Horoscop chinezesc pentru săptămâna 2-8 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop chinezesc săptămânal 2-8 octombrie, 2023.

Șobolan
(1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

Prezentare generală:

Ai grijă să nu te grăbești să tragi concluzii pripite în această săptămână în legătură cu lucruri care contează foarte mult pentru tine, fie într-o relație, fie în carieră sau în altă parte. Un ritm lent și constant va fi mult mai benefic în această perioadă decât să te alături cursei metaforice a șobolanilor și să te trezești blocat pe o roată de hamster.


Zi norocoasă în dragoste: 2 și 3 octombrie

Energia din jurul vieții tale amoroase este dulce în această săptămână. Dacă ești singur, fă, poartă, mănâncă, joacă-te și trăiește exact cum îți place. Persoana potrivită va admira exact aceste lucruri la tine. Dacă ești într-o relație, tu și partenerul tău veți beneficia dacă veți face mici treburi împreună, ca un exercițiu de legătură.

Zi norocoasă în prietenie: 4 octombrie

Fă-ți puțin timp în această săptămână pentru a te conecta cu prietenii care contează cu adevărat pentru tine. Alege cu înțelepciune prietenii din cercul tău social și, dacă este posibil, ieșiți împreună la o gustare sau la o cafea. Puteți chiar să faceți schimb de idei pentru Halloween.


Zi norocoasă pentru carieră: 6 octombrie

Oamenii remarcă munca ta asiduă în carieră. Continuă să mergi înainte! Vă descurcați foarte bine. Atâta timp cât rămâi rapid pe picioare și demn, energia bună va continua să curgă în viața ta.

Bou
(1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Prezentare generală:

Ai de ales în această săptămână: să faci ceea ce contează cu adevărat pentru tine sau să urmezi mulțimea fără minte. Poate fi vorba chiar și despre emisiunile TV sau filmele pe care le urmărești. Fii mai atent în acest spațiu pe măsură ce avansezi.


Zi norocoasă în dragoste: 3 octombrie

Săptămâna aceasta, Bad Romance al lui Lady Gaga și GUTS al Oliviei Rodrigo sunt două melodii potrivite viața ta amoroasă. Poate din cauza anotimpului înfricoșător sau a lucrurilor lăsate nespuse, dar versurile care ies în evidență pentru tine sunt mesajul tău în dragoste în această săptămână.

Zi norocoasă în prietenie: 2 octombrie

Dacă îți dorești spațiu și nu vrei să socializezi în această săptămână, nu te culpabiliza și nu permite nimănui să îți încalce limitele. Prietenii adevărați vor înțelege. Cei falși nu o vor face.

Zi norocoasă în carieră: 3 octombrie

Viața ta profesională va fi ca de obicei. Unii dintre voi pot să se extindă acum sau să se apuce de un nou hobby. Acum este momentul să vă gândiți serios la asta.

Tigru
(1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână este super rapidă pentru tine. Orice ți-ai pus în vedere va fi în mâna ta mai repede decât te aștepți. Pentru unii dintre voi, poate fi vorba chiar de un pachet livrat mai repede decât de obicei, devenind punctul culminant al săptămânii voastre.

Zi norocoasă în dragoste: 5 octombrie

Fii mai conștient de acțiunile tale în viața ta amoroasă. Este posibil să dezvăluiți din greșeală un secret sau să spuneți ceva care vă supără iubitul sau jumătatea semnificativă. Nu este vorba de a fi fals și ingenuu. Este vorba despre a fi conștient de timp și de anotimp.


Zi norocoasă în prietenie: 6 octombrie

Unii dintre voi vor beneficia de o vacanță cu cei mai buni prieteni în această săptămână. Poate fi chiar o scurtă excursie de weekend într-un oraș vecin pentru a asista la un concert. Iar dacă sunt implicate brățările prieteniei, cu atât mai bine!

Zi norocoasă pentru carieră: 8 octombrie

Săptămâna aceasta, energia din jurul vieții tale profesionale este simplă, dulce și relaxată. Atâta timp cât îți păstrezi ritmul, nimic nu va obstrucționa fluxul. Așadar, dacă ai probleme cu gestionarea anxietății, o practică meditativă zilnică te poate ajuta acum.

Iepurele
(1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Prezentare generală:

Presupunând că ți-ai dorit vreodată să ieși din zona ta de confort și să te regăsești prin această călătorie, Iepure, săptămâna aceasta este cea potrivită pentru a face acest lucru. Nu numai că soarta te susține acum, dar ai șanse să dai și peste soluții care să te ajute să îți vindeci inima.

Zi norocoasă în dragoste: 8 octombrie

Unii dintre voi vor beneficia de un ritual de tăiere a cablurilor în această săptămână pentru a elibera legăturile energetice cu foștii și cu persoanele care au plecat cumva din viața voastră. Urmează un ritual de baie care va ajuta la pecetluirea curățeniei energetice și la deschiderea unor noi uși pentru tine.


Zi norocoasă în prietenie: 8 octombrie

Tu care te lupți cu cercul tău social, fie din cauza unor conflicte, fie din cauza lipsei de prieteni, ești îndemnat să îți iei acest timp și să te întrebi de ce ai nevoie pentru a te simți întreg și fericit. Răspunsul îți va ghida următorii pași.

Zi norocoasă în carieră:  8 octombrie

Energia este foarte bună în această săptămână pentru relațiile amoroase de la birou. Dar, în general, viața ta profesională va fi liniștită și de succes acum. Bucură-te de acest moment în timp ce anul se apropie încet de sfârșit.

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036)

Prezentare generală:

Fericire, camaraderie și surprize plăcute te așteaptă în această săptămână, Dragonule. Prietenii tăi vor avea un rol esențial în acest sens pentru majoritatea dintre voi. Pentru alții, familia te va ajuta să iei în sfârșit o poziție care trebuia luată de mult timp, sporindu-ți stima de sine ca niciodată.

Zi norocoasă în dragoste: 2 octombrie

Dacă ai găsit persoana potrivită, nu lăsa lumea să te încurce cu convingerile sale condiționate despre clasă, economie și alte prejudecăți. Unii dintre voi sunt literalmente cu sufletul vostru pereche chiar acum. Prețuiți această relație. Nu mulți oameni au ocazia să experimenteze așa ceva.


Zi norocoasă în prietenie: 3 octombrie

Competiții amicale, sesiuni de pălăvrăgeală pe marginea ultimei drame de pe Twitter și alte aventuri vă așteaptă pe tine și pe prietenii tăi în această săptămână ... dacă vă puteți aduna și profita de această energie binecuvântată. Nu o lăsa să se irosească!

Zi norocoasă pentru Carieră: 5 octombrie

Unii dintre voi vor găsi idei noi în timp ce stați la răcitorul de apă sau preparați cafeaua  în această săptămână.

Șarpele
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

Prezentare generală:

Șarpe, ai grijă la persoanele amare în această săptămână. Energia ta este bună acum, dar negativitatea lor te poate influența cu ușurință. Ești sfătuit să nu te implici în bârfe și zvonuri pentru prosperitatea ta.

Zi norocoasă în dragoste: 6 octombrie

Dacă cineva ți-a frânt inima în trecut și încă nu ai reușit să treci peste acea durere de inimă, ia-ți puțin timp liber în această săptămână și scrie-ți în jurnal sentimentele tale despre motivul pentru care acea relație a însemnat atât de mult pentru tine și ce te-a costat când s-a terminat. Revarsă-ți inima pe hârtie și, încet, vei începe să te vindeci.


Zi norocoasă în prietenie: 7 octombrie

Intențiile bune deschid drumul spre iad. Amintește-ți această zicală în această săptămână, în timp ce socializezi și te implici cu persoanele din familia și rețeaua ta socială.

Zi norocoasă în carieră:  8 octombrie

Poate că nu îți place politica de birou, dar ești îndemnat să fii mai atent la mediul în care te afli și la ceea ce spui acum. Munca ta asiduă poate fi distrusă în caz contrar.

Cal
(1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)


Prezentare generală:

Conversații plăcute cu ceai și prăjiturele te așteaptă, Cal. Bineînțeles, ceaiul și prăjiturelele sunt doar o metaforă pentru mâncare bună și idei grozave, așa că tot ceea ce reprezintă asta pentru tine este evidențiat aici, fie că este vorba de bere, de o pauză de fumat, de a te juca cu skateboardul sau de altceva.

Zi norocoasă în dragoste: 8 octombrie

Nu te grăbi să judeci persoanele din viața ta sentimentală în această săptămână, dacă ești singură, dar nici nu ignora semnalele de alarmă. Ești chemat să găsești un echilibru în această săptămână în ceea ce privește acest aspect.


Zi norocoasă în prietenie: 7 octombrie

Prietenii tăi vor fi cei mai mari susținători ai tăi în a-ți apăra convingerile, în a-ți asuma controlul asupra carierei sau educației sau în a lua atitudine pentru cauze sociale în această săptămână. Ține-te bine de această binecuvântare.

Zi norocoasă în carieră:  5 octombrie

Energia pentru viața ta profesională pentru viața profesională este un pic mai lentă în această săptămână, dar nu te îngrijora. Lucrurile se vor accelera în următoarele săptămâni, iar această acalmie nu contează atunci.

Capra
(1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027)

Prezentare generală:

Împrejurimi frumoase, așternuturi curate și clare și o ambianță relaxantă te așteaptă în această săptămână, Capră. Este posibil să pleci în vacanță în această săptămână. Acest lucru se referă, de asemenea, la faptul că vei avea o săptămână ușoară, în care problemele par să se rezolve de la sine, fără nicio intervenție din partea ta.

Zi norocoasă în dragoste: 3 octombrie

Unii dintre voi trebuie să fiți mai atenți la modul în care prietenii dvs. interacționează cu jumătatea semnificativă sau cu persoana îndrăgostită. Să lași vulpea în cotețul găinilor poate duce la o nenorocire inutilă.


Zi norocoasă în prietenie 2 octombrie

Uneori, chiar și cu ajutor, este mai bine să te descurci singur. Ești chemat să ieși din zona ta de confort și să-ți lași aripile să crească puternice în această săptămână, mai ales dacă ești student și de multe ori reușești să treci ușor peste proiecte și teme datorită ajutorului prietenului tău.

Zi norocoasă pentru carieră: 3 octombrie

Unii dintre voi trebuie să vă regândiți cariera acum. S-ar putea să vă aflați în domeniul potrivit, dar să vă dați loialitatea unui grup greșit de oameni sau unei companii. Vor fi ei acolo pentru tine în momentul în care ai nevoie? Sau v-au arătat deja că nu o vor face?

Maimuță
(1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028)

Prezentare generală:

Energia este perfectă pentru tine în această săptămână, Maimuță. S-ar putea să nu fie primăvară (cel puțin în emisfera nordică), dar ție ți se va părea așa, cu o supraabundență de experiențe plăcute, surprize și oportunități.

Zi norocoasă în dragoste: 2 octombrie

Soarta trage niște sfori grele în viața ta amoroasă. Așadar, ia-ți ceva timp în această săptămână pentru a-ți concentra intențiile în acest domeniu al vieții tale. Odată ce ești în sincronizare cu această energie cosmică, nimic nu te poate opri să trăiești fericirea de până la adânci bătrâneți.


Zi norocoasă în prietenie: 3 octombrie

Este normal să nu fii de acord cu prietenii și să te superi. Nu lăsa ca acest lucru să îți distrugă relația dacă problema este destul de măruntă și lipsită de importanță. Nu fi nici martiră.

Zi norocoasă pentru carieră:  6 și 7 octombrie

Energia din această săptămână este bună și pentru viața ta profesională. Poți să respecți mai repede termenele limită, să bifezi mai repede etapele importante și să câștigi mai mulți bani.

Cocoșul
(1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029)

Prezentare generală:

Cocoș, ți se cere să fii atent la intuiția ta atunci când te afli în compania oamenilor în această săptămână. Fie că sunt persoane pe care le cunoști sau pe care abia le-ai întâlnit, fie că sunt din familie sau un străin din metrou, intuiția ta te va îndruma să te îndepărtezi de situațiile care îți vor face să pierzi timpul.

Zi norocoasă în dragoste: 3 octombrie


Puterile tale de manifestare sunt foarte puternice în această săptămână în domeniul dragostei și al relațiilor. Așa că ia-ți timp în această săptămână să notezi în jurnal ce îți dorești în dragoste. Ești gata să te ridici la un nivel superior, fie că ești singur sau într-o relație.

Ziua norocoasă în prietenie:  5 octombrie

Ești gata să îți faci noi prieteni și să îți extinzi cercul social. Nu lăsa pe nimeni să te rețină pentru că nu vrea să te împartă cu alții. Acesta este un mare semnal de alarmă.

Zi norocoasă în carieră: 8 octombrie

Energia din viața ta profesională este foarte bună în această săptămână. Unii dintre voi își vor găsi forța interioară prin sarcinile și provocările pe care le întreprindeți în prezent. Alții dintre voi sunt acum pregătiți să adauge noi abilități.

Câine
(1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030)

Prezentare generală:

Câine, ia-ți puțin timp în această săptămână pentru a-ți spune că ești demn de a primi iubire, compasiune și bunătate. Energia din această săptămână îți va ajuta inima să se vindece dacă o vei căuta. Ținerea unui jurnal al gândurilor și sentimentelor tale te va ajuta în acest demers.

Zi norocoasă în dragoste: 5 octombrie

Păstrează-ți poziția și rămâi alături de convingerile tale de nezdruncinat. Incompatibilitățile romantice devin adesea evidente atunci când cineva face asta. Nimeni nu are timp de pierdut în acest climat!


Zi norocoasă în prietenie: 4 octombrie

Lasă-ți prietenii să te învețe despre lucruri pe care tu nu le-ai mai experimentat până acum, dar ei da. Energia din această săptămână este excelentă pentru a învăța și a îmbunătăți cunoștințele despre lume.

Zi norocoasă în carieră: 2 octombrie

Nu te grăbi prea mult în ceea ce privește mișcările tale în carieră. Mergi încet și sigur și vei ieși învingător.

Porc
(1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031)

Prezentare generală:

Uneori, oamenii care ar trebui să fie în colțul nostru se dovedesc a fi dușmanii noștri, Porc. S-ar putea să experimentezi o astfel de lecție de viață în această săptămână sau să-ți amintești de ceva similar care ți s-a întâmplat.


Zi norocoasă în dragoste: 3 octombrie

Dacă ai fost vreodată îndrăgostit de cineva, doar pentru ca altcineva să ți-l fure, nu te învinovăți pentru această experiență. Din câte știi, ai evitat un glonț. Jurnalizează-ți sentimentele pe acest subiect în această săptămână și te vei găsi vindecând acele părți frumoase din tine.

Zi norocoasă în prietenie: 5 octombrie

Presiunea colegilor ar putea avea o influență nejustificată asupra ta în această săptămână. Ai grijă! Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care nu pot bea prea mult alcool. Lasă-ți părinții să fie ajutoarele tale nesperate pentru a te scoate din astfel de angajamente.


Zi norocoasă pentru carieră: 6 octombrie

Oamenii potriviți din cariera ta observă munca ta asiduă. Continuă să mergi înainte! Universul conspiră în favoarea ta în această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  horoscop chinezesc  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori




pixel