Horoscop Chinezesc. Iunie-iulie 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de succes
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești (iunie-iulie 2021), pentru toate zodiile.

„În perioada 10 Iunie 2021 – 10 Iulie 2021,  vom fi predispuși la energia de succes în orice întreprindem.
Recomand orice culoare de Apă– albastru, violet-albăstrui sau negru, dar și culoare de Metal- alb, gri, auriu, argintiu sau poziționarea unei statuete de metal în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a potența această energie. În această perioadă încercați să petreceți timp în mijlocul caselor voastre, sau acolo să purtați discuțiile esențiale pentru voi și business-ul vostru.


Luna această este luna zodiei CAL de lemn

 Vom putea auzi despre o perioada în care vom fi mai diplomați, mai orientați către acumulare de informații sau învățătură, cursurile vor fi din ce în ce mai căutate, o perioada în care vom vedea organizate cât mai multe evenimente, per total o perioada în care vom produce lucruri, vom clădi ceva durabil.

Zodiile și energia ce îi vă guverna această luna dar și remediile necesare sunt:

Șobolan:

 Energia ce vă guvernează este energia ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigură orice amuleta reprezentativă a acestei energii. Veți primi suport nesperat din partea cuiva, care o să contribuie la cariera voastră. Puteți întâlni oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru ușor diminuată însă, de energia lunară, care nu vă este atât de prielnică în această luna. Nativul Bivol dar și energia voastră personală vă pot ajuta mult, acum.


Bivol: 

Energia de dragoste și învățătură este prezența în această perioada asupra voastră. Energia este puternică, poate rezolva problemele, cu care vă confruntați. Luna aceasta excelează în suport pentru voi, fiind aliata voastră, energia benefică din această lună, vă poate propulsa în relațiile mult visate. Chiar și relațiile cu profesorii voștri sunt favorizate și se îmbunătățesc, fiind posibil să vă înscrieți la cursuri/tabere educaționale, în această lună. Relația dintre energia voastră lunară și energia anuală, ce vă guvernează este una de excepție, aducând sporirea energiei pozitive și diminuarea celor negative. O perioada excepțională și e bine să mențineți alături de voi nativi Șarpe și Șobolan, dar este luna în care și energia proprie vă susține extrem de mult.


Tigru: 


Și asupra voastră umbrela energetică duce către rezolvarea relațiilor existente și îmbunătățirea lor, unii dintre voi chiar având planuri de oficializare a unor relații. Luna această excelează în suport pentru voi creându-vă chiar protecție energetică. Veți avea susținerea celor ce vă învăță lucruri și veți putea folosi parte din aceste informații acumulate acum, cu diverse cursuri pentru viitorul vostru. Susținere energetică de la nativii Dragon și Mistreț, în această perioada, dar și voi singuri energetic sunteți susținuți de către voi înșivă.


Iepure:

 Aveți asupra voastră, în această perioada, energia de prosperitate, purtați orice activător de prosperitate, toate vor funcționa la capacitate maximă. Veți înregistra prosperitate și în relațiile voastre, luna această fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie, în a atrage cât mai mulți bănuți. Voi nefiind foarte protejați de energia lunară, atenție astfel la momente de retragere, ce pot apare din ciocnirile energetice cu luna în curs. Nativii Dragon, Șarpe dar și Câine vă pot susține energetic luna această.


Dragon: 

Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie a norocului în viitor, vă poate aduce o creștere a oportunităților de rezolvare a problemelor, pe zona de prosperitate dar și de multiplicare a oportunităților în această zona. Atenție mărită în discuțiile purtate și mai ales la tonul folosit, deoarece unele relații, ce implică veniturile voastre se pot distruge și iremediabil repara. De asemenea atenție la multiplicarea posibilelor accidente și dezastre, atenție cum conduceți și mai ales să aveți protecție asupra voastră, deoarece această energie de multiplicare poate aduce și acest lucru în mod repetat în perioada menționată. Nativii Cocoș și Tigru vă pot susține energetic luna această, mențineți-i în preajma.


Șarpe: 

Această perioadă vine cu încărcătură energetică a norocului în viitor, vă poate aduce o creștere și multiplicare a oportunităților pe zona de venituri, însă depinde de voi, să le captați și să vă ajute în prosperitate și pe viitor îndelungat. Energia este puternică și vă poate ajută pozitiv pe viitor, însă poate la fel de rapid, să vă aducă multiple neplăceri pe zona de accidente și dezastre, fie ele și financiare. Atenție la speculațiile financiare. Nu este un moment potrivit pentru aceste activități. Păstrați alături de voi nativii Bivol și Mistreț pentru atenuarea energiilor negative.


Cal: 

Este luna energetică a voastră și aveți susținere energetică, însă rugămintea este să rămâneți precauți/ protejați, mai ales că luna această vine cu o energie de succes redus și nu este momentul să vă afirmați și să vă așteptați la succes și faima. Vor exista poate momente de retragere și păstrați asupra voastră un remediu de impiedicare a energiei de succes redus/dezastre. Energia nativilor Oaie în preajma voastră, vă poate aduce beneficitate, în aceste momente.


Oaie: 

Pentru voi- energia pierderilor, destul de puternică, este prezența în această luna în semnul vostru. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotriva perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce, pierderi dar și procese, mai ales pe zona de relații. Energia lunară este una de susținere a voastră și vă poate proteja această energie pe parcursul lunii. Mistreții și Caii pot fi aliații voștri energetici luna aceasta.


Maimuță: 

Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică, este prezentă în această luna și în semnul vostru. O mare protecție o asigura, la fel, remediile împotrivă perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce, pierderi dar și procese cu partenerul, sau orice relație aveți. Mențineți o poziție defensivă, pentru că energia anuală și cea lunară mențin o atmosfera de neînțelegeri permanente. Să îi aveți în preajma pe cei în zodia Șarpe și Câine, pentru a nu fi atacați constant de această energie, ei vă oferă protecție.


Cocoș: 

Energia de ceartă, dispute diverse planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioada. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea. Energia este destul de puternică și vă puteți certa și cu copiii voștri în încercarea de a vă susține punctul de vedere. Rămâneți protejați de o amuleta împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Dragon și chiar zodia Iepure luna aceasta, vă vor proteja energetic, deoarece energia lunară nu vă este aliată.


Câine: 

Luna aceasta puteți întreprinde niște activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie destul de puternică, ce vă poate guverna luna această pe zona îmbolnăvirilor. Atenția trebuie să fie însă mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie, dar și având alături zodiile Iepure și Maimuță puteți să vă protejați.
Mistreț: În această perioada puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă. Mențineți în preajma zodiile Oaie și Tigru pentru plus de protecție.


Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezența, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultura noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru ca o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să ni se alăture”

 

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrolog  chinezesc  feng shui  horoscop  nicoleta ghiris  zodiac  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel