Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ce să nu faci pe timp de Lună Plină, până pe 1 septembrie 2023
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce să nu faci pe timp de Lună Plină, până pe 1 septembrie 2023.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru fanatik.ro ce să nu faci pe timp de Lună Plină, până pe 1 septembrie 2023. Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, ne ajută să ne conectăm la Univers, la trăirile noastre, la legătura cu Divinitatea. 

Ce să nu faci pe timp de Lună Plină, până pe 1 septembrie 2023

Berbeci sunt foarte ponderați. Trebuie să stea ei cu ei să își pună în minte sufletul, mintea, proiectele. Pot renunța la un viciu, de exemplu. Trebuie să fie atenți la ce nevoi are corpul lor. Poate exista un moment bun astral.

Taurii au o Lună Plină care se formează pe axa iubirii. Se gândesc la ce fac bine, ce nu fac bine. Este un fenomen care pune accentul pe limbajul comun, o lume comună pe care o pot împărtăși cu partenerul de viață. Fac multe lucruri concret, împreună, dar e vorba și de perspective pe termen lung.

Gemenii pot avea multe înțelesuri legate de drumul lor profesional, carieră, perspective, dacă le convine să avanseze. Trebuie să fie atenți dacă li se potrivește ceea ce li se propune. Le e limpede care este poziția potrivită pentru ei, poate prea înaltă ori prea joasă, în ambele cazuri sunt nemulțumiri.

Pentru Raci, Luna Plină e răscolitoare din perspectiva crezurilor și credințelor. Trebuie să analizeze dacă e ceva greșit sau toxic în convingerile lor, pentru că sunt foarte conservatori. Au de analizat relația cu străinătatea.

Leii au fenomenul pe axa prosperității. Au și planete bune în zona banilor. Înțeleg la această Lună Albastră care sunt mecanismele de care pot profita să fie mai prosperă munca lor. E ceva ce pot specula în avantajul lor. E, de asemenea, o Lună care îi ajută pe Lei să se detașeze.

Fecioarele se gândesc la sensul locului lor în lume. Multe Fecioare pot înțelege cum reacționează oamenii la ele și de ce. Luna le aduce dorința de a-și schimba imaginea, de a fi mai relevante, de a fi mai vizibile. Este posibil multe din ele să ia decizii foarte mari.

Pentru Balanțe, sfatul este să își eficientizeze eforturile. Sunt eforturi legate de stilul de viață, aprovizionare, îngrijire. Le trece prin minte că pot exista soluții mai simple la modul în care își duc viața, în general. Perfecționismul lor mai mult aduce bătăi de cap.

Scorpionii au parte de iubire, pasiune pentru lucrurile la care acum lucrează. Sunt demersuri, strategii pe care le fac pentru dezvoltarea lor. E bine să mai lase de la ei, să ierte. Asta li se recomandă astrologic să facă.

Săgetătorii au vizate căminul și familia, responsabilitățile pe care vor să le împartă cu alții. Sfat: să discute mai atent cu șefii legat de planurile de viitor, importanța și relevanța lor la serviciu.

Pentru Capricorni, e o Lună Plină care îi ajută să înțeleagă cum gândește celălalt. Mai mult sunt cu ochii pe alții. Luna îi ajută să îi înțeleagă pe alții. Sfat: să fie atenți dacă au aceeași manieră de a atinge obiectivele.

 Vărsătorii au Luna pe axa financiară. Sunt preocupați de bani. Ce să facă? Să speculeze activitățile care le vin ușor. Tot ce ține de imaginea lor este speculat la maximum. Au persoane calificate cu care cooperează.

Peștii sunt vizați direcți, Luna fiind în semnul lor zodiacal. E o Lună Plină rațională și eficientă. Își apreciază corect calitățile și defectele. Cumva, pot hotărî o îmbunătățire a comportamentului și a atitudinii lor. Au un autocontrol foarte mare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  camelia patrascanu  luna  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO




pixel