Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Cum afectează Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie 2024, fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie 2024, fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum va afecta Luna Plină în Fecioară, fiecare semn zodiacal, chiar în ziua de Dragobete. potrivit fanatik.ro 

Pentru Berbeci, această Lună Plină în Fecioară care chiar cere vindecare, vindecarea unor situații profesionale, acolo unde lucrurile n-au mers bine. Pot simți că o persoană din anturaj i-a trădat, i-a bârfit. Se activează o rană mai veche în plan profesional, de eșec, de eroare, eroare de calcule, eroare umană, relațională.

Pentru Tauri, se activează sfera iubirii, a prieteniei, a dezinvolturii și a expresiei personale. Cu cât persoana e mai apropiată de ei, cu atât mai mult lucrurile nu decurg bine. Își dau seama că e poate prea multă gelozie, prea multă posesivitate.

Gemenii pun o problemă serioasă: relația lor cu instituțiile, cu oamenii de putere. Pot retrăi un moment în care se reiterează senzația de oprimare. Înțeleg anumite mecanisme, cum trebuie să facă față unui labirint al constrângerilor.

Racii au discuții legate de valori, moralitate, viață, principii, corectitudine, viață și adevăr. Se pot lipi de cei care luptă pentru niște drepturi comune. Înțeleg că dacă nu pricep cadrul juridic care îi afectează sunt victime.

Leii au o Lună Plină sensibilă pe axa proprietății. Au avut multe discuții parteneriale, dispute în încercarea de a stabili niște acorduri. Se pune problema de a renunța la o situație, un statut, la niște drepturi.

Fecioarele sunt stimulate să înțeleagă care e locul lor într-o colectivitate, într-un ambient social, cu ce îmbogățesc comunitatea, instituția în care lucrează, care e brandul lor, imaginea lor emblemă. Sunt preocupate de lucrul ăsta. Se poate spune că înțeleg că trebuie să tragă pentru un statut, dar nu doar să muncească, ci să se facă remarcate.

Balanțele au o Lună Plină care revelează toxicitățile în anumite sarcini pe care le au de executat. Mai mult le agită, le îmbolnăvesc anumite lucruri care par bune la prima vedere. Se gândesc la obiectivele lor pe termen lung, cu ce costuri vin ele.

Scorpionii au activată zona expresiei libere. Vor să facă lucruri prin care se arată capacitățile și talentele, prin înzestrările lor, originalitatea lor. Fie nu sunt siguri pe ei, sunt neatrenați, poate blufează sau se forțează să arate că pot.

Săgetătorii au o Lună Plină care îi clarifică în legătură cu viața lor. Le apare limpede locul în care locuiesc, unde dorm, ce mănâncă, alături de cine stau în casă. Sunt atenți la foarte apropiata lor vecinătate, unde le priește, cu alte cuvinte.

Capricornii sunt vizați în înțelegerea anumitor lucruri. Întrebările pe care le pun trebuie să fie de claritate și de profunzime. Apoi, e o Lună Plină care le cere să își deschidă orizonturile. Își dau seama că oamenii au alte opinii, că pot exista mai multe abordări pentru a rezolva o situație.

Vărsătorii au provocări la nivelul activității, al acțiunilor și al rezultatelor de pe urma lor. E adevărat că e o Lună care activează mult zodia Pești, deci e nevoie și de intuiție în ce fac.

Peștii sunt vizați, căci Luna e pe axa lor. Preocuparea lor are legătură cu o greșită înțelegere a lor de către ceilalți. Își dau seama de ce au fost interpretați greșit. N-au găsit atitudinea potrivită și poate de asta au lăsat loc de interpretări. Au lăsat loc de bârfe, de interpretări greșite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel