Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile
Astrologul Nicoleta Ghiriș a făcut previziunile astrale până la începutul anului viitor, pentru fiecare zodie în parte.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a fost invitata Danielei Simulescu, redactor-șef Astrosens, în cadrul unei emisiuni, acolo unde a prezentat horoscopul chinezesc pentru toate zodiile în parte, până în luna februarie a anului 2024. 


Șobolan

Ei au o energie de multiplicare, în sensul că sunt luni în care sunt sus, unele în care sunt jos. Trebuie mereu să fie atenție. Stelele la ei sunt legate de prosperitate și longevitate, au o stea care transformă energiile negative în cele pozitive. Veți întâlni oameni nobili, care vă vor proteja, ajutor în celebrarea relațiilor. Unii își pot găsi partenerul. 

Bivol

Are o energie a pierderilor, sunt cei mai încercați în această direcție, mai ales cei care susțin examene, sunt la școală. Li se ridică statutul social, o recunoaștere mai mare, pot fi pierderi financiare. Îi sfătuiesc să facă cheltuieli, dar e bine să fie precauți. Să fie atenți la cicatrici, pierderi de bani din furturi. 

Tigru

Ei au o umbrelă a deposedărilor. Trebuie să fie mai liniștiți, se pot înfuria mai ușor. Este un justițiar, dar poate fi indusă către ei anxietatea. Câștigă pe zona de statut social, trebuie să mențină un echilibru între carieră și familie. Pot exista complicații legate la ei. Zona de îmbolnăvire e activată.

Dragon

Are o energie de ceartă, dispute. Ar trebui să-și păstreze calmul, tonul scăzut, să-și înghită limbă anul acesta. Nu este momentul să înceapă dispute, să se bată sus și tare pentru ce cred ei, este bine să fie atenți la anumite stele care îi pot duce la izolare într-o relație, ce pot cauza turbulențe și îi pot duce la depresie. 


Șarpe

Ei, la fel, ar trebui să-și păstreze calmul și tonul scăzut, să lase de la ei. Cei câștigători o să cultive răbdarea, să se protejeze mereu, mai bine pleacă acolo. Oportunități de călătorie, departe de casă, pot călători pentru job, pentru noi proiecte. 


Cal

Are o perioadă în care sunt predispuși la câștiguri, foarte puternică energia. Pot capta bani din toate direcțiile. Le aduce celor singuri întâlniri, relații de lungă durată, căsătorie. Pot fi ajutați de femei puternice, ideile antreprenoriale o să vină către ei. E bine să nu folosească cuvinte dure, tonul face muzica.

Oaie

Ei sunt în triunghiul de alianță, li se aduce faimă, creșterea autorității. Se pot deschide noi uși pe zona de carieră și bani. Pot trece cu ușurință peste anumite obstacole, vor rezolva anumite conflicte. Le vor veni idei, în momentele de retragere. Atenție la tăieturi, accidente, să stea departe de oamenii care nu îi ajută, nu îi susțin.

Maimuță

Anul acesta succesul este asigurat. Să nu uităm de zona sănătății care a fost greu încercată. Anul acesta pot veni vindecări. Conflictele se rezolvă, pot trece peste obstacole, au susținere de la oameni. S-ar putea să fie un deficit pe zona financiară de la prieteni, să nu împrumute bani. 

Cocoș

Se află în opoziția energiei anuale, vor ieși din zona de confort, dar sunt și ajutați acolo divin. Pot întâlni oameni noi, care să-i susțină. Este bine să depășească obstacolele cu optimism. Să se aștepte, dacă au divorțat, să nu aibă parte de o situație financiară atât de bună. Atenție al dependențe, care îi pot aduce la sapă de lemn. 

Câine

Atenție la accidentări, fie ele și în casă, sunt ca un magnet pentru căzături, au o stea care îi duce acolo. Atenție și la căderi psihice, la sport. Îi sfătuiesc să facă mult bine. Atenție când se asociază cu cineva. Li se poate aduce abundență de contracte, parteneriate. E un plus, întrucât nu au un an atât de ușor.

Mistreț

Are susținere mare de la Iepure, doar că e redus pe zona energetică. Atenție cum conduc și să nu călătorească, dacă nu trebuie în mod special, pentru că pot atrage accidentări. Atenție la boli și la anumite ingrediente care îi pot afecta, pot dezvolta alergii. Au o comunicare defectuoasă.

Data: 27 sep 2023, 12:40
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop chinezesc  nicoleta ghiris  zodii 

Doliu în lumea teatrului. A murit actorul Ion Roxin

Actorul Ion Roxin s-a stins din viață la vârsta de 85...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vlad Ciurea, iTHINK cu IUSTI FUDULU

Cele 3 cancere care dau metastaze cerebrale. Testul care îți arată dacă ai metastaze. Vlad Ciurea: Sunt foarte periculoase. Pleacă de la o tumoare nedepistată și ajung direct în creier

Codin Maticiuc. Captură video: YouTube/Acasa La Maruta

Codin Maticiuc, despre problema fiicei sale, Smaranda: „E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley: „Este singurul bărbat din viața mea care mi-a făcut asta” / Video

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh, o stea în devenire a folclorului românesc. Fiica lui Christian Sabbagh se lansează în muzică: „În curând va lansa prima ei melodie”/ EXCLUSIV

Irina Fodor, Alexia Eram/ sursa Instagram

Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”

Dr. Mihail, captură video TikTok

Persoanele care nu trebuie sub nicio formă să consume alcool. Dr. Mihail, avertisment dur: „Absolut interzis. Următorul pas este ciroza”

Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești, pus la zid, după ce a refuzat să facă poze cu fanii: „Andra, care e vedetă internațională, s-a oprit, iar el nu a făcut-o”

Vlad Ciurea, captură video Youtube

Ingredientul cel mai periculos pentru organism. Medicul Vlad Ciurea avertisment pentru români: „Este de aproape 200 de ori mai dulce decât zahărul!”

Cătălin Bordea, Micutzu, captură video Youtube

Cătălin Bordea a aflat din presă faptul că Livia l-a înșelat. Cum a reacționat Micutzu când a auzit: „Era mai agitat decât mine”

Sursa foto: Andra, instagram

Andra, mesaj pentru cei care au sărit să o critice că nu știe imnul României: „Nu poți risca. Suntem oameni, avem emoții”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Dan Bittman, atac către show-urile de talente din țara noastră: „E o minciună”. A fost jurat la o astfel de emisiune

sursa foto: Elvira Deatcu, Facebook

Elvira Deatcu, poveste de dragoste ca în filme: “M-am îndrăgostit! Am simțit acei fluturași, ceva ce nu mai simțisem până atunci”Cele DOUĂ ZODII cu noroc în DRAGOSTE în 2024

Horoscop 2024. Care sunt zodiile avantajate de Cupidon?