Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă după 10 iunie: „E multă presiune astrală pe propria lor persoană”
Data actualizării:
Data publicării:
 Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni astrale pentru toate zodiile.

Pe 10 iunie vom scăpa, în sfârșit, de Mercur retrograd, iar acest fenomen atrologic va aduce noi schimbări mari pentru toate semnele zodiacale. În acest sens, Camelia Pătrășcanu a dezvăluit la ce trebuie să ne așteptăm, potrivit Fanatik.

Berbec

Berbecii au șansa să fie isteți și pragmatici, mai ales între 1 și 10 iunie. Caută soluții creative și ingenioase. Se pot adapta pe loc la niște situații care se creează. Sunt mai atenți la bani în perioada aceasta. Totuși, trebuie să fie atenți să nu cheltuiască mai mult decât este necesar.

Taur

Taurii au multe planete în semnul lor, Jupiter, Uranus, Mercur. E multă presiune astrală pe propria lor persoană. Își analizează la rece, lucid, dorințele, pasiunile, de ce le au, de unde vine, dacă le pot controla cu adevărat. În tot cazul, sunt extraordinar de independenți. Sunt într-o inerție confortabilă. Simt că e momentul să facă altceva cu viața lor, să ia hotărâri mari.

Gemeni

Gemenii au parte de decantarea unor informații pe care le învârt pe toate fețele. Poate fi vorba de relații, de profesie, de sănătate. Indiferent care e tema, acum se așază logic și cu claritate toate informațiile. Unii pot avea niște surprize. Li se face lumină în cap.

Rac

Racii sunt invitați să-și găsească locul în lume, dar și mesajul cu care să defileze. Pot fi grupuri sociale noi în care intră, dar și profesionale, clienți, mai curând. Planetele din Taur aduc o libertate, o bucurie, o nevoie de recreere, de creativitate și ingeniozitate, mult mai puternică, aparte față de ce simt Racii.

Leu

Leii se zbat pentru o cauză nouă. Poate fi și un proiect nou, dar trebuie să fie foarte personal dacă îl acceptă. Pot exista ciocniri în iunie. Începutul de iunie poate fi destul de furtunos, pentru că nu sunt ascultători, nu fac pe plac unora, fie ei și șefi, sunt mândri. Simt cumva că sunt reprezentanții vremurilor sau ai unei mulțimi năpăstuite.

Fecioară

Fecioarele, cu Mercur în Taur, aduce drumuri pe la autorități, acte pe care le schimbă. Au foarte multe întâlniri-test. Li se testează cunoștințele, caracterul. Comunicările pe care le au în scris sunt foarte pragmatic calculate. Examene foarte multe vin, nu oficial neapărat, dar cumva oamenii sunt cu ochii pe ele și evaluează.

Balanță

Balanțele au multe parlamentări cu persoana iubită sau cineva apropiat. Faptul că Mercur nu mai e retrograd, le dă idei în ce să investească mai cu cap. Sunt foarte orientate, în iunie mai ales, către distracție. Au nevoie de un pic de aerisire.

Scorpion

Scorpionii au multe relații, întâlniri. Vorbesc mult, dar știu să și asculte. Știu să își ajusteze argumentația pe urechile celuilalt. Înțeleg care sunt așteptările și fricile celuilalt. Știu cum să împacheteze informația ca să se înțeleagă om cu om.

Săgetător

Săgetătorii muncesc pe rupte cu acest Mercur ieșit din retrograd. Dacă sunt isteți și și-au organizat mai bine munca, acest Mercur le aduce istețime în felul în care își organizează activitatea. Pe de altă parte, primele 10 zile din iunie aduc genialitate profesională. De asemenea, Mercur  ieșit din retrograd e bun și pentru sănătate.

Capricorn

Capricornii au o perioadă plină de iubire. Își înțeleg sentimentele, înțeleg de ce le au. Se pot înțelege un pic mai bine cu persoana de lângă ei. Mercur în Taur e foarte lucid în ceea ce privește afectul, sentimentele. Își ascultă inima, nu mai fug de ceea ce simt.

Vărsător

Vărsătorii trag multe concluzii legate de propria lor viață. Mercur în zodia Taur aduce pentru ei claritate și lucruri așezate, hotărâri în familie, în casă, dar și legate de membrii familiei. Se stabilesc niște armonii cu oamenii din preajma lor. Primesc multe vești, mulți musafiri.

Pești

Peștii se preocupă de acte, autorizații, avize. Sunt bine puși la punct cu informațiile de care au nevoie. Află cum să rezolve anumite lucruri, cum să se descurce, cum să operaționalizeze mai bine niște acțiuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: camelia patrascanu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel