Horoscop chinezesc pentru săptămâna 16-22 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop chinezesc săptămânal 16-22 octombrie, 2023.

Șobolan
(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Prezentare generală:

Dacă inima te trage într-o direcție, iar mintea în alta, energia din această săptămână este aici pentru a te încuraja să iei cea mai bună decizie pentru tine. Uneori, inima și mintea nu sunt atât de în dezacord pe cât par inițial.


Zi norocoasă în dragoste: 18 octombrie

Dacă ești confuză în legătură cu cineva într-o relație sau ești singură, ia-ți puțin timp în această săptămână pentru a-ți consemna în jurnal sentimentele față de această persoană și de ce această relație înseamnă ceea ce înseamnă pentru tine. Există ceva care lipsește? Este posibil să împlinești acea lipsă cu niște soluții creative?

Zi norocoasă în prietenie: 19 octombrie

Săptămâna aceasta vei beneficia de aprinderea felinarelor cerului sau a lămpilor cu apă pentru a aduce norocul la ușa ta. Poți chiar să faci această activitate împreună cu familia și prietenii tăi și să scrii mesaje pe felinare, astfel încât acestea să ajungă în eter.


Zi norocoasă pentru carieră: 22 octombrie

Energia din această săptămână este destul de banală pentru viața ta profesională. Lucrurile vor decurge ca întotdeauna și responsabilitățile tale vor rămâne ca de obicei. În acest moment, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să profiți la maxim de orele de petrecere a timpului liber.

Bou
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Prezentare generală:

Boul, energia din această săptămână este perfectă pentru tine. Există o avertizare. Dacă ai persoane toxice în cercul tău social, evită-le în această săptămână. Este posibil ca aceștia să vadă norocul tău și să-ți dorească lucruri rele din răutate.


Zi norocoasă în dragoste: 22 octombrie

Petrece timp de calitate cu partenerul tău semnificativ în această săptămână. Dacă ești singur, ieși cu prietenii tăi în locuri unde știi că strălucești cel mai bine, fie că este vorba de terenul de badminton local, de piscină sau chiar de un escape room. O strălucire este iminentă pentru unii dintre voi.

Zi norocoasă în prietenie: 22 octombrie

O ceașcă de ceai (sau cafea) și o farfurie de biscuiți îți pot aduce multă bucurie și fericire. Aceasta este mantra pentru viața ta socială în această săptămână. Fă din ea ce vrei.

Zi norocoasă în carieră:  21 octombrie


Găsește ceva timp în această săptămână pentru a-ți nota în jurnal planurile de viitor. Unde te vezi peste zece ani? Cine va trăi acea viață alături de tine?

Tigru
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână este perfectă pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele și pentru a învăța noi abilități, Tigrule. Unii dintre voi vor beneficia în mod direct de acest lucru în cariera voastră. Alții vor găsi o nouă pasiune care vă va schimba viața în mod minunat.


Zi norocoasă în dragoste: 19 octombrie

Unii dintre voi trebuie să regândească ceea ce vă doriți cu adevărat de la viața voastră amoroasă. Este posibil să nu mai fiți de acord cu visele și dorințele persoanei care erați acum zece ani. S-ar putea să vi se pară prea copilăroase acum sau nerealiste. Găsiți ceva timp în această săptămână pentru a vă gândi la asta. Poți chiar să aprinzi o lumânare cu miros de trandafir pentru a te ajuta să îți cerni gândurile.

Zi norocoasă în prietenie: 18 octombrie

Viața ta socială îți va aduce cea mai mare bucurie în această săptămână. Fie că ieși în oraș cu prietenii, luați cina în familie sau vă plimbați prin parc cu câinii, interacțiuni amuzante și surprize vă așteaptă la tot pasul.


Zi norocoasă pentru Carieră:  16 octombrie

Dacă ai pus ceva în mișcare, continuă să mergi în ritmul pe care ți l-ai stabilit. Nu te lăsa distras sau influențat de ceea ce fac alții. Unii dintre voi au nevoie să vorbească despre ideile pe care doresc să le împărtășească de ceva vreme.

Iepurele
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Prezentare generală:

Forța dorinței și sârguința ta te vor ajuta să treci cu bine peste această săptămână. Nu vă subestimați și nu vă comparați abilitățile cu ale altcuiva, mai ales dacă vă veți prezenta în curând la un examen de admitere.


Zi norocoasă în dragoste: 16 octombrie

Energia este bună în această săptămână pentru a interacționa cu prietenii și familia partenerului tău de viață. Dacă ești singur, ia-ți ceva timp pentru a te gândi la interacțiuni similare pe care le-ai avut. Poate că acolo se ascunde o legătură secretă către următoarea ta conexiune romantică.

Zi norocoasă în prietenie: 17 octombrie

Săptămâna aceasta, cuarțul roz, aventurina albastră și sticla de mare te pot ajuta cu manifestările și intențiile tale. Le poți folosi chiar și într-un ritual de recunoștință pentru a aduce mai multă bunăvoință.


Zi norocoasă în carieră:  17 octombrie

S-ar putea să fii sau nu genul care să socializezi prea mult la locul de muncă, dar adu ceva de mâncare pentru colegii tăi de serviciu în această săptămână. Nu trebuie să fie ceva mare. Chiar și prăjiturile de la cofetăria locală vor fi făcute pentru a sărbători toamna sau Halloween-ul. Cu cât răspândești mai multă energie bună în această săptămână, cu atât lucrurile vor fi mai bune pentru tine în scurt timp.

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Prezentare generală:


Puterea ta de star este extremă în această săptămână, Dragon. Orienteaz-o către domeniile vieții care înseamnă cel mai mult pentru tine, fie că este vorba de asigurarea unei noi oportunități, de fermecarea socrilor tăi sau de câștigarea unui turneu de jocuri.

Zi norocoasă în dragoste: 19 octombrie

Viața ta amoroasă va fi un pic mai mult sau mai puțin reușită. Nu o lua personal dacă cineva îți anulează o întâlnire. Afirmațiile zilnice te pot ajuta să-ți sporești stima de sine și curajul în această perioadă.

Zi norocoasă în prietenie: 20 octombrie

Unii dintre voi vor beneficia dacă vă veți alătura unui ritual de foc de tabără în grup în această săptămână pentru a vă aduce dorințele la voi. Actuala fază de Lună crescătoare este cea mai bună pentru acest lucru. De asemenea, puteți face un ritual de baie cu flori proaspete, lumânări parfumate și sare de mare pentru a vă curăța câmpul energetic.


Zi norocoasă pentru carieră: 22 octombrie

Acordă atenție detaliilor din viața ta profesională în această săptămână. Unii dintre voi ar putea găsi un mentor, fie online sau offline, care vă poate ajuta să vă duceți cariera la următorul nivel.

Șarpele
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Prezentare generală:

Șarpe, creativitatea ta va fi cea mai mare armă și cea mai mare forță a ta în această săptămână. Nu o lua de bună. Nu permite nimănui să te facă să te simți  prost!

Zi norocoasă în dragoste: 21 octombrie


Timpul vesel alături de partenerul tău este indicat pentru tine în această săptămână. Așadar, planifică o întâlnire sau pleacă într-o vacanță improvizată. Astrele se aliniază doar pentru tine. Dacă ești singură, apleacă-te spre latura ta distractivă și vei fi surprinsă de oportunitățile care apar brusc.

Zi norocoasă în prietenie: 22 octombrie

Dorința ta de a-ți asculta sfatul, spre deosebire de sfaturile altora, va fi testată în această săptămână. Nu te lăsa păcălit de soluțiile de tip alb sau negru. Uneori, răspunsul corect se află undeva la mijlocul acestor extreme.

Zi norocoasă pentru carieră: 22 octombrie


Acum nu este momentul să fii indecis în privința viitorului tău. De asemenea, acum nu este momentul să iei decizii pripite. Sfârșitul de an va aduce ceva surprinzător în calea ta. Energia din această săptămână pregătește calea pentru asta.

Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Prezentare generală:

Spune ce gândești și deschide-ți inima, Cal. Energia din această săptămână este aici pentru a te încuraja în timp ce abordezi lucrurile importante din viață. Nu lăsa pe nimeni să te distragă, altfel vei risipi această binecuvântare.


Zi norocoasă în dragoste: 20 octombrie

Prietenii tăi vor avea un impact pozitiv asupra vieții tale amoroase în această săptămână, mai ales dacă ești singur. Atâta timp cât ai un cerc puternic în jurul tău, nu vei cădea în capcane și nu vei scuza steagurile roșii.

Zi norocoasă în prietenie:  20 octombrie

Unii dintre voi trebuie să confruntați pe cineva din cercul vostru social cu privire la ceea ce este adevărat și ceea ce este o minciună. Alții sunt rugați să fie mai atenți cu cine se împrietenesc. Flacăra ta interioară atrage o mulțime de molii în această perioadă.

Zi norocoasă pentru carieră: 19 octombrie


Dacă ești fericit în carieră, nu lăsa pe nimeni să te privească de sus pentru că face mai mulți bani decât tine sau are un job mai "cool". Ești sensibil atât la presiunea pozitivă, cât și la cea negativă a colegilor în această săptămână. Așa că rămâi în alertă!

Capra
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Prezentare generală:

Răbdarea și perseverența sunt mantrele tale pentru această săptămână, Capră. Ești pe cale să intri într-o fază mai stabilă a vieții. Trebuie să traversezi această perioadă de tranziție înainte de a putea ajunge la ea. Nu te pune pe gânduri! Poți să faci asta!


Zi norocoasă în dragoste: 21 octombrie

Viața ta amoroasă va fi un pic mai mult sau mai puțin reușită în această săptămână, mai ales dacă ești singur. Nu o lua personal. Concentrează-te pe ceea ce poți face pentru a te simți bine și vei ajunge cu ușurință de partea cealaltă.

Zi norocoasă în prietenie: 18 și 19 octombrie

Un ritual de ceai liniștitor te poate ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ în această perioadă. Dacă nu este atrăgător, meditația de respirație, yoga și Tai chi sunt alternative bune.

Zi norocoasă în carieră:  21 octombrie

Unii dintre voi ar putea fi nevoiți să vă evaluați cariera în această săptămână. Sunteți fericiți acolo unde vă aflați? De ce? De ce nu? Care este veriga lipsă? Scrierea în jurnal a gândurilor voastre vă poate aduce multă claritate.

Maimuță
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Prezentare generală:

Poți să pășești chiar acum într-un nou capitol al vieții sau să zăbovești în cel vechi. Universul nu te va forța să alegi. Este posibil ca sufletul tău să tânjească după o nouă aventură sau un nou contract de închiriere a vieții.

Zi norocoasă în dragoste: 22 octombrie

Dacă viața ta amoroasă se simte un pic plictisitoare în această săptămână, lasă-ți latura creativă să iasă la iveală și să readucă scânteia. Un pic de curaj și niște vin pot ajuta mult.


Zi norocoasă în prietenie 22 octombrie

Muzica va fi vindecătoare în această săptămână, mai ales piesele instrumentale care te ajută să te afunzi în sentimente fără rușine. Să ții un cuarț limpede în timp ce faci acest lucru poate amplifica efectele.

Zi norocoasă în carieră:  21 octombrie

Energia din această săptămână pentru cariera ta este foarte pasivă. Rămâi în fruntea sarcinilor tale și vei fi bine. Lucrurile se vor accelera destul de curând.

Cocoșul
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână este perfectă pentru tine. Atâta timp cât îți ții capul sus și lucrezi bine cu prietenii și colaboratorii tăi, toată lumea va culege beneficii colective. S-ar putea chiar să ai o rezoluție pozitivă până în perioada Crăciunului.

Zi norocoasă în dragoste: 19 octombrie


Viața ta amoroasă este ascunsă în această săptămână. Este posibil ca unii dintre voi să fie nevoiți să prioritizeze celelalte domenii ale vieții voastre. Pentru câțiva dintre voi, acest lucru se datorează faptului că o surpriză frumoasă va veni în curând în calea voastră!

Ziua norocoasă în prietenie:18 octombrie

Dacă te simți chemat, aprinde o lumânare sau tămâie pentru strămoși în această săptămână și lasă-le câteva ofrande de fructe și flori. Poți chiar să decorezi altarul cu steaguri de intenție și alte obiecte care aduc energie bună.

Zi norocoasă pentru carieră: 17 octombrie

Acordă-ți puțin timp în această săptămână pentru a te concentra asupra a ceea ce îți dorești de la cariera ta. Unii dintre voi ar putea dori să studieze mai mult. Alții dintre voi ar putea dori să aduceți ceva nou pentru echipa voastră.

Câine
(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Prezentare generală:

Câine, energia din această săptămână are o calitate de împingere și de tragere pentru tine. Ești avertizat să nu încetinești, dar nici să mergi prea repede, mai ales dacă te-ai luptat cu sănătatea sau cu finanțele.

Zi norocoasă în dragoste: 16 octombrie

Viața ta amoroasă s-ar putea să nu fie perfectă în această săptămână, mai ales dacă ești singură de mult timp sau dacă ai o ceartă cu partenerul tău de viață. Concentrează-te asupra lucrurilor care contează cu adevărat și vei reuși să ajungi de partea cealaltă.


Zi norocoasă în prietenie: 16 octombrie

Unii dintre voi vor beneficia de pe urma menținerii unui jurnal zilnic sau a unui jurnal de dispoziție. Umpleți-l doar cu fragmente care contează pentru voi. Puterile tale de manifestare sunt pe cale să se activeze în curând.

Zi norocoasă în Carieră: 20 octombrie

Energia din această săptămână este foarte relaxată pentru cariera ta. Asta este în regulă. Unii dintre voi au nevoie de acest timp pentru a se întineri și a se îmbunătăți. S-ar putea chiar să înveți ceva fascinant de la un coleg pentru că îți oferi spațiu.

Porc
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Prezentare generală:

Ai de luat o decizie importantă în acest moment. Ea va determina cursul vieții tale. Fie că această decizie se referă la educație, la viața amoroasă sau la carieră, nu te grăbi și nu fi orb la semnalele de alarmă atunci când o iei!

Zi norocoasă în dragoste: 21 octombrie

Unii dintre voi vor beneficia de participarea la un eveniment exclusiv pentru cupluri în această săptămână, pentru a adăuga mai mult combustibil la focul pasiunii voastre. Înscrierea la un curs de dans contează, de asemenea! Dacă ești singură, acum este momentul să ieși din zona ta de confort și să atragi dragostea adevărată.


Zi norocoasă în prietenie: 22 octombrie

Perioada de Halloween va fi extraordinară pentru tine. Așadar, dacă nu participi la toată agitația din jurul sezonului înfricoșător, acum este momentul să te alături mulțimii și să te distrezi. Este șansa perfectă pentru a lăsa copilul din tine să iasă la joacă.

Zi norocoasă pentru carieră: 22 octombrie

Fii mai circumspect cu privire la responsabilitățile tale în carieră, dar nu-ți schimba strategiile chiar acum. Momentul nu este cel mai potrivit. Va fi în scurt timp.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  horoscop chinezesc  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel