Horoscop chinezesc pentru sfârșitul săptămânii. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop chinezesc pentru această săptămână.

Șobolan
(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Prezentare generală:


Șobolanule, protejează-te de invidie în această săptămână. Strălucirea ta este foarte puternică în acest moment sau te ridici la un nivel superior și provoci o scânteie de gelozie în inima cuiva. Deși s-ar putea să nu poți schimba perspectiva lor, cu siguranță te poți proteja.

Zi norocoasă în dragoste: 17 ianuarie

În dragoste, nu te expune și nu alerga după nimeni. În schimb, concentrează-te pe a-ți face viața cât mai frumoasă și mai satisfăcătoare. Dragostea adevărată te va găsi în cele din urmă.

Zi norocoasă în prietenie:  19 ianuarie

De asemenea, dedică-ți ceva timp meditației și reflecțiilor solitare în această săptămână, de preferat în natură. Vei avea toate răspunsurile pe care le cauți dacă vei face acest lucru.


Zi norocoasă în carieră:  21 ianuarie

În carieră, încearcă să fii mai acceptabil și mai conciliant în timp ce lucrezi cu colegii tăi de echipă. Sunteți cu toții implicați în acest lucru. Victoria voastră colectivă va fi în beneficiul fiecăruia dintre voi.

Bivol
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Prezentare generală:

Bivol, este timpul să-ți ascuți seturile de abilități și să-ți faci planuri de viitor. De asemenea, poți crea un tablou de viziune  pentru a restrânge ceea ce îți dorești prin imagini și citate frumoase.

Zi norocoasă în dragoste: 21 ianuarie

În dragoste, încearcă să ai mai multă răbdare în această săptămână. Te îndrepți încet spre cel care ți-e menit (sau îți consolidezi legătura cu el, dacă sunteți deja împreună). Totul va avea sens în timp.

Zi norocoasă în prietenie: 21 ianuarie

De asemenea, nu te simți vinovată că ai nevoie de spațiu personal sau de timp departe de alte persoane și evenimente sociale. Dacă sufletul tău își dorește puțină liniște, trebuie să-ți faci timp pentru bunăstarea ta.

Zi norocoasă în carieră: 19 ianuarie

Energia ta creativă va fi puternică în această săptămână. Cu toate acestea, vei beneficia mai mult dacă o vei canaliza într-un proiect secundar în carieră (sau pentru dezvoltarea ta profesională) în loc să faci din aceasta principalul obiectiv.

Tigru
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Prezentare generală:

Tot ce strălucește nu este aur. Tot ce e vechi poate să nu fie înțelept. Acesta este mesajul tău pentru această săptămână. Vei beneficia mai mult dacă vei fi atent la ceea ce te înconjoară și la lumea în general.

Zi norocoasă în dragoste: 21 ianuarie

În dragoste, amintește-ți de valoarea ta și păstrează-ți respectul de sine, mai ales dacă te trezești că devii gelos pe relația altcuiva. Este posibil ca ceea ce vezi să nu fie imaginea completă.


Zi norocoasă în prietenie: 21 ianuarie

Dacă te simți chemată, energia din această săptămână este perfectă pentru a face un ritual de recunoștință. Pentru a face acest lucru, aprinde o lumânare verde și trimite-ți mulțumirile și rugăciunile în eter în timp ce flacăra dansează în fața ta.

Zi norocoasă pentru carieră: 18 ianuarie

De asemenea, acum este un moment bun pentru a-ți evalua traiectoria vieții și a carierei. Dacă ești nefericit, notează-ți în jurnal gândurile și sentimentele. Ce trebuie să faci pentru a schimba această dinamică?

Iepure
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână te îndeamnă să ai răbdare. Ceva se desfășoară în spatele scenei pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele. Nu este încă momentul să iei un rol activ în această desfășurare.

Zi norocoasă în dragoste: 17 ianuarie

În dragoste, spune ce gândești și fii tu însuți, autentic. Forțele cosmice te susțin și se vor asigura că persoana potrivită te găsește, în timp ce persoanele nepotrivite nu-ți mai irosesc timpul.

Zi norocoasă în prietenie:  19 ianuarie


De asemenea, lasă-ți latura creativă să preia frâiele în această săptămână. Revelații interesante și idei fascinante te așteaptă pe această cale.

Zi norocoasă în carieră: 20 ianuarie

În carieră, fii mai introspectiv și mai relaxat. Acum nu este momentul pentru ceva nou. Acum este momentul să te asiguri că tot ceea ce lucrezi deja este făcut la perfecție.

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Prezentare generală:

Este timpul să îți stabilești noi obiective și să îți fixezi privirea la orizont. Cu Anul Lunar al Dragonului aproape în toi, vei beneficia de această activitate acum, astfel încât să te poți încărca înainte atunci când forțele cosmice se vor alinia în favoarea ta.


Zi norocoasă în dragoste: 21 ianuarie

În dragoste, norocul tău este puternic în această săptămână. În loc să fii activ, fii mai receptiv. Șirul roșu al destinului te atrage încet-încet pe tine și pe cel pentru tine împreună, iar cu cât ești mai receptiv în acest moment, cu atât mai ușoară va fi experiența.

Zi norocoasă în prietenie: 17 ianuarie

De asemenea, energia din această săptămână este perfectă pentru a închide capitole vechi și pentru a găsi liniștea. Orice te ajută să mergi mai departe cu mai puțină povară este ceea ce ar trebui să gravitezi, fie că este vorba de  terapie sau de reflecție profundă și jurnal.


Zi norocoasă pentru carieră: 17 ianuarie

În carieră, dacă simți că te îndepărtezi de calea potrivită pentru tine, acum este și momentul să te îndrepți și să te pui pe drumul cel bun.

Șarpe
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Prezentare generală:

Forțele cosmice sunt aliniate în favoarea ta în această perioadă, Șarpe. Așadar, profită de acest lucru și adu-ți la viață toate dorințele tale! Puterile tale de manifestare sunt cu adevărat puternice acum.


Zi norocoasă în dragoste: 17 ianuarie

În dragoste, concentrează-te pe îngrijirea de sine și pe vindecare în această săptămână. Perechea potrivită te va găsi în momentul divin. O strălucire profundă va ajuta cu siguranță la acest proces.

Ziua norocoasă în prietenie:  19 ianuarie

Dacă te simți chemată, creează un tablou de viziune în această săptămână. Te va ajuta să vizualizezi ceea ce îți dorești și îți va fi mai ușor să îl atragi spre tine, fie în plan social sau nu.

Zi norocoasă în carieră:  18 și 20 ianuarie

În carieră, vei beneficia de eficientizarea proceselor și de eficientizarea tuturor lucrurilor. Un pic de muncă suplimentară acum te poate ajuta să reduci sarcina mai târziu.

Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână are o calitate mitică pentru tine. Dacă simți nevoia de a citi basme sau mitologie, nu te reține. Pe această cale te așteaptă intuiții intrigante.

Zi norocoasă în dragoste: 21 ianuarie

În dragoste, găsește calea de mijloc. Este cel mai simplu mod de a descoperi dacă ești sau nu compatibil cu cineva. Cu cât pierzi mai puțin timp cu persoanele nepotrivite, cu atât vei avea mai mult timp pentru cea potrivită.


Zi norocoasă în prietenie: 21 ianuarie

De asemenea, dacă te simți antisocială în această săptămână, nu te simți vinovată de această nevoie. Retrage-te în spațiul tău sigur și lasă-ți sufletul să se vindece și să se reîncarce.

Zi norocoasă în carieră:  20 ianuarie

Lucrurile vor merge excepțional de bine pentru tine în carieră în această săptămână, ceea ce va duce la o sărbătoare în weekend pentru unii dintre voi. Trimite puțină recunoștință în eter atunci când totul se așează exact așa cum îți place!

Capra
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Prezentare generală:

E timpul să-ți desfaci aripile și să zbori. Arată lumii din ce ești făcut. Nu te reține!

Zi norocoasă în dragoste: 21 ianuarie

Cu cât te apleci mai mult asupra realității tale autentice, indiferent de cine este de acord cu principiile și perspectivele tale, cu atât vei fi mai fericit. Nu te mira dacă acest lucru are un efect pozitiv și asupra vieții tale amoroase!

Zi norocoasă în prietenie:  19 ianuarie

De asemenea, fă-ți timp pentru cei dragi în această săptămână. De multe ori regretăm că nu am făcut acest lucru odată ce devine evident că acele relații au de suferit.


Zi norocoasă în carieră: 17 ianuarie

În ceea ce privește cariera, săptămâna aceasta vei avea de câștigat dacă îți notezi în jurnal planurile de viitor. Cum poți să știi unde vrei să ajungi dacă nu petreci timp cu acest lucru?

Maimuță
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Prezentare generală:

Ai încredere în instinctele tale creative în această săptămână. Ai pus mâna pe ceva special și trebuie să incubezi ideea așa cum trebuie pentru a-i debloca întregul potențial.

Zi norocoasă în dragoste: 17 ianuarie


În dragoste, creează un plan de joc pentru viitorul tău. Acest lucru te va ajuta să îți manifești partenerul potrivit și să îți aprofundezi relația cu el (dacă sunteți deja împreună).

Zi norocoasă în prietenie: 17 ianuarie

Dacă te simți chemată, fă o baie rituală în această săptămână cu lumânări, ierburi uscate, flori și alte accesorii. Te va ajuta să-ți cureți aura și să te simți pregătită pentru tot ce îți oferă viața. Viața ta socială va beneficia și ea indirect de acest lucru.

Zi norocoasă pentru carieră: 20 ianuarie

În ceea ce privește cariera ta, acum este momentul să visezi măreț și să te gândești la viitor. Îți dorești să înveți mai mult? Sau vrei să încerci ceva nou? Poți să îți notezi în jurnal gândurile pentru a obține mai multă claritate.

Cocoș
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână te îndeamnă să te concentrezi asupra viitorului tău și să îți faci planuri solide. Unde te vezi peste 5 sau 10 ani? Cu cine îți vei petrece acele zile?

Zi norocoasă în dragoste: 17 ianuarie

Dacă ești într-o relație, acum este momentul să discutați subiecte importante, cum ar fi creșterea copiilor, cumpărarea unei case și planurile de pensionare. Dacă ești singur, ești încurajat să cauți un partener care să își dorească aceste lucruri împreună cu tine.

Zi norocoasă în prietenie: 18 ianuarie

De asemenea, nu te forța să socializezi dacă nu îți dorești. Dacă da, adu-ți la masă sinele tău autentic.


Zi norocoasă în carieră:21 ianuarie

Dacă te simți chemată să o faci, creează un vision board pentru cariera ta în această săptămână. De la decupaje din reviste la scenarii de manifestare, umple-l până la refuz și mai mult decât atât.

Câine
(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Prezentare generală:

Conversații simple, interacțiuni sincere și bucurie rafinată te așteaptă în această săptămână, Câine. Nu trebuie să cauți prea departe pentru asta. Este aproape de casa ta!

Zi norocoasă în dragoste: 21 ianuarie

În dragoste, ești încurajat să fii mai specific cu privire la ceea ce îți dorești. Puterile tale de manifestare sunt puternice în acest moment și te vor ajuta să aduci la viață aceste dorințe.

Ziua norocoasă în prietenie:  21 ianuarie

De asemenea, aceia dintre voi care fac parte dintr-un cerc mare de prieteni vor avea de câștigat dacă se vor implica mai mult cu ei. Întăriți aceste legături și creați amintiri vesele!

Zi norocoasă în Carieră:  19 ianuarie

În carieră, ești îndemnată să fii mai atentă la interacțiunile tale și la lumea din jurul tău. Dacă lucrezi la ceva important, ține-ți secretele aproape de piept deocamdată.

Porc
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână te îndeamnă să te întorci spre interior și să descoperi cine ești cu adevărat în interior. Trăiești în mod autentic? Sau ai devenit o copie fidelă a unui individ mai dominator?

Zi norocoasă în dragoste: 21 ianuarie

În dragoste, găsește un echilibru între a prelua conducerea în unele zile și a permite celeilalte persoane să o facă în altele. Acesta este modul perfect de a vă descoperi adevărata compatibilitate ca partener și echipă.

Zi norocoasă în prietenie:  21 ianuarie

Dacă te simți chemată să o faci, aprinde o lumânare și stabilește o intenție puternică pentru viitorul tău, cândva în această săptămână. Cel mai bine va fi să te concentrezi pe un singur lucru care este important pentru tine.

Zi norocoasă în carieră: 18 și 19 ianuarie

În ceea ce privește cariera ta, acum este momentul să visezi măreț și să faci schimbări surprinzătoare. Suntem în 2024, până la urmă! Este timpul să mergi în stil mare sau să pleci acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel