Horoscop chinezesc pentru săptămâna 4 - 10 septembrie 2023. Previziuni pentru toate semenele zodiacale
Data publicării:
Horoscop Chinezesc săptămânal 4 - 10 septembrie 2023.

 

Șobolan
1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020


Prezentare generală:

Energia din această săptămână este caldă și rece pentru tine, Șobolanule. Începutul săptămânii se va simți ca un vârtej și va aduce multe provocări și surprize, în timp ce ultimele patru zile vor fi relativ plăcute și plictisitoare. Ești îndemnat să o iei mai ușor în această perioadă.

Zi norocoasă în dragoste: 7 septembrie

Viața ta amoroasă s-ar putea să nu fie foarte semnificativă în această săptămână. Unii ar putea chiar să dorească să rupă relația cu un partener ale cărui valori și principii nu se potrivesc cu ale tale. Nu te grăbi cu această decizie, dacă este nevoie, dar nu te lăsa păcălit.


Zi norocoasă în prietenie: 9 septembrie

Prieteniile și cunoștințele cu persoane prietenoase vor fi punctul culminant al acestei săptămâni pentru tine. Dacă te simți ciudat în prezența cuiva, fii atent. S-ar putea să aibă motive ascunse.

Zi norocoasă pentru carieră: 4 septembrie

Nu te împovăra cu prea multe responsabilități săptămâna aceasta în carieră, mai ales dacă ai un copil mic acasă sau te confrunți cu o altă sarcină. Acum este momentul să evaluezi. Momentul de acțiune va fi mai târziu.

 

Bivol
1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Prezentare generală:

Concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat în această săptămână și nu permite ca nimic altceva să te distragă. Ești pe punctul de a face o descoperire, dar impulsul tău se va diminua dacă nu ești atent. Dacă ești în contact cu cineva care are un istoric de a te ține pe loc, stai departe de el acum.

Zi norocoasă în dragoste: 5 septembrie

Dragostea nu va fi în prim-planul al minții tale în această săptămână. Energia este mai mult centrată pe sine în acest moment, deoarece ești pe cale să intri într-o perioadă mai productivă a vieții tale.


Zi norocoasă în prietenie: Ziua de naștere a prieteniei: 6 septembrie

"Ține-ți prietenii aproape și dușmanii mai aproape" poate fi un adagiu pe care unii dintre voi l-ați urmat toată viața, dar sunteți cu adevărat dușmani așa cum credeți? Sau tu și prietenii tăi permiteți ca încăpățânarea, preocupările mărunte și imaturitatea să vă distrugă prea des prietenia?

Zi norocoasă pentru carieră: 7 septembrie

Trasarea planurilor și elaborarea unei strategii pentru dezvoltarea carierei tale sunt indicate pentru tine în această săptămână. Așa că ia-ți ceva timp și fă acele liste. Poți chiar să citești o carte de productivitate.

 

Tigru
1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Prezentare generală:

Acordă-ți atenție viselor și intuiției tale în această săptămână, Tigrule. Este posibil să excavezi câteva idei extraordinare din aceste adâncuri. Ferește-te doar de criticii care încearcă să preia volanul procesului tău creativ. Ignoră-i dacă nu sunt direct implicați în rezultat.

Zi norocoasă în dragoste: 7 septembrie

Energia din această săptămână este perfectă pentru un ritual cu lumânări pentru dragoste. Fie că ești singur sau cu cineva, concentrează-te pe ceea ce vrei tu, creează apoi asta împreună cu partenerul tău și apoi aprinde o lumânare. 


Zi norocoasă în prietenie: 7 septembrie

Dacă simți brusc că vrei să împărtășești o idee sau o preocupare cu un prieten în această săptămână, fă-o. S-ar putea ca ei să fie cheia pentru a te ajuta să o rezolvi. Soarta te va face să te gândești la ei exact atunci când vei avea cea mai mare nevoie de ei.

Zi norocoasă pentru carieră: 8 septembrie

Ai grijă la mândria ta în această săptămână. S-ar putea să fii pe punctul de a începe o ceartă inutilă. Dezacordurile și opiniile diferite sunt perfect normale. Nu este nevoie să începi al treilea război mondial din cauza lor. Încearcă mai degrabă să găsești un teren comun și să vezi perspectiva celeilalte părți chiar dacă încerci să o explici pe a ta.

 

Iepure
1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Prezentare generală:

Iepure, fii pregătit pentru vremuri și binecuvântări extraordinare. Soarta încearcă să dea drumul la distracție și creativitate în viața ta, dar nu te poate binecuvânta decât dacă tu o dorești. Nu permite ca dependența de muncă să te împiedice să te bucuri de acest dar frumos.

Zi norocoasă în dragoste: 7 septembrie

Un gram de răbdare și o găleată de încercări este ceea ce trebuie să îmbrățișezi săptămâna aceasta de dragul vieții tale amoroase. Toată lumea face greșeli. Nu-ți asuma toată vina, dar nici nu fi excesiv de dur dacă partenerul tău de viață a creat inconștient un dezastru. 

Zi norocoasă în prietenie: 9 septembrie

Chiar trebuie să te uiți mai atent la prieteniile tale în această perioadă. .

Zi norocoasă în carieră: Ziua Norocului în carieră: 9 septembrie

Munca grea și perseverența te vor duce mai departe în această săptămână. Nu-ți pierde timpul cu lucruri mărunte. Tu știi unde vrei să ajungi.

 

Dragon
1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Prezentare generală:

Dragon, tu decizi cum va fi săptămâna ta acum. Dacă te concentrezi pe prioritățile tale de top sau îți dai seama care sunt acestea, vei beneficia de trei săptămâni bune.

Zi norocoasă în dragoste: 10 septembrie

Meriți genul potrivit de iubire. Creează-ți o afirmație de autoîngrijire pentru tine în această săptămână, care te va ajuta să îți schimbi obiceiurile în viața amoroasă. Iată una bună: Merit respect și bunătate în dragoste.

Zi norocoasă în prietenie: 10 septembrie


Energia din această săptămână este perfectă pentru un ritual de "întoarcere a scenariului" care să te ajute să închizi capitolele vechi și să inviți altele noi. Vei avea nevoie de o foaie de hârtie pentru acest lucru și de un pix. Apoi, scrie-ți toate nemulțumirile pe o parte și toate speranțele pe cealaltă înainte de a o arde. Asigură-te că "dai drumul" atunci când hârtia arde.

Zi norocoasă pentru carieră: 9 septembrie

Nu lua decizii pripite în această săptămână în carieră. Încă ai nevoie de mai multe informații. Ferește-te de persoanele care ar putea încerca să-ți forțeze mâna.

 

Șarpe
1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

Prezentare generală:

Nu-ți asuma riscuri nejustificate în acest moment. Energia din această săptămână nu este în favoarea ta. Vei fi bine dacă rămâi practic și dacă eviți tendințele de control. Respiră adânc atunci când te simți copleșit și apoi relaxează-ți mușchii în timp ce o eliberezi.

Zi norocoasă în dragoste: 4 septembrie

Viața ta amoroasă va fi foarte bună în această săptămână... dar numai dacă acționezi conform intuiției tale. Nu lăsa temerile tale să te oprească să îți aprofundezi relația cu persoana iubită.


Zi norocoasă în prietenie: Ziua norocoasă în prietenie: 5 septembrie

Prieteniile și relațiile platonice îți pot provoca frustrări în această săptămână. Nu permite nimănui să se folosească de nesiguranța ta împotriva ta. Nu o lua personal dacă prietenii tăi sunt prea ocupați pentru a socializa. Este posibil ca ei să nu dorească să împărtășească cu tine povestea din culise.

Zi norocoasă pentru carieră: 6 septembrie

Intri într-o perioadă norocoasă în cariera ta în acest moment. Păstrează-ți capul drept și afacerile în ordine și vei ajunge la nivelul următor fără prea multe obstacole. Asigură-te că nu devii prea grăbit sau nerăbdător atunci când treci de jumătatea drumului.

 

Cal
1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Prezentare generală:

Trebuie să-ți păstrezi calmul și să evaluezi problema înainte de a lua o decizie. Așadar, nu te lăsa cuprins de nerăbdare. 

Zi norocoasă în dragoste: 7 septembrie

Acordă atenție relațiilor sentimentale din cercul tău intim și din familie. Este posibil să le imiți inconștient, mai ales modelele din unele dintre cele mai toxice.


Zi norocoasă în prietenie: 8 septembrie

O ieșire cu prietenii este ceea ce ai nevoie. Dacă cercul tău este ocupat, alătură-te unui grup de oameni singuri care vor să facă ceva împreună.

Zi norocoasă pentru carieră: 8 septembrie

Energia din această săptămână nu este bună pentru cariera ta dacă lucrezi într-o echipă. Este posibil să suferiți întârzieri sau probleme tehnice neașteptate. S-ar putea chiar să aveți parte de o ceartă dacă temperamentele scapă de sub control.

 

Oaie
1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Prezentare generală:

Fii atent la inima ta în această săptămână, Capră. Unii dintre voi s-ar putea să se îndrepte spre o inimă frântă sau o trădare. Dacă intuiția ta ți-a vorbit, nu o ignora.

Zi norocoasă în dragoste: 5 septembrie

Viața ta amoroasă va fi fie extraordinară în această săptămână, fie cea mai proastă posibil. Totul depinde de persoanele cu care alegi să interacționezi. Unii dintre voi permit unui individ cu semnal de alarmă să aibă prea mult cuvânt în viața voastră.


Zi norocoasă în prietenie: Ziua de naștere a unui prieten: 4 septembrie

Prietenii adevărați sunt o adevărată binecuvântare. Împărtășește dragostea cu ei în această săptămână și exprimă-le-o dacă nu ai făcut-o deja. Fie că o faci prin mici cadouri și amintiri sau printr-o zi de spa împreună, depinde de tine.

Zi norocoasă pentru carieră: 4 septembrie

Fii foarte atent la cuvintele și presupunerile tale în această săptămână. Este posibil să provoci, fără să vrei, o ruptură cu un coleg de muncă important sau cu șeful tău. Nu lăsa pe nimeni să te forțeze într-o situație compromițătoare sau să-ți întrerupă limitele.

 

Maimuță
1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Prezentare generală:

Spune ce gândești și nu-ți fie teamă. Energia din această săptămână este în favoarea ta, indiferent de orice. Indiferent de conflicte și drame, vei ieși la suprafață și vei revendica ceea ce ți se cuvine de drept.

Zi norocoasă în dragoste: 4 septembrie

În dragoste, tu și partenerul tău aveți de făcut o alegere. Dacă ești singur, ia-ți ceva timp în această săptămână pentru a te dedica complet ție și nimănui altcuiva.


Zi norocoasă în prietenie: 5 septembrie

Ai fi fericit dacă o persoană din afară ar spune că semeni mult cu prietenii tăi? Este un compliment sau un blestem pentru tine? Oricare ar fi răspunsul, ia-ți ceva timp în această săptămână pentru a-ți scrie în jurnal gândurile despre asta. Adevărul nu strică niciodată.

Zi norocoasă pentru carieră: 6 septembrie

În această săptămână, riscă-ți o șansă în ceea ce privește cariera. Dacă vrei să-i sugerezi o idee șefului tău, mergi înainte. Dacă vrei să încerci ceva nou, experimentează. Dacă vrei să studiezi mai mult, acum este momentul să deschizi acele cărți și să sapi în acele podcast-uri tehnice.

 

Cocoș
1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Prezentare generală:

Energia din această săptămână este ușoară și lină pentru tine, Cocoș. Te vei simți în largul tău, iar ideile vor curge ca și cum nimeni nu ar fi în stare. Vei profita de ele sau le vei lăsa să se estompeze? Alegerea îți aparține.

Zi norocoasă în dragoste: 7 septembrie

Chestiunile de suflet s-ar putea să nu se concretizeze în această săptămână, dar nu-ți pierde speranța. Lasă să se construiască organic și respectă limitele celuilalt. Dacă cineva nu te respectă, arată-i ușa.

Zi norocoasă în prietenie: 8 septembrie

Prietenii îți vor fi de mare ajutor în această perioadă. Cere-le dacă ai nevoie. Unii dintre voi au muncit din greu pentru a-și construi relațiile până la ceea ce sunt acum. Acest lucru în sine este un motiv de sărbătoare.


Zi norocoasă pentru carieră: 8 septembrie

Abundența este aici pentru tine în această săptămână în ceea ce privește cariera ta. Munca ta grea dă roade și talentele tale sunt recunoscute. Totuși, nu este momentul să te complaci. Continuă să mergi înainte!

 

Câine
1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Prezentare generală:

Vei fi extrem de creativ în această săptămână, Câine. Nu te reține și nu lăsa nesiguranța să te saboteze. Ai mai mult talent în degetul tău mic decât cei care râd de tine.


Zi norocoasă în dragoste: 9 septembrie

Vremuri îngrijorătoare și provocări se anunță pentru viața ta amoroasă în această săptămână. Ai grijă la minciunile care te vor pune și pe tine în încurcătură.

Zi norocoasă în prietenie: 10 septembrie

Ia-o ușor în ceea ce privește socializarea în această săptămână. Presiunea colegilor ar putea avea o influență nejustificată asupra ta în această perioadă, ceea ce ar putea duce la regrete în scurt timp.

Zi norocoasă în carieră: Ziua norocoasă în carieră: 10 septembrie

Succesul și bogăția vin pentru tine. Este timpul să strălucești în carieră! Asigură-te doar că îți investești câștigurile pentru câștiguri mai mari în viitor (și asta nu are nimic de-a face cu jocurile de noroc).

 

Mistreț
1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Prezentare generală:

Dacă te simți prins în capcană sau judecat de colegii și superiorii tăi în această perioadă, renunță mai ușor la socializare și treci în modul introvertit. 

Zi norocoasă în dragoste: 10 septembrie

Dacă o relație de lungă durată se destramă pe nesimțite, nu te ascunde de adevăr și nu ascunde noile probleme sub preș. Terapia și consilierea te pot ajuta să găsești răspunsurile dacă totul este tulbure.


Zi norocoasă în prietenie: 10 septembrie

Păstrează-ți propriul drum, dar încearcă să fii politicos cu ceilalți. Este un echilibru greu de atins, dar ai în tine puterea de a face asta.

Zi norocoasă în carieră: Ziua norocoasă pentru carieră: 10 septembrie

Colegii de muncă îți vor fi prieteni în această săptămână. Ajutați-vă unii pe alții și, în curând, vă veți trezi că abia așteptați săptămâna de lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop chinezesc  zodii 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel