Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop chinezesc săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie, 2023.

Șobolan
(1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

Prezentare generală:

Șobolanule, acordă atenție treburilor, sarcinilor și responsabilităților tale în această săptămână. S-ar putea să fie agitat, dar eforturile tale vor fi răsplătite în scurt timp. Ești aliniat din punct de vedere cosmic pentru a culege roadele muncii tale, dar mai este un mic drum de parcurs mai întâi.

Zi norocoasă în dragoste: 1 octombrie

Cu toate acestea, norii de furtună s-ar putea să se abată asupra vieții tale amoroase în această săptămână. Dacă vei ignora semnalele de alarmă și vei ascunde lucrurile importante sub preș, vei atrage probleme. Așa că fă contrariul!


Zi norocoasă în prietenie: Ziua de 1 octombrie: 25 septembrie

Crearea unei planșe de viziune pentru aventuri este indicată pentru tine și în această săptămână. Până la urmă, de ce să manifești doar lucrurile mari din viață? Uneori, planificarea unor mici aventuri și activități este mai amuzantă, astfel încât să avem ceva care să ne facă să așteptăm cu nerăbdare.

Zi norocoasă pentru carieră: 26 septembrie

Fii decisiv în acțiunile și angajamentele tale în carieră. Comportamentul de dorință va aduce o energie proastă pentru tine în această perioadă. Unii dintre voi sunt la doar câțiva pași de a ajunge la un nivel superior sau chiar de a primi o promovare.

Bou
(1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Prezentare generală:

Boul, energia acestei săptămâni este foarte contemplativă pentru tine. Ești cu adevărat stăpânul destinului tău? Sau îi permiți altcuiva să îți conducă mașina de pe bancheta din spate? Jurnalizează-ți gândurile și sentimentele pe această temă pentru a direcționa norocul care vine spre tine.

Zi norocoasă în dragoste: 29 septembrie

Fii puțin mai răbdător în chestiunile legate de inimă în această săptămână. Fie că ești singur sau într-o relație, comportamentul tău grijuliu va atrage persoanele potrivite către tine și va preveni neînțelegerile inutile. Poți purta un pandantiv din topaz verde (sau un alt cristal verde) pentru a te ajuta.


Zi norocoasă în prietenie: 30 septembrie

O discuție sinceră cu cel mai bun prieten (sau cu cercul tău intim) este indicată și pentru tine. Ai încercat să vezi lucrurile din perspectiva lor? Ai încercat să explici mai bine lucrurile din perspectiva ta? Fiecare relație este unică în felul ei. Nu o confundați cu alta.

Zi norocoasă pentru carieră: 25 septembrie

Energia din jurul carierei tale este foarte bună în această săptămână. Poartă haine elegante și pantofi curați și vei atrage și mai multă abundență către tine în această perioadă. Nu încerca să concurezi cu nimeni pentru rolul de cel mai bine îmbrăcat.

Tigru
(1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

Prezentare generală:

Soarta îți testează acum răbdarea și perseverența, Tigrule. Ai ceea ce îți trebuie? Respiră adânc și elibereaz-o încet ori de câte ori crezi că ești pe punctul de a exploda siguranța sau de a face ceva impulsiv. Vei ști care este mișcarea corectă după ce te vei liniști.

Zi norocoasă în dragoste: 1 octombrie

Viața ta amoroasă va fi extra happening și rapidă în această săptămână. Unii dintre voi ar putea simți că merge prea incomod de repede. Dacă este cazul, fă-ți cunoscute limitele și cere-i celuilalt sau iubitului tău semnificativ să o ia mai încet.


Zi norocoasă în prietenie: 29 septembrie

Dacă nu puteți socializa prea mult în această săptămână, găsiți timp pentru a vă răsfăța cu activități nostalgice. Poate jucați un joc video pe care obișnuiați să îl jucați când erați mai tineri sau urmăriți un serial TV pe care tu și prietenii tăi îl îndrăgeați cu un deceniu în urmă.

Zi norocoasă pentru carieră: 30 septembrie

Energia din jurul carierei tale este rapidă, de asemenea, în această perioadă. Ai ceea ce este necesar pentru a te ridica la înălțimea provocărilor. Nu te îndoi de tine însuți!

Iepurele
(1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)


Prezentare generală:

Ignoranța nu este o fericire. Ea doar pare a fi așa până când consecințele minciunii față de tine însuți devin inevitabile. Soarta te îndeamnă să îți scoți ochelarii în acest moment. Ești mai puternic decât crezi că ești.

Zi norocoasă în dragoste: 1 octombrie

Colaborarea cu partenerul tău îți va aduce o bucurie și o împlinire extraordinară în această săptămână. Poate fi o întâlnire romantică în care amândoi sunteți responsabili pentru o anumită componentă a întregii experiențe, astfel încât să fie o surpriză pentru amândoi într-un fel și totuși un efort de colaborare care vă aduce mândrie. Sau puteți juca jocuri de societate împreună sau puteți încerca un curs de hobby de cuplu.


Zi norocoasă în prietenie: 30 septembrie

Fii foarte conștient de energia pe care o aduci în relațiile tale sociale în această săptămână. Energia bună se va înmulți și îți va aduce același lucru, și invers. Evită să interacționezi cu persoane care îți consumă energia din același motiv.

Zi norocoasă pentru Carieră:  1 octombrie

Energia din această săptămână este bună pentru a te uita mai atent la finanțele tale și dacă te poți alinia pentru o promovare sau o activitate secundară în carieră. Universul te susține.

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036)

Prezentare generală:

Dragon, ești stăpânul destinului tău în această săptămână. Așadar, fii atent la energia pe care o emani și la deciziile tale. De asemenea, puterile tale de manifestare sunt la un nivel maxim în acest moment.

Zi norocoasă în dragoste: 26 septembrie

Fie că ești într-o relație sau singur, ia-ți timp în această săptămână pentru a te concentra asupra ta. Cine ești tu atunci când nu ești preocupat de ceilalți și de prioritățile lor? Un pic de îngrijire de sine va merge foarte departe în această perioadă.


Zi norocoasă în prietenie: 1 octombrie

Unii dintre voi ar putea beneficia de o baie cu sare de mare în această săptămână pentru a vă curăța aura și energia. Puteți folosi tămâie de salvie înainte și după ritual pentru o experiență mai puternică. Asigură-te doar că ții ferestrele deschise pentru ca fumul să poată scăpa de undeva!

Zi norocoasă pentru carieră: 27 septembrie

Unii dintre voi trebuie să fiți mai atenți la ceea ce le spuneți cunoscuților de la serviciu. Este posibil să dezvăluiți prea multe despre viața personală. Nu vă simțiți presați să faceți acest lucru. Acum este momentul să stabilești limite sănătoase.

Șarpele
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

Prezentare generală:

Șarpe, ești pe cale să intri într-un nou capitol din viața ta. Acesta îți va aduce o mare bucurie și pace interioară. Fii atent în timp ce trăiești fiecare zi pentru a aprecia cu adevărat această schimbare de anotimpuri metaforice.

Zi norocoasă în dragoste: 1 octombrie

Fii ferm în privința nevoilor tale și a limitelor personale. Uneori, poate fi greu să faci acest lucru cu cel pe care îl iubești pentru că nu vrei ca acesta să se simtă înstrăinat sau ca și cum ar fi făcut ceva greșit. Comunicarea este cu adevărat cheia, iar universul te susține acum.


Zi norocoasă în prietenie: 1 octombrie

Te-ai comparat pe tine și averea ta cu cea a colegilor tăi? Nu te tortura cu astfel de comparații. Dacă cineva apropiat ți-a dezvoltat un obicei prost, spune-i ce părere ai despre acest lucru sau nu-i lua în seamă cuvintele.

Zi norocoasă pentru carieră: 29 septembrie

Luna plină din 29 septembrie este un moment bun pentru ritualuri de manifestare. Dacă ai obiective mari pentru carieră sau viața personală, acum este momentul să stabilești aceste intenții și să faci o listă cu ceea ce vei avea nevoie pentru respectivul ritual.

 

Cal
(1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)

Prezentare generală:

Un nou început frumos îți este rezervat, Calule. Unii dintre voi trăiesc o fază prosperă a vieții. Veți beneficia de adăugarea mai mult roșu în viața voastră prin intermediul hainelor, al mobilierului sau al cutiei de prânz.

Zi norocoasă în dragoste: 30 septembrie

Pășește cu grijă și mergi încet în viața ta amoroasă. Energia este mai potrivită pentru acțiuni și decizii independente, așa că, dacă ești într-o relație, vei beneficia de o comunicare mai clară pentru a nu exista neînțelegeri.


Zi norocoasă în prietenie: 28 septembrie

Viața ta socială va fi excelentă în această săptămână. Unii dintre voi își pot face noi prieteni singuri sau prin intermediul cercului social al partenerului de cuplu. O atitudine pozitivă vă va câștiga inimile oriunde veți merge.

Zi norocoasă în carieră: 27 septembrie

Acum nu este momentul să îți asumi riscuri inutile în carieră. Meditează asupra planurilor și strategiilor tale, astfel încât să nu-ți scape detalii cruciale. Dacă ai de luat o decizie importantă, lasă-ți intuiția să aibă un cuvânt de spus.

Capra
(1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027)

Prezentare generală:

Capră, plantează-ți semințele pentru a culege o bogată recoltă în viitor. Energia este foarte bună pentru noi începuturi, mai ales în domeniul financiar și al călătoriilor.

Zi norocoasă în dragoste: 1 octombrie

Dacă ești singur, acum îți atragi sufletul pereche la tine. Fii receptiv și persoana potrivită își va găsi drumul spre tine în curând. Dorințele și dorințele tale în dragoste se vor manifesta în curând, de asemenea.

Zi norocoasă în prietenie:  26 septembrie

Ce este mai rău decât să nu ai prieteni? Este să faci parte dintr-un grup social care te disprețuiește sau care vrea cu disperare să-ți distrugă viața. Fii foarte atent la această realitate pe măsură ce mergi mai departe. Ești mai puternic decât îți dai seama.


Zi norocoasă pentru carieră: 25 septembrie

Energia din această săptămână este bună pentru a învăța ceva nou în carieră sau pentru a-ți avansa educația. Înscrie-te la o prelegere sau participă la un webinar pentru a adăuga mai multe abilități la șapca ta.

Maimuță
(1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028)

Prezentare generală:

Maimuță, ai încredere în instinctul tău în această săptămână, indiferent de situație. Soarta te testează acum prin intermediul unor persoane care încearcă din răsputeri să te atragă pe o cale greșită. Poți să rămâi credincios ție însuți? Sau vei capitula?


Zi norocoasă în dragoste: 25 septembrie

Dacă nu ești sigur de persoana cu care ești, ia-ți ceva timp în această săptămână pentru a-ți consemna în jurnal sentimentele față de aceasta. Sau gândește-te la asta în siguranța minții tale. O relație proastă este mai rea decât nicio relație.

Zi norocoasă în prietenie: 27 septembrie

Sprijină-te pe prietenii și pe cei dragi dacă ai nevoie de sprijinul lor. Oferă-le sprijin dacă, la rândul lor, au nevoie și ei de tine. Prietenii de vreme bună nu sunt prietenii nimănui.

Zi norocoasă în carieră: 29 septembrie

Viața ta profesională poate fi lentă, dar progresezi în direcția bună. Continuă să te miști și să muncești din greu și vei culege roadele muncii tale în curând!

Cocoșul
(1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029)

Prezentare generală:


Cocoș, energia din această săptămână este bună pentru a-ți evalua proiectele și aspirațiile. Ai amânat vreun plan pentru că ai vrut să fii acolo pentru altcineva? Acum este momentul să ceri ceea ce îți dorești și să îl manifești în viața ta.

Zi norocoasă în dragoste: 29 septembrie

Chiar și cuplurile cel mai bine asortate se vor certa din când în când, pentru că nimeni nu este sută la sută la fel cu altcineva. Asta nu înseamnă că sunteți incompatibili. Nu confunda incompatibilitatea cu nevoia de a lucra la o relație.

Zi norocoasă în prietenie: 1 octombrie


Ți se cere să fii atent la prietenii și cunoștințele tale acum. Te asociezi cu persoanele potrivite? De ce? De ce nu? Jurnalizarea sentimentelor tale în legătură cu acestea îți poate aduce multă claritate în acest moment.

Zi norocoasă pentru carieră: 1 octombrie

Energia este lentă în cariera ta în acest moment. Aveți răbdare. Totul se desfășoară așa cum ar trebui să se întâmple. În curând vei vedea primele germeni ai muncii tale asidue.

Câine
(1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030)


Prezentare generală:

Câine, soarta și norocul joacă un rol important în viața ta. Karma este, de asemenea, de partea ta. Atâta timp cât ai încredere în forțele corecte ale universului și în tine însuți, poți parcurge această etapă fără probleme.

Zi norocoasă în dragoste: 1 octombrie

Ai grijă la persoanele fermecătoare cu limbă de argint. Unii dintre voi atrag astfel de persoane către voi pentru că ați trecut recent printr-o perioadă de strălucire sau ați câștigat ceva în viață care v-a îmbunătățit într-un fel statutul în comunitatea voastră.

Zi norocoasă în prietenie: 29 septembrie


Energia din această săptămână este perfectă pentru a-ți face noi prieteni și pentru a schimba povești nostalgice cu cei vechi. La naiba! Poți face schimb de nostalgii cu noi cunoștințe și poți deveni și tu prieten apropiat!

Zi norocoasă în Carieră:  29 septembrie

Ești chemat să te concentrezi pe dictonul "răul necesar" în ceea ce privește cariera ta. Nu trebuie să fie pentru totdeauna. Ce poți face pentru a face această perioadă mai acceptabilă pentru tine?

Porc
(1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031)


Prezentare generală:

Dacă te simți confuz în această săptămână, respiră adânc, relaxează-ți mușchii și eliberează respirația încet. Fă-o de trei ori și confuzia ta se va risipi. Treci în prezent printr-o perioadă de umbră celestă care necesită mai multă concentrare și dedicare pentru a avea succes.

Zi norocoasă în dragoste: 28 septembrie

Iubirea adevărată nu te va opri niciodată din visurile tale. Dragostea adevărată nu te va lăsa să sari de pe o stâncă în timp ce ești în ghearele unei iluzii. Ești chemat să te gândești la această realitate în această săptămână, în timp ce te angajezi cu persoanele din viața ta amoroasă.


Zi norocoasă în prietenie: 29 septembrie

Uneori, oamenii care te-au abandonat când nu erai nimic vin în fugă la tine când ești ceva. Nu confunda acest lucru ca fiind o ramură de măslin și un prilej de sărbătoare, ca nu cumva să se profite de tine.

Zi norocoasă pentru carieră: 30 septembrie

Ți se cere să ai mai multă răbdare în carieră acum. Încet, încet, soarta te ajută să ți se deschidă calea cea bună. Până când se va întâmpla acest lucru, încheie-ți ziua cu o cină bună, astfel încât să ai motivația necesară pentru a continua să mergi mai departe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop chinezesc  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel