Horoscop chinezesc pentru săptămâna 9-15 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 octombrie, 2023.

Șobolan
(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Prezentare generală:

Ai grijă la orgoliu în această săptămână. Este posibil ca unii dintre voi să aveți în jurul vostru bărbați sau femei "da" care adoră să vă acorde laude false, sperând că veți lăsa garda jos și le veți spune secretele voastre. Vei beneficia dacă vei căuta sfatul celor mai înțelepți prieteni și binevoitori ai tăi în această săptămână.

Zi norocoasă în dragoste: 11 octombrie

Dacă îți dorești iubire adevărată, nu poți permite ca dragostea falsă să ocupe acel spațiu prețios din viața ta. Ești chemat să fii atent la semnalele de alarmă în această săptămână și să îți notezi în jurnal sentimentele față de persoana de care ești îndrăgostit sau cu care ai o relație.

Zi norocoasă în prietenie: 13 octombrie

Nu te supăra dacă prietenii tăi nu au timp să se implice cu tine în această săptămână. Intră în modul introvertit și termină plăcerile solitare, cum ar fi să te joci jocuri video, să citești cărți, să te uiți la comediile romantice preferate sau la filmele înfricoșătoare.


Zi norocoasă pentru carieră: 9 octombrie

Viața ta profesională din această săptămână poate fi agitată, dar o mică perioadă de lentoare te-ar putea face să te impacientezi. Ține-te tare și nu renunța la ritm și nu te descuraja. Universul îți testează curajul în această perioadă.

Bou
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Prezentare generală:

Viața își accelerează ritmul în această perioadă pentru tine. Nu încetiniți ritmul. Ai ceea ce îți trebuie pentru a trece linia de sosire cu capul sus. Unii dintre voi s-ar putea să se teamă să nu-și tulbure sentimentul de stabilitate, dar asta pentru că sunteți în tranziție între un capitol al vieții și altul. Și asta va trece.

Zi norocoasă în dragoste: 9 octombrie

Energia acestei săptămâni este excelentă pentru a-ți distra prietenii în compania partenerului tău de viață sau pentru a face planuri care îți vor aduce iubitul mai aproape de tine. Lasă-ți latura creativă să preia controlul. Halloween este un excelent prilej de conversație în această perioadă.


Zi norocoasă în prietenie: 9 octombrie

Săptămâna aceasta, minciunile albe și negre sunt la fel pentru relațiile tale. Fii sincer; energia te va binecuvânta cu legături profunde și camaraderie cu cei care contează. Fă contrariul, chiar dacă crezi că ești îndreptățit și că va exista o problemă în viitor.

Zi norocoasă pentru carieră: 15 octombrie

Unii dintre voi vor beneficia de lucrul cu cristalul de cuarț clar în această perioadă, pentru a vă ajuta să găsiți claritate în ceea ce privește viața profesională și calea de urmat. Meditează cu această intenție și vei avea în curând răspunsurile tale sau cel puțin o direcție care să îți ofere răspunsurile.

Tigru
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Prezentare generală:

Tigrule, universul îți oferă o tablă albă pentru a face ceea ce îți dorești în această săptămână. Vrei să-ți dezvolți cariera și ambițiile? Sau vrei ca viața ta amoroasă să prospere? Alege un domeniu de concentrare și stabilește-ți intenția de a-ți direcționa binecuvântările în acea direcție. Nu te împrăștia prea mult în această perioadă.


Zi norocoasă în dragoste: 12 octombrie

Nu te agăța de persoana nepotrivită dacă vrei o viață amoroasă frumoasă. Universul te susține, dar nu te poate ajuta dacă tu alegi să nu te ajuți pe tine însuți. Fii atent la steagurile roșii și la steagurile verzi!

Zi norocoasă în prietenie:  13 octombrie

Prieteniile tale sunt puse la încercare în acest moment. Oamenii potriviți vor lua atitudine pentru tine. Cei nepotriviți nu te vor susține. În mod ciudat, unii dintre voi ar putea auzi un adevăr dur în această săptămână, care vă va fi benefic în scurt timp, mai ales pentru cariera voastră.

Zi norocoasă pentru carieră: 12 octombrie

Energia din jurul vieții tale profesionale este bună în această săptămână, dar nu extraordinară. Păstrează-ți listele de lucruri de făcut în ordine și nu vei avea nicio problemă. Aceasta este una dintre acele săptămâni relaxate pentru tine.

Iepurele
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Prezentare generală:

Ți se cere să fii mai atent cu cheltuielile tale în această săptămână, mai ales dacă un grup mare de familie și de prieteni are nevoie de cadouri în perioada Crăciunului. Următoarele câteva luni  vor da tonul potrivit pentru 2024 pentru tine. Poți să faci asta!


Zi norocoasă în dragoste: 14 și 15 octombrie

Energia iubirii este decisivă pentru tine în această săptămână. Dacă ți-ai pus inima pe ceva, se va realiza. Profită de această energie pentru ritualurile tale de manifestare! Poți chiar să aduci acasă o mică plantă care să reprezinte dragostea pe care vrei să o cultivi.

Zi norocoasă în prietenie: 13 octombrie

Viața ta poate fi agitată în această săptămână, dar ți se cere să îți faci timp pentru cei dragi și pentru prieteni. Relațiile bune sunt prețioase. Nu permite nimănui să te călărească pe spate în timp ce tu faci toată munca grea pentru ei.

Zi norocoasă pentru carieră: 9 octombrie

"Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape" este mantra săptămânii. Acest lucru va fi relevant pentru viața ta profesională în această săptămână, mai ales dacă te lupți pentru o promovare.

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Prezentare generală:

Dragon, păstrează-ți propriul sfat în această săptămână. S-ar putea să fii deturnat pe o cale greșită în caz contrar, mai ales dacă ești tânăr și înțelegi intuitiv cum se schimbă lumea în jurul tău, fie că e vorba de tehnologie sau de altceva. Unii dintre voi sunt pe punctul de a fi primul val într-un nou loc de muncă din secolul XXI.


Zi norocoasă în dragoste: 9 octombrie

Cu cât ești mai iubitor față de cei care contează pentru tine, fie că este vorba de partenerul tău de viață, de copii sau de familie, cu atât vei beneficia mai mult de energia frumoasă care te așteaptă în această săptămână. Poți chiar să mergi în parcul de distracții sau la un târg cu cei dragi pentru a vă aprofunda legăturile.

Zi norocoasă în prietenie: 10 octombrie

"Ascultă mai mult decât vorbește" este mantra ta săptămâna aceasta în angajamentele tale sociale. Te așteaptă lecții valoroase și pietre prețioase de înțelepciune.

Zi norocoasă în Carieră: 11 octombrie

Albastrul, verdele și violetul sunt norocoase pentru cariera ta în această săptămână. Le poți încorpora în viața ta prin ținutele tale, prin materialele de papetărie pe care le folosești sau chiar prin tapetul de pe desktop.

Șarpele
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Prezentare generală:

Viața ta de o săptămână are un aer de "Mănâncă, roagă-te, iubește". S-ar putea să vă fie de folos să participați la un refugiu de meditație sau la un refugiu de yoga în grup. Ametistul violet este, de asemenea, evidențiat ca o piatră puternică pentru tine în această săptămână.


Zi norocoasă în dragoste: 13 octombrie

Energia pentru viața ta amoroasă în această perioadă este foarte concentrată pe viitor. Ferește-te de iubirile pe termen scurt și caută persoane care își doresc cu adevărat o relație pe termen lung și care sunt dispuse să își investească timpul și energia într-o astfel de întreprindere.

Ziua norocoasă în prietenie:  14 octombrie

Dacă ți-ai pierdut un prieten care a trecut pe lumea cealaltă (moartea), ia-ți timp în această săptămână pentru a-i scrie o scrisoare și pentru a-ți exprima sentimentele sincere. Te vei simți ușor după aceea și durerea ta va scădea și ea. Aveți încredere că vor auzi ceea ce aveți de spus.

Zi norocoasă pentru carieră: 9 octombrie

Dacă începi un nou loc de muncă în această săptămână, energia este foarte bună în această privință. Alții sunt rugați să își jurnalizeze sentimentele legate de viața profesională. Sunteți fericiți? De ce? De ce nu?

Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)


Prezentare generală:

Energia din această săptămână este perfectă pentru tine. Norocul te-a ales pe tine drept campionul său. Ești dispus să intri în lumina reflectoarelor și să permiți destinului să-ți aducă comorile sale?

Zi norocoasă în dragoste: 9 octombrie

Fie că ești singur sau într-o relație, viața ta amoroasă este cu adevărat binecuvântată. Continuă să îți arăți iubire față de tine însuți și apoi ia această energie bună și interacționează cu ceilalți, iar tu vei atrage și mai multe lucruri și persoane pozitive în calea ta.

Zi norocoasă în prietenie:  15 octombrie

Dacă te simți chemată, implicarea cu prietenii cu care nu ai mai vorbit de mult timp este indicată pentru tine în această săptămână. Nostalgia poate fi puternică. Înțelepciunea poate fi de asemenea învățată din drumurile fiecăruia în viață.

Zi norocoasă pentru carieră: 14 octombrie

Energia carierei tale este de asemenea bună acum. Păstrează-ți capul sus și vei continua să atragi rezultate pozitive în calea ta. Nu permite nimănui să submineze ceea ce ți se cuvine.

Capra
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Prezentare generală:

Nu fi surprins dacă persoane, circumstanțe sau amintiri din trecut revin în viața ta în această săptămână. Există un sentiment de bântuire legat de acest lucru, și nu are nimic de-a face cu anotimpul înfricoșător. Ești chemat să te asociezi cu cei care îți ridică sufletul și să te îndepărtezi de cei care nu o fac.

Zi norocoasă în dragoste: 13 și 14 octombrie

Unii dintre voi au prostul obicei de a face prea multe pentru jumătatea voastră semnificativă și de a nu-i permite să vă arate iubirea fiind acolo pentru voi. Acest lucru va atrage în calea voastră genul greșit de partener. Așa că aveți grijă!

Zi norocoasă în prietenie: 15 octombrie

Dacă ai fost vreodată prietenă cu cineva și ai devenit iubită sau invers, sau invers, ți se cere să te concentrezi pe ceea ce ai învățat prin acele experiențe. Adevărate comori îi așteaptă pe cei care sunt dispuși să reflecteze.

Zi norocoasă în Carieră: 15 octombrie

Este posibil ca viața ta profesională să fie foarte lentă și relaxată în această săptămână, iar asta este în regulă! Profită de acest timp pentru a te pune la punct cu hobby-urile sau angajamentele sociale.

Maimuță
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână îți cere să pariezi pe tine însuți. Ești la doar o aruncătură de zaruri distanță de a-ți schimba circumstanțele și obiceiurile. Universul așteaptă să te ajute. Tot ce trebuie să faci este să ceri.

Zi norocoasă în dragoste: 15 octombrie

Unii dintre voi vor beneficia de pe urma consemnării în jurnal a gândurilor despre viața voastră amoroasă în această săptămână. Privește toate aspectele poveștii și nu lăsa pe nimeni să-ți otrăvească mintea despre jumătatea ta semnificativă. Descoperă adevărul pentru tine însuți.

Zi norocoasă în prietenie: 9 octombrie

Prietenii tăi vor fi o sursă de mare bucurie pentru tine în această săptămână, mai ales dacă toți plănuiți ceva special pentru Halloween sau dacă aveți o ținută de grup care te face să râzi de fiecare dată când te gândești la ea.

Zi norocoasă în carieră: 9 octombrie

Uneori, este mai bine să adopți o abordare mai lentă în carieră decât să muști mai mult decât poți mesteca. Săptămâna aceasta ți se cere să te concentrezi asupra acestei dihotomii pentru a avea beneficii în viața ta în viitor.

Cocoșul
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Prezentare generală:

Cocoș, energia este norocoasă pentru tine în această săptămână, mai ales în ceea ce privește finanțele personale și averea sau imobiliarele. Dacă îți întemeiezi o familie sau faci cumpărături pentru produse pentru copii, calea va fi clară oriunde vei merge. Fii atent și la reduceri bune în această săptămână!


Zi norocoasă în dragoste: 9 octombrie

Energia este corectă pentru viața ta amoroasă în această săptămână. Dacă pleci într-o vacanță sau într-un turneu cu jumătatea ta, veți avea parte de o perioadă extraordinară împreună. Mâncarea vă va aduce și pe tine și pe iubitul tău împreună.

Zi norocoasă în prietenie: 10 și 11 octombrie

Ți se cere să îți notezi în jurnal gândurile și sentimentele legate de prietenii în această săptămână. Poate fi chiar un îndemn creativ pentru cei dintre voi care sunteți creativi. Gândește-te la presiunea colegilor și la modul în care te-a influențat în trecut, astfel încât să te descurci mai bine în viitor.

Zi norocoasă pentru carieră: 15 octombrie

Energia din viața ta profesională este bine echilibrată în această săptămână, cu perioade de muncă grea și de odihnă care îți sunt rezervate. Rămâi constant și îți va fi bine.

Câine
(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Prezentare generală:

Câine, energia din această săptămână este puternic concentrată pe presiunea colegilor pentru tine. Ești pe punctul de a realiza ceva important în viața ta, pe plan intern sau extern. Vei beneficia de faptul că îți vei ține sfatul în această perioadă.


Zi norocoasă în dragoste: 13 octombrie

Dacă ești singur, energia din această săptămână este bună pentru a atrage dragostea adevărată la ușa ta. Poți folosi pirita și crizocolla în ritualurile tale pentru un efect puternic. Salvia va fi, de asemenea, benefică pentru a limpezi energia și a atrage doar forțe pozitive.

Zi norocoasă în prietenie: 12 octombrie

Acordă-ți atenție intuiției tale în interacțiunile sociale în această săptămână, mai ales dacă cineva este cunoscut pentru că răspândește bârfe sau vorbește urât despre alții. Dacă ai copii în grija ta, încearcă să îi ții și pe aceștia departe de astfel de persoane.

Zi norocoasă pentru carieră: 15 octombrie

Calea de urmat în cariera ta este schimbătoare și nu este stabilită în piatră. Poți scrie orice destin îți dorești pentru tine. Trebuie doar să ai încredere în abilitățile tale și în capacitatea ta de a învăța.

Porc
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Prezentare generală:


Ia-ți ceva timp în această săptămână pentru a te implica în activități de auto-îngrijire și relaxare. Unii dintre voi sunt în pragul epuizării din cauza dependenței de muncă. Gândiți-vă ca un maratonist; veți parcurge mai multă distanță ca niciodată.

Zi norocoasă în dragoste: 9 octombrie

Firul roșu al destinului ți-a legat sufletul de altul. Unii dintre voi au găsit această persoană, iar alții nu. Nu vă faceți griji. Totul se va întâmpla la momentul divin. Continuă să trăiești viața cu sens și totul se va aranja la locul lui atunci când trebuie.

Zi norocoasă în prietenie: 9 octombrie

Energia din această săptămână este foarte bună pentru a scrie un jurnal despre viață și despre sensul pe care îl adaugi micului tău colț de univers. Nimeni nu este niciodată prea mare sau prea mic. Gândirea în acest sens îți poate crește stima de sine și te poate ajuta să elimini condiționările negative care îți blochează succesul.

Zi norocoasă pentru carieră: 11 octombrie

Dacă te simți nefericit în legătură cu un anumit aspect al carierei tale, întreabă-te dacă ești cu adevărat nefericit sau ai fost influențat să te simți așa pentru că te compari cu influencerii din social media. Nu o ascunde sub preș dacă există un motiv real pentru nefericirea ta. Scrieți-vă în jurnal sentimentele pentru a obține mai multă claritate. Meditația te poate ajuta, de asemenea, în această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  horoscop chinezesc  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel