Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului
Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești (iulie-august 2021), pentru toate zodiile.

„În perioada 10 iulie- 8 august, vom fi predispuși la energia stelei de multiplicare, această energie poate aduce în general noroc în familie din punct de vedere al prosperității. Anul acesta însă poate aduce în acesta perioada o multiplicare, din fericire atenuata a energiei pierderilor, furturilor și deposedarilor din centrului casei, biroului, al centrului țării noastre sau extrapolând centrului Europei și chiar al lumii. 


Energia de multiplicare este o energie negativă luna această, pentru care avem nevoie pentru diminuare de culoarea albastră și/ sau negru de către toate zodiile. De evitat aducerea culorilor de pamant-  galben, maro sau  lemn- verde sau plante in centru.


Energetic, luna aparține zodiei Oaie de lemn și vom rămâne angrenați tot în sfera zonei de cuplu, respectiv a căsătoriilor care se înregistrează această luna, în sfera cursurilor și a învățăturii dar și a adoptării unei poziții de conducere în orice domeniu de activitate întreprindem.

 

Horoscop Chinezesc

 

Șobolan: Începe o luna energetică de maximă precauție pentru voi, deoarece nu există o foarte mare susținere energetică și rugămintea este să rămâneți precauți/ protejați, mai ales că luna această vine și cu o energie de succes redus și nu este momentul să vă afirmați și să vă așteptați la succese în carieră- mai ales. Se pot înregistra demisii sau renunțări la proiecte. Vor există poate momente de retragere și păstrați asupra voastră un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/dezastre/accidente. Atenție când conduceți!

Bivol: Energia de ceartă, dispute diverse planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioada. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestăți certuri, în a vă susține părerea. Energia este destul de puternică și vă puteți certă din orice, chiar pentru a susține ce studiați în detaliu. Rămâneți în defensivă și protejați de o amuletă împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Șarpe, vă vor proteja energetic, deoarece energia lunară nu vă este aliată, fiind o luna de atac pentru voi.


Tigru: Și asupra voastră planează o energie de conflict. Energia este puternică și va poate face să o manifestăți și pentru lucruri și crezuri nu atât de importante. Nu este momentul propice pentru susținere de cauze sau orice poate cauza certuri. Rămâneți mai degrabă în defensivă și păstrați-va calmul, energia va trece și este păcât să rămâneți cu relații distruse în urmă ei. Păstrați lângă voi nativii Dragon, va pot susține luna această.


Iepure: Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică, este prezentă în această luna în semnul vostru. O mare protecție o asigura, la fel, remediile împotrivă perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce, pierderi dar și procese cu partenerul, sau orice relație aveți, anul acesta însă și pierderea unei sume de bani investită intr-un curs care nu se va mai susține, sau poate veți consideră că va fi o pierdere de vreme susținând-ul. Este bine însă că aveți o susținere energetică de la energia lunară pentru o mai mare protecție.

Dragon: Aveți asupra voastră, în această perioada, energia de prosperitate, purtați orice activator de prosperitate, toate vor funcționa la capacitate maximă. Veți înregistra prosperitate și în relațiile voastre - noi oportunități ce pot aduce venituri suplimentare sau chiar noi oportunități de angajare, luna această fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie pentru a atrage cât mai mulți bănuți. Voi nefiind foarte protejați de energia lunară, atenție  la momente de retragere, ce pot apare din ciocnirile energetice cu luna în curs. Nativii Tigru vă pot susține energetic luna această.

Șarpe: Și la voi în semn se manifestă în această perioada, energia de prosperitate, purtați orice activător de prosperitate. Veți înregistra prosperitate și în relațiile voastre- noi oportunități ce pot aduce venituri suplimentare sau chiar noi oportunități de angajare, luna această fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie, în a atrage cât mai mulți bănuți. Energia lunară va este prietenă și va poate susține în a acumula cât mai mult pe zona de venituri, însă și  nativii Bivol vă pot susține energetic luna această.

Cal: Energia de dragoste și învățătură este prezența în această perioada asupra voastră. Energia este puternică, poate rezolva problemele, cu care vă confruntați. Luna această excelează în suport pentru voi, fiind aliată voastră, energia benefică din această lună, vă poate propulsa în a atinge faima mult dorită, a va căsători, a va reuși proiectele, a fi cu persoană mult dorită. Relația dintre energia voastră lunară și energia anuală, ce vă guvernează este una de excepție, aducând sporirea energiei pozitive. O perioada excepțională, este luna în care și energia proprie vă susține extrem de mult.

Oaie: Energia ce vă guvernează este energia ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigură orice amuletă reprezentativă a acestei energii. Veți primi suport nesperat din partea cuiva, care o să contribuie la ameliorarea relațiilor voastre de iubire/parteneriate. Puteți întâlni oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru, care este la putere în această luna. Nativul Mistreț dar și energia voastră personală vă pot ajută mult, în această perioada.

Maimuță: Ajutor din partea tuturor această luna, va simțiți susținuți din toate direcțiile. Veți primi suport nesperat din partea cuiva, care o să contribuie la menținerea relațiilor voastre. Este posibil să stabiliți și dată nunții voastre, să va susțină cât mai mult partenerul de viață, ameliorare a oricăror relații aveți. Puteți întâlni oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru.. Nativul Câine, din anturajul vostru, va poate susține mult energetic luna această.

Cocoș: Luna această puteți întreprinde niște activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie destul de puternică, ce vă poate guverna luna această pe zona îmbolnăvirilor. Atenția trebuie să fie însă mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. Că și un exeplu în această perioada puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă.


Câine: Energie de succes pentru voi luna această, în anul greu încercat de pierderi și deposedari, încercați luna această să ieșiți victorioși în a primi un șef cu o mai mare susținere pentru voi, a primi ajutor de la un mentor sau patriarhul familei voastre. Perioada foarte bună în a încerca să ieșiți învingători în demersurile pe care le veți avea această perioada. Energia lunară nu va conferă o prea mare susținere, însă țineți aproape nativul Maimuță pentru a beneficia numai de victorii.


Mistreț: Tot o energie de victorie va protejează și ghidează că o umbrela în orice întreprindeți luna această, este bine să fie activată pentru a o potența. Nativul Oaie și luna această energetică a să, va sunt de mare susținere, poate aveți un șef sau un părinte în această zodie și atunci prezența lui, va poate ridica energia de victorie lunară.


Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezența, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru că o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să ni se alăture”.

 

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.

Autor: Spectacola | Dată: 13 iul, 08:36

Bancul serii: Două mesaje

Soţul şi-a uitat telefonul acasă.


pixabay.com

Partea corpului pe care NU trebuie să o speli NICIODATĂ în duș

Ioniță și Viorica de la Clejani, sursa Facebook

Fulgy, la un pas să-i omoare pe Ioniță și Viorica din Clejani. Dezvăluiri cutremurătoare: "Era să le iau viața"

Unsplash.com

Fructul pe care ar trebui să îl consumi înainte de masă, dacă vrei să slăbești: Taie pofta de mâncare și ține de foame

Miron Cozma, sursa: captură TV / Kanal D

Ce pensie are Miron Cozma. Fostul lider al minerilor a recunoscut: "Nu am prosperat"

Unsplash.com/ autor Angelos Michalopoulos

HOROSCOP - IULIE 2021. Noi începuturi, energie maximă, o nouă dragoste și succes în carieră. Ce le așteaptă pe zodii

Căldură, sursa pixabay/ autor TheoRivierenlaan

Cum să faci răcoare în casă vara fără aer condiționat. Cele mai bune trucuri

Gemene, sursa facebook

Două surori gemene împart același bărbat. Cum au ajuns să facă totul la unison/ FOTO

picoblindcat, captură tik tok

O pisică a devenit vedetă pe TikTok datorită ochilor pe care îi are. Felina pare ireală/ FOTO

Imagine ilustrativă, sursa pixabay/ autor StockSnap

Soluția minune care te ajută să adormi în câteva minute. Ai nevoie doar de 3 ingrediente simple

Fulgy și Ioniță de la Clejani

Ioniță de la Clejani, umilit de Fulgy pe internet: „Stai jos, lăutare!” VIDEO

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Horoscop, vineri, 30 iulie 2021

Horoscop. Zodiile de foc vor fi mai avantajate astăzi.

Horoscop AUGUST 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

August vine cu o încărcătură puternică pentru toate...