Horoscop chinezesc SEPTEMBRIE 2022, Luna Cocoșului de Pământ. Influența elementului metal asupra tuturor zodiilor până pe 25 septembrie
Conform horoscopului chinezesc, ne aflăm în luna Cocoșului de Pământ, a anului Tigrului de Apă. Aceasta durează între 27 august și se încheie pe 25 septembrie 2022. Energia Cocoșului este una a organizării, a schimbărilor, negocierilor și afacerilor. Să vedem ce anume aduce pentru fiecare zodie.

Anul Tigrului este un an al schimbărilor, dar și al oportunităților, chiar dacă pot apărea și riscuri. Previziunile Zodiacului Chinezesc sunt valabile pentru anul Tigrului începând cu 1 februarie 2022 și până la 21 ianuarie 2023. Toate zodiile ar trebui să fie foarte atente la sănătate, să meargă să își facă analizele acolo unde simt că este cazul, să nu lase stresul să le conducă viața și să se gândească mai des la sensul lor, la calea lor în viață.

Este posibil să ne confruntăm cu idei complet noi, cu concepte noi și să simțim dorința de a pleca într-o aventură mai mult decât niciodată. În același timp, vom dori să aplicăm deja ceea ce am învățat până acum. 

Cocoșul de Pământ, însă, dorește ca oamenii să fie responsabili, să abordeze situațiile cu precauție și să nu depășească prea mult limitele, ceea ce ar putea conduce la o sursă de tensiune interioară. 

Cocoșul este legat și de influența elementului metal în Zodiacul chinezesc, de aceea, atunci când vine vorba despre bani și investiții, luna septembrie va aduce succesul celor care vor avea strategii bazate pe inovație, pe elemente noi de marketing și pe activități legate de acest element al metalului în sectoare precum chirurgia, întreg sectorul medical, dar și cel bancar, companiile miniere, cele de căi ferate și cele aeriene. 

Previziunile horoscopului chinezesc pentru luna septembrie

ȘOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Pentru nativii Șobolan, septembrie 2022 va urma tot tendințele lunii anterioare, mai precis, nu va aduce schimbări prea mari. Sunt benefice reuniunile cu prietenii dacă aveți de gând să le faceți. Rămâneți flexibili în ceea ce privește partea profesională și feriți-vă de accidente la locul de muncă.

BIVOL (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

În luna septembrie e momentul ca nativii Bivol să încheie vechile datorii, să închidă conturi inutile sau să renunțe la vechi conflicte ce nu își mai au rostul. Ar fi bine pentru cei care nu pot lucra cu o autoritate să își deschidă ceva pe cont propriu. Pot avea parte de mici evenimente plăcute în cadrul familiei. 

TIGRU (1950, 1962, 1974, 1986,1998, 2010)

S-ar putea ca nativii Tigru să se găsească pe ei înșiși luptând pe mai multe fronturi în același timp. Chiar dacă lucrurile nu merg așa cum v-ați planificat, nu vă faceți griji și nu încercați să vă opuneți, căci nu veți face decât să înrăutățiți lucrurile. Familia o să vă sprijine.

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 31 aug 2022, 16:27

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Mirela Vasadi, foto Arhiva Personală

Mirela Vasadi, regrete la finalul lui 2022: „Alegerile greșite pe care le-am făcut, timp prețios irosit fără rost, niște suferințe inutile”

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă