi protejați sunt roșu, roz, portocaliu, negru și albastru.


Horoscop CHINEZESC - Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică este prezentă în această lună și în semnul vostru. Atenție mărită la deposedari în sfera învățăturii și a examenelor (pot fi note la care sunteți nedreptățiți, sau pierdeți suportul cuiva că profesor- mentor).O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotriva pierderilor, ce trebuie menținute asupra voastră mai ales toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce, pierderi, demisii dar și posibile pierderi de susținere a unor parteneri, existând predispoziția să aveți de suferit. Atenție la sănătatea copiilor. Este bine să va înconjurați de nativii Cal, să vă ajute. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a fi protejați sunt roșu, roz, portocaliu, negru și albastru.


Horoscop CHINEZESC - Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
Puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate). Atenție la ficat, încheieturi și membre- mai ales că este o perioada în care vom călători către destinații de ski, etc. Energia de îmbolnăviri este slabă, însă poate să va creeze un disconfort orice entorsă sau altă afecțiune, mai ales în concediu este bine sa ne ocolească. Atenția trebuie să fie însă mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. Că și un exemplu în această perioadă puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă, energia lunară nu va este atât de prietenoasă. Este bine să aveți lângă voi un nativ Oaie pentru o mai mare protecție energetică. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a fi protejați sunt verde, olive, kaki.


Horoscop CHINEZESC - Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăți din orice și este bine să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestăți certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Anul acesta ați fost sfătuit să aveți mare grijă cum va exprimați, pentru că există marea posibilitate să se distrugă relațiile și voi să suferiți și financiar după urmă acestor rupturi. Din nefericire energia este destul de puternică și vă puteți certa acum din orice, chiar pentru a vă susține și menține poziția. Rămâneți în defensivă și protejați-vă de un remediu împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Maimuță, vă vor proteja energetic. Este bine că și energia lunară vă este prielnică, în a reduce cât mai mult posibil aceste tendințe de ceartă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta, pentru a diminua energia de ceartă sunt alb, gri, auriu, argintiu.


Horoscop CHINEZESC - Șarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
Energia de dispute și/sau posibile procese planează acum și asupra voastră. Vă puteți răzvrăți din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestăți certuri în orice relație, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Din nefericire energia este destul de puternică și vă puteți certa din orice, chiar pentru a vă susține și menține poziția in relatie/relatii. Rămâneți în defensivă, lăsăți să treacă energia și protejați-vă de un remediu împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Cocoș, vă vor proteja energetic, în a reduce cât mai mult posibil aceste tendințe de ceartă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această, pentru a diminua energia de ceartă sunt alb, gri, auriu, argintiu.


Horoscop CHINEZESC - Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
În perioada această, veți fi predispuși la multiple câștiguri, fiind extrem de puternică vă va aduce mai mulți bănuți, mai multă faima în business și în ce întreprindeți. De asemenea sunteți predispuși la maxime reușite în zona de acumulare noi cunoștințe sau chiar urmând un cu totul nou parcurs, unde trebuie să acumulați din ce în ce mai multe informații noi, veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu substanțiale. Energia lunară însă nu vă este atât de benefică și atunci este bine să fiți precaut la orice potențial atac energetic. Atenție la acumulările pe care le faceți, să încercați pe cât posibil să fiți atenți la orice încercare de a fi atacați.  Încercați să petreceți timp cu nativii Oaie, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera relațională. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza veniturile sunt crem, bej, maro, galben, roșu, roz, portocaliu.


Horoscop CHINEZESC - Oaie: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
Luna aceasta este una dintre cele mai importante luni din acest an, cu tendința de a avea un ușor succes (energia fiind luna această nu atât de puternică) în tot ce întreprindeți, dar mai ales în sfera relațiilor de orice tip. Posibil să începeți o nouă relație sau să înregistrați succes în a restabili o relație existența. Să nu uităm însă că energia lunară nu va este tocmai prietenoasă. Fiți precauți încă în această zona relațională, și fiți atenți în continuare  la cum și ce comunicați. Culorile ce vor potența această energie de succes luna aceasta sunt: albastru, negru, alb, gri.


Horoscop CHINEZESC - Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
Perioada discutată este una dintre cele mai importante luni din acest an, cu tendința de a înregistra orice succes, oricât de mic ar fi el, în ceea ce întreprindeți, dar mai ales în sfera relațională. Este bine să aveți lângă voi un nativ Șobolan pentru o mai mare protecție energetică. Luna această vine ca și suport energetic, mai ales pentru voi. Puteți ieși ușor victoriosi în a argumenta anumite puncte de vedere și a primi susținerea de care aveți nevoie. Culorile ce vor potența această energie de succes luna aceasta sunt: albastru, negru, alb, gri.


Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
Vă aflați energetic această perioadă sub umbrela ajutorului divin. Este o energie foarte puternică și puteți întâlni oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Însă energia lunară nu vă este printre cele mai prielnice și atunci e bine să rămâneți atenți la evenimentele din această luna. Asta nu înseamnă că nu puteți primi orice ajutor vi se oferă. Este foarte important să îl captați pentru a vă susține pe mai departe. Chiar dacă evenimentele din jur va vor scoate din zona de confort, tot va veți simți protejați de ce o să primiți. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a potența acest ajutor sunt crem, bej, maro, galben, alb, gri.


Horoscop CHINEZESC - Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
Există o energie a succesului scăzut, ce planează asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera patriarhului unei case, diverse neplăceri raportate la acesta. Pot exista deposedari de sănătate, de bănuți sau legate de lipsa de susținere a unui mentor bărbat, fie el șef sau prieten, tată. Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandata. Foarte bine că această energie în sectorul voastru este mai scăzută ca intensitate. Însă e bine să fiți precauți și să fiți atenți la minore accidentări, fie ele și în casă. Nativul Cal vă poate susține și proteja. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a fi protejați sunt verde, olive, kaki. 


Horoscop CHINEZESC - Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
Mai ales nativul Mistreț, se regăsește într-o poziție în care succesul redus în ce întreprinde poate să îl afecteze. Posibil că poziția sau job-ul la care visați să întârzie să se concretizeze, posibil ca susținerea cuiva să întârzie să apară și atunci să nu se întâmple un anumit lucru la care vă așteptați. Nativul Oaie vă poate ajuta mult, în această perioada. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum, pentru a va proteja sunt culorile verde, olive, kaki.


Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează ca o prezența, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru ca o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să se alăture nouă.

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 2022  astrolog  chinezesc  decembrie  feng shui  horoscop  nicoleta ghiris  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel