Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Cum afectează Luna Plină în zodia Gemeni, fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a explicat cum afectează Luna Plină în zodia Gemeni, fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu a realizat un nou horoscop, în exclusivitate pentru fanatik.ro. Aceasta a dezvăluit cum afectează Luna Plină în zodia Gemeni, fiecare semn zodiacal.

Pentru Berbeci, această Lună Plină în Gemeni poate aduce discuții. Unele au legătură și cu trecutul. Ce se întâmplă acum are legătură cu unele lucruri nefăcute în trecut. Poate Berbecii n-au știut să explice prea limpede niște idei și atunci ceilalți n-au înțeles la timp niște lucruri.

Taurii au o Lună Plină gălăgioasă în legătură cu ce au primit, ce n-au primit de la alții. Pot discuta despre faptul că ei au făcut lucruri, dar alții nu le-au întors gestul, nu le-au oferit sprijin. Cer lucrurile pe care consideră că le merită sau reproșează că e în dreptul lor să le ceară. Asta poate schimba radical relația cu cineva apropiată, poate că nu în bine.

Gemenii pot avea discuții în raporturile cu cei foarte apropiați. Gemenii sunt foarte emotivi, foarte sensibili. Sunt evitați, se simt evitați. Își dau seama că nu sunt atât de agreați cum au crezut. Se simt tolerați mai mult și asta o sesizează din ironii, din ezitările celorlalți.

Racii au o Lună Plină în Gemeni care sensibiliează activitățile de zi cu zi, dar și prioritățile pe care le au. Se gândesc dacă lucrurile în care cred sunt corecte sau adecvate timpului. Se întreabă dacă sunt suficient de corecți sau de adaptați.

Pentru Lei, acest fenomen astrologic sensibilizează în legătură cu bucuria de a fi. Unii Lei se întreabă pe unde au pierdut-o. Vor să aducă în viața lor mai mult bucurie, prin creșterea nepăsării față de griji și probleme.

Pentru Fecioare, fenomenul aduce o reflecție puternică în legătură cu rolul lor în casă, cu stabilitatea lor în viața lor. Se gândesc cât depind de alții, care e punctul lor de echilibru și siguranță. Au sentimentul că nu sunt sigure pe ele, că trebuie să apeleze la ajutor. Cumva, au revelația că pilonii își statornicesc viața trebuie întăriți.

Pentru Balanțe, această Lună Plină în Gemeni aduce reflecții în legătură cu planurile pe care le fac și utilitatea lor: nu cumva vor prea mult, nu cumva țintesc prea sus? De aici apar tot felul de reflecții legate de ce fac, ce spun, după cine se iau.

Scorpionii sunt sensibilizați în legătură cu potențialul lor, capacitatea de a se pune în acțiune. Soarele și Marte i-ar mobiliza, în sensul de a se pune pe roate. Își dau seama că poate au pierdut mult timp, că sunt în urmă și trebuie să ajungă la zi.

Săgetătorii au o Lună Plină în Gemeni care subliniază mândria și orgoliul, dar și sentimentul de stimă de sine. Se gândesc la ce au de făcut pentru propria persoană. Trebuie să renunțe la unele lucruri pentru a fi demne.

Capricornii pot avea reflecții dezamăgitoare, că n-au făcut niște chestii, că n-au fost pe fază în legătură cu persoane și situații. Își dau seama că nu mai pot da timpul înapoi. Unii se simt acum nepregătiți să facă schimbări. Pot avea regrete și constată că unele lucruri au trecut.

Vărsătorii au parte de intuiții clare legate de potrivirea sau nepotrivirea de a fi într-un anumit mediu. Constată contrariați că poate sunt într-o anumită colectivitate, dar relațiile dintre membrii colectivității nu sunt cele pe care ei le credeau.

Peștii au revelații în legătură cu o cale de viață. Unii spun că unele lucruri nu sunt pentru ei, indiferent ce e în joc, iar alții se bagă în treburi complicate știind că își pot arde urechile. Au de ales între a-și asuma niște răspunduri sau în a fi o cale care nu îi mai reprezintă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   camelia patrascanu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo

Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău a spus în direct la TV cine sunt nașii fiului ei, Isaia. Sunt printre cele mai cunoscute vedete din România

Captură video: YouTube/Kanal D2. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

Badea

Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Captură video: YouTube/Cătălin Mărută

Rux, apariție îndrăzneață la TV. Cătălin Măruță a rămas mut de uimire, după ce influencerița a venit îmbrăcată doar în bluză: „Pe sub cămașă mai ai ceva?”

Captură video: YouTube/Povesti de Film, cu Mara Banica

„Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeie

Irina Margareta Nistor ne-a spus cine este cel mai bun actor român: „Cel mai izbutit, dar și care ne-a adus beneficii de imagine”

Captură video YouTube/JORGE OFFICIAL

Jador a trecut peste despărțirea de Oana Ciocan! Cine este tânăra de care s-a îndrăgostit: „Aș da orice să mă iubească ea” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va renaște /video

Captură video: YouTube/Kanal D2

Teo Trandafir, comentariu asupra căsătoriei dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: „Păi de ce crezi că l-a ales?”

Top cupluri cu aceeași zodie. Mihai Voropchievici: Ei vor fi uniți pe viață de iubirea lor!
pixel