Horoscop CHINEZESC - MAI 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Vom fi predispuși la energia îmbolnăvirilor”
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile luni mai, pentru toate zodiile.

„Recomand orice culoare de Lemn– alb, gri sau argintiu/auriu, sau plante, dar și culoare de Metal- alb, gri, auriu, argintiu sau poziționarea unei statuiete de metal în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedică energia îmbolnăvirii să se producă. În aceasta perioada evitați să petreceți timp în mijlocul caselor voastre, nu lăsați copiii să se joace acolo.


Luna aceasta este luna Șarpelui de apă.  Vom putea auzi despre o perioada în care ne vom simți mult mai stresați, mai dornici să ne întâlnim cu prietenii, însă este o perioada în care este bine, să fim mai precauți și să ascultăm intuiția. Dacă primim informația că nu trebuie să mergem sau simțim că nu trebuie să fim într-un anumit loc sau la un anumit moment, atunci ascultați intuiția. Vă poate salva de la o potențială îmbolnăvire. Energia lunara este asociată distrugerilor, cutremurelor, existând posibilitatea să auzim despre ele, manifestandu-se pe parcursul lunii acesteia. 


Zodiile și energia care le va guverna aceasta luna dar și remediile de care au nevoie:


HOROSCOP CHINEZESC - Sobolan: Pentru voi- energia pierderilor, destul de puternica, este prezenta în aceasta luna în semnul vostru. O mare protecție o asigura, la fel, remediile împotrivă perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră țoață luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedări. Aceasta energie vă poate aduce, pierderi dar și procese, pe zona de cariera, însă atenție și la sănătate. Protecție marița pe zona sănătății tot anul acesta pentru voi.


HOROSCOP CHINEZESC - Bivol: Aveți un mare aliat în energia lunara și acest lucru vine că o protecție scut pentru voi, în orice întreprindeți în sfera de invatura. Luna aceasta energia de succes redus și accident este asupra voastră, însă. Este o energie foarte puternica și vă sfătuiesc să vă protejați atat voi, cât și în mașină, motocicleta etc (cu protecție de mașină, vehicul), să aveți asupra voastră o pagoda, chiar daca sunteți susținuți de energia din aceasta luna, rămâneți prudenți și protejați. Luna aceasta sunt preconizate examenele de evaluare pentru anumiți ani, copiii care sunt Bivol trebuie cel mai mult protejați.

 

HOROSCOP CHINEZESC - Tigru: Luna aceasta energia de succes redus este asupra voastră. Este o energie foarte puternica și vă sfătuiesc să vă protejați în mașină (cu protecție de mașină), să aveți asupra voastră o pagoda și să rămâneți protejați, mai ales cu energia anuală de multiplicare, pot exista mai multe evenimente cu impact. Se pot întâmplă situații în care pe nedrept sunteți pedepsiți, mai ales la examenele ce pot urma în perioada discutată. Rămâneți protejați și dați copiilor Tigru protecție asupra lor în aceasta perioada. 


HOROSCOP CHINEZESC - Iepure: Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie a norocului în viitor,  care vă poate aduce o creștere a oportunităților de rezolvare a probemelor pe zona de sănătate, dar și de multiplicare a oportunităților pe zona de iubire și învățătură. Daca veți înregistră o victorie, ea nu vine singură. 


HOROSCOP CHINEZESC - Dragon: Energia este extrem de puternică luna aceasta și puteți ieși ușor victorioși. Cu energia lunara faceți magie și o să primiti informații pe zona de spiritualitate. Folosiți-le!!!! Energia victoriei vă este alaturi de tot ce întreprindeți, mai ales în zona prosperității. Se vor modifica substanțial veniturile. Este una dintre cele mai bune luni ale voastre. Un potențator al victoriei, ca remediu, este bine venit și poate amplifica energia.


HOROSCOP CHINEZESC - Șarpe: Este luna energetică a voastră și puteți "muta munții din loc". Energia victoriei este alături de tot ce întreprindeți, mai ales în zona prosperității. Se vor modifica substanțial în bine veniturile. Este una dintre cele mai bune luni ale voastre. Un potențator al victoriei, ca remediu, este bine venit și poate amplifica energia. Energia este extrem de puternică luna aceasta și puteți ieși ușor victorioși și acumula cât mai mulți bănuți.


HOROSCOP CHINEZESC - Cal: Energia ce vă guvernează este energia ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigura orice amuletă reprezentativă a acestei energii. Veți primi suport nesperat din partea cuiva, care o să contribuie la faima voastră. Puteți întâlni oameni care să vă șuștină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. 

 

HOROSCOP CHINEZESC - Oaie: Luna aceasta aveți asupra voastră energia de prosperitate, purtați orice activator de prosperitate. Toate vor funcționă la capacitate maximă. Veți înregistra prosperitate și în relațiile voastre, luna aceasta fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie să ieșiți victorioși, în a atrage cât mai muti bănuți. În încercarea de a căștiga mai mult este posibil însă, să vă simțiți epuizați, în încercarea de a convinge și a contracara părerile opuse vouă. Nu vă certați, luna este prea prețioasă să o ratați cu certuri mărunte și neînsemnate.


HOROSCOP CHINEZESC - Maimuța: Și voi aveți asupra voastră, în aceasta perioada, energia de prosperitate. Purtați orice activator de prosperitate. Toate vor funcționa la capacitate maximă. Veți înregistră prosperitate și în relațiile voastre, luna aceasta fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie să ieșiți victorioși, în a atrage cât mai muti bănuți. Voi sunteți protejați de energia lunara și sunteți și mai victorioși în a înregistră aceste câștiguri. Atenție însă la pedepse pe nedrept.


HOROSCOP CHINEZESC - Cocos: Energia de dragoste și învățătură este prezentă în aceasta perioada asupra voastră. Energia nu este extrem de puternică, însă mai poate rezolva probelemele cu care vă confruntați. Luna aceasta excelează în suport pentru voi, fiind aliata voastră, energia benefica din aceasta lună vă poate propulsa în relațiile mult visate. Chiar și relațiile cu descendenții (copiii) sunt favorizate și se îmbunătățesc.


HOROSCOP CHINEZESC - Câine: Energia de cearta, dispute diverse planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în aceasta perioada. Nu este nici momentul și nici locul să începeți să vă certați pentru a vă susține părerea. Energia este destul de puternica și vă puteți certa cu superiorul sau cu orice mentor/profesor, în încercarea de a vă susține punctul de vedere. Rămâneți protejați de o amuleta împotrivă certurilor.


HOROSCOP CHINEZESC - Mistreț: Nu exista nici cea mai mica susținere din partea energiei lunare, putând să înregistrați piedici, fiind o energie conflictuala. Depinde de voi să rămâneți liniștiți și neutri. Energia de cearta, dispute diverse, planează acum și asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în aceasta perioada. Nu este nici momentul și nici locul să începeți începeți să vă certați pentru a vă susține părerea. Energia este destul de puternica și vă puteți certa cu superiorul sau cu orice mentor/profesor, în încercarea de a vă susține punctul de vedere. Rămâneți protejați de o amuleta împotrivă certurilor. 

Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezență, care protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși, suntem obișnuiți și în cultura noastră cu protecții, pe care le amenajam la uși și geamuri (busuioc, văsc, etc) pentru ca o anumită energie să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă, pentru cea pozitiva, invitata să ni se alăture. 


Cu drag pentru noi toți”

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 2021  astrolog  chinezesc  horoscop  mai  nicoleta ghiris  zodii 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel