Horoscop chinezesc pentru săptămâna 7 - 13 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Horoscop chinezesc săptămânal. Iată ce te așteaptă în perioada 7 - 13 august 2023, în funcție de zodie. 

 

Șobolan

Șobolanule, energia din această săptămână este foarte volatilă pentru tine, dar nu este un lucru de rău. Este axată pe viitor și inovare. Noile talente vor prospera acum, iar eforturile și ideile lor îi vor propulsa pe toți înainte. Așa că, dacă ești proaspăt ieșit din facultate sau ai 20 de ani, acum este momentul să îți asumi această șansă și să te expui. 13 august va fi o zi perfectă pentru tine în această privință, mai ales pentru cei care efectuează cercetări științifice.

Dragostea și prieteniile vor prospera și ele, dar legăturile și ierarhiile vor fi ca de obicei. 9 august este o zi bună pentru consolidarea relației cu cei care v-au ajutat în trecut.


Bivol

Se va face dreptate săptămâna aceasta. Așadar, viitorul se aliniază în favoarea ta dacă te afli într-o bătălie legală cu cineva, fie că este vorba de un soț înstrăinat sau de un partener de afaceri cu care te afli în proces. Ai grijă doar la minciuni, la manipulare și la a te lăsa păcălit. Dacă privești lumea prea idealist în această perioadă, ai putea face o greșeală imensă fără să vrei, atunci când măștile se vor da jos și se va dezvălui adevărata identitate. Relațiile cu semnele zodiacale Cal și Șarpe îți vor aduce succes sau conflicte. Totul depinde de modul în care știi tu să gestionezi lucrurile. 

Tigru

Dragostea și romantismul vor fi principalul obiectiv pentru majoritatea dintre voi în această săptămână, Tigrule. Dacă ești singur, este posibil să devii obsedat de cineva care bifează toate căsuțele potrivite de pe lista ta. Pentru cei care sunt într-o relație, 12 august va fi o zi extraordinară pentru a-ți întări legătura cu iubitul tău. O excursie spontană la plajă sau în camping va face mare lucru pentru inima ta. Ai grijă doar la afacerile tale financiare pe 13 august și la începutul săptămânii viitoare. 

Iepurele

Iepure, săptămâna aceasta va fi o săptămână rea și de uitat sau ceva de ținut minte toată viața. Totul depinde dacă poți ieși din zona ta de confort. Pentru unii dintre voi, este la fel de literal ca și cum ați ieși afară și v-ați plimba în parcul local sau ați vizita brutăria de la colț. Introvertiții știu cât de solicitant poate fi acest lucru. Pentru alții, acest lucru se referă la o activitate pe care v-ați dorit să o faceți de ceva timp, dar pe care ați tot amânat-o pentru că nimeni nu vrea să o facă cu voi. 12 august este o zi bună pentru tine în această privință. Profită de această șansă și fă-o să se întâmple!

Dragon

Dragon, săptămâna aceasta va fi un punct de cotitură pentru tine în viața ta amoroasă și în afacerile financiare. Cei dintre voi care v-ați găsit sufletul pereche sunt acum pregătiți să se așeze la casa lor și să întemeieze o familie. 7 august este o zi bună pentru a privi mai atent la ceea ce își dorește cu adevărat inima ta și pentru a lua o decizie pentru viitorul tău. 

Șarpele

Contactează-i pe cei cu care ai treburi neterminate și rezolvă problemele nerezolvate. Calea de urmat se va dezmetici singură odată ce o vei face. Acest lucru este valabil mai ales dacă ai avut un conflict cu cineva de la locul de muncă și ai plecat la un nou job fără să rezolvi ruptura. Nu trebuie să vă asumați vina pentru a vindeca relația, dar puteți face primul pas. Pentru unii dintre voi, acest mesaj se referă la un fost iubit pe care l-ați părăsit sau invers. 11 august este o zi bună pentru a găsi echilibru și pozitivitate.

Cal

Cal, săptămâna aceasta îți va pune la încercare încrederea în tine și răbdarea. Pentru unii dintre voi, va fi din cauza unei situații romantice care a mers prost. Fiți foarte atenți dacă sunteți singuri și faceți o pasiune pentru cineva. S-ar putea să fie deja într-o relație cu altcineva sau să nu fie atât de interesat de tine pe cât te-au asigurat prietenii tăi. 12 august va fi o zi de cumpănă în această privință. Ai încredere în instinctul tău.

Oaie

Săptămâna aceasta îți va pune la încercare curajul și capacitatea de a trece la nivelul următor. Poți să o faci? Nu te sabota singur! Începutul săptămânii va fi extraordinar pentru tine în ceea ce privește să te faci auzit și văzut. Nu te feri de ceea ce ți se cuvine de drept. Ai grijă doar la suma de bani pe care o cheltuiești în această săptămână. S-ar putea să ajungi să cheltuiești prea mult doar pentru că ești extrem de fericit, mai ales dacă te căsătorești în câteva săptămâni. Atenție la 12 și 13 august în această privință.

Maimuță

Maimuță, te afli într-un moment de cotitură în viața ta, dar decizia nu a fost încă luată. Săptămâna aceasta va fi cea în care te vei alege în sfârșit pe tine însuți? Sau te vei rezuma la "binele mai mare" și la ceea ce va aduce beneficii familiei sau prietenilor tăi? Mișcă-te încet și abordează cu prudență situația, mai ales dacă este implicată inima ta. Ziua de 12 august va fi strălucitoare pentru parteneriate pentru tine în această săptămână. 

Cocoș

Cocoș, această săptămână este excelentă pentru a te implica în latura ta creativă și pentru a-ți lăsa sentimentele să iasă la lumină. Poți revărsa această energie în viața ta amoroasă, dacă dorești. Adevărul despre conexiunea voastră va ieși la lumină prin anumite escapade romantice pe care le puteți iniția. 8 august este o zi bună pentru a te implica cu partenerul tău semnificativ și a discuta despre ce vă doriți amândoi pentru viitorul vostru și cum doriți să procedați în continuare. 

Câine

Câine, poți face tot ce-ți dorește inima în această săptămână. Destinul sau soarta nu te vor opri. În mod similar, dacă ai de gând să explorezi lumea, începe să planifici în această săptămână sau pur și simplu fă o călătorie spontană în weekend. Totuși, 13 august va fi un punct de cotitură pentru tine. Dacă îți risipești energia din această săptămână în activități meandrice, săptămâna următoare va fi foarte solicitantă pentru tine. Așa că analizează-ți mai atent opțiunile. 

Mistreț

Deciziile pe care le-ai luat săptămâna trecută îți vor influența norocul în această săptămână. Dacă nu-ți poți aminti totul, scoate un pix și un jurnal și începe să scrii frânturi din ceea ce-ți amintești. Vei reține mai mult pe măsură ce scrii și, în curând, răspunsul va fi clar în ceea ce privește modul în care trebuie să procedezi în această săptămână. 12 august este o zi bună pentru demersuri romantice și aventuri frumoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop chinezesc  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel