HOROSCOP CHINEZESC - MAI 2022. Luna Șarpelui de Lemn. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de ENERGIA câștigului
Data publicării:
HOROSCOP CHINEZESC - MAI 2022. Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  ( 1 Mai - 30 Mai 2022 ), pentru toate zodiile.

Astrolog Nicoleta Ghiriș: Focus pe o energie de câștiguri

HOROSCOP CHINEZESC - MAI 2022. Perioada 1 Mai- 30 Mai 2022  

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o extrem de sensibilă energie de câștiguri.
Energia centrală realizată între luna și energia anuală poate aduce în continuare și probleme de sănătate în jurul nostru (femeile în general pot întâmpina probleme de sănătate, atenție și la activități care predispun la rănirea membrelor). Este în continuare recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea). Rămâne ca o recomandare generală, să petrecem cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 

Luna această este luna Șarpelui de Lemn


Luna această este luna Șarpelui de Lemn, o lună în care vom fi tentați să facem împrumuturi, să ne cunoaștem interesul în general, să fim vehemenți în a ne susține cauzele și să încercăm să îi conducem și controla pe ceilalți. Arta echilibrului constă în a face activitățile mai sus menționate cu diplomație, fără a-i afecta pe ceilalți din dorința să ne îndeplinim țelurile. Este luna în care putem ușor fi predispuși către pedeapsa pe nedrept și de aceea precauția trebuie să fie maximă.


Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.


HOROSCOP CHINEZESC - MAI 2022


Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020


Focusul lunii este pe zona relațională și energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia este puternică și va va îndrumă pașii înspre activități ce vor duce la obținerea de sentimente bune în familie. Va poate ajută energia de relații să rezolvați problemele, cu care vă confruntați mai ales în zona carierei. Este luna în care veți începe lucruri noi, business-uri noi și veți învață lucruri, acumulând noi cunoștințe, în a vă reuși proiectele. Este bine să fiți înconjurați de nativi Câine pentru amplificare energie benefică. Culori recomandate sunt verde, olive, kaki, negru, albastru.


Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021


În această perioada puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie puternică, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la afecțiunile copiilor nativi bivoli- care sunt încă la școală, se pot ușor îmbolnăvi de la o afecțiune a colegilor sau profesorilor.  Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să va ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații. Atenție la persoanele însărcinate-urmăriți îndeaproape sarcina luna această. Ca un exemplu, în această luna puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, va va predispune spre un ajutor deosebit din punct de vedere al banilor. Este bine să aveți lângă voi un nativ Cocoș pentru o și mai mare protecție energetică, dar și luna această fiind luna de Șarpe va va susține necondiționat și veți simți un ajutor din toate părțile oricare ar fi problema. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna acesta pentru a fi protejați sunt alb și gri.


Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022


Focusul lunii va aduce și pe voi către a va îngriji de zona de sănătate. Există o energie puternică, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să va ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. Programați investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an va va predispune spre prosperitate. Este bine să aveți lângă voi un nativ Câine pentru o  și mai mare protecție energetică, pentru că luna această fiind luna de Șarpe veți înregistra și posibile pedepse pe nedrept mai ale pe sănătate. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna acesta pentru a fi protejați sunt alb și gri.


Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011


Un mai mare ajutor este posibil să resimțiți în această luna, de peste tot. Dacă luna trecută v-a lăsat poate cu anumite pierderi înregistrate, luna această energetic va va susține pentru a va reface forțele. Energia va poate mijloci întâlniri ale unor oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin, nu faceți decât să vă simțiți protejați din toate direcțiile. Primiți însă orice ajutor vi se oferă, este foarte important să îl captați, pentru a vă susține pe mai departe. Chiar dacă evenimentele din jur vă vor scoate din zona de confort, tot vă veți simți protejați, mai ales din punct de vedere al sănătății. Puteți avea parte și de noroc. Nativul Mistreț va poate susține luna această. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a potența acest ajutor sunt crem, bej, maro, galben.


Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012


Umbrela energiei pierderilor puternică, este prezentă în această lună în semnul vostru. Atenție însă și la câștigurile care se pot risipi ușor, înregistrând mai multe pierderi materiale dar și non-materiale. Nu este luna potrivită pentru a lua sau da împrumuturi. Nu va aventurați în speculații financiare ce se dovedesc în câștig la început, pentru că mai târziu să înregistrați o mare pierdere. Rămâneți precauți și protejați-va mai ales în relațiile cu sexul opus. Doar energia lunară conferă o ușoară susținere însă nu este suficient. Este bine să vă înconjurați de nativi Cocoș că să vă ajute energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați  în această luna sunt albastru și negru.


Șarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013


Luna în care Șarpele este vedetă zodiacului, însă umbrela energiei pierderilor puternică, este prezentă în această lună în semnul vostru. O pedeapsa pe nedrept poate fi prezența toată luna această asupra voastră. Pot înregistra oarecare probleme cu partenerul și sexul opus la serviciu și în acțiunile pe care le întreprind. Atenție la câștigurile, care se pot risipi ușor. Este bine să vă înconjurați de nativi Cocoș, care pot să vă ajute energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați această luna sunt albastru și negru.


Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014


Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese, destul de slabă luna această, planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăți din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Puteți înregistra probleme cu persoanele nesincere. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Vizații parteneri de ceartă pot fi cei ce se opun creșterii voastre și succesului. Asociați-vă cu cei din zodia Câine, vă vor proteja energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această, pentru a diminua energia de ceartă sunt mai ales culorile negru și albastru.


Oaie/Capră: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015


Există o reducere drastică pe zona energetică, ce planează asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera relațiilor diverse neplăceri raportate la această arie. Atenție și la probleme de sănătate.  Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată în casă și asupra voastră. Este bine să fiți precauți și să fiți atenți la accidentări, fie ele și în casă. Nativul Iepure vă va proteja. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru protecție sunt alb și gri, purtați multe metale pe voi: cercei, brățări, coliere în cazul doamnelor și brățări, ceas în cazul domnilor.


Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016


Există o reducere drastică pe zona energetică, ce planează și asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera relațiilor diverse neplăceri, putând chiar fi pedepsiți pe nedrept în anumite situații. Atenție și la probleme de sănătate.  Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată în casă și asupra voastră. Este bine să fiți precauți și să fiți atenți la accidentări, fie ele și în casă. Nativul Șobolan vă va proteja. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru protecție sunt alb și gri, purtați multe metale pe voi: cercei, brățări, coliere în cazul doamnelor și brățări, ceas în cazul domnilor.


Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017


Perioada aceasta vine cu tendința de a avea ușor succes în ceea ce întreprindeți. Va puteți baza însă pe energia Șarpelui, pentru că va conferă maximă protecție împotriva oricăror pierderi materiale. Este bine însă să fiți însă precauți și să nu investiți fără a va asigura în prealabil, luna această. Este recomandat să aveți în preajma un nativ Șarpe pentru maximă protecție și ajutor.  Culorile ce vor potența această energie de succes în această perioadă sunt: alb și gri.


Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018


Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie destul de puternică, care poate alimenta un conflict între generații, atenție la figura paternă dintr-o familie.  Noi oportunități pe zona de ajutor, acesta poate veni din mai multe direcții. Țineți aproape nativul Iepure luna această, pentru a beneficia de protecție. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a maximiza veniturile sunt verde, olive, kaki, roșu, roz, portocaliu.


Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019


Luna aceasta vă situați în opoziție energetică și puteți întâmpina pedepse pe nedrept care se pot realiza din partea unei persoane masculine, fie acasă sau la birou/școală. Aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie puternică, care poate alimenta susținerea, însă este bine să acceptați ajutor pentru că veți avea nevoie. Țineți aproape nativul Iepure luna această, pentru a beneficia de protecție. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a maximiza veniturile sunt verde, olive, kaki, roșu, roz, portocaliu.


Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezență, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru că o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să se alăture nouă”, a transmis Nicoleta Ghiriș. 
  
Pe Nicoleta Ghiriș o găsești și pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: chinezesc  horoscop  horoscop chinezesc  horoscop mai  mai 2022  nicoleta ghiris  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?




pixel