Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Cum afectează Luna Plină în zodia Gemeni, fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a explicat cum afectează Luna Plină în zodia Gemeni, fiecare semn zodiacal.

Camelia Pătrășcanu a realizat un nou horoscop, în exclusivitate pentru fanatik.ro. Aceasta a dezvăluit cum afectează Luna Plină în zodia Gemeni, fiecare semn zodiacal.

Pentru Berbeci, această Lună Plină în Gemeni poate aduce discuții. Unele au legătură și cu trecutul. Ce se întâmplă acum are legătură cu unele lucruri nefăcute în trecut. Poate Berbecii n-au știut să explice prea limpede niște idei și atunci ceilalți n-au înțeles la timp niște lucruri.

Taurii au o Lună Plină gălăgioasă în legătură cu ce au primit, ce n-au primit de la alții. Pot discuta despre faptul că ei au făcut lucruri, dar alții nu le-au întors gestul, nu le-au oferit sprijin. Cer lucrurile pe care consideră că le merită sau reproșează că e în dreptul lor să le ceară. Asta poate schimba radical relația cu cineva apropiată, poate că nu în bine.

Gemenii pot avea discuții în raporturile cu cei foarte apropiați. Gemenii sunt foarte emotivi, foarte sensibili. Sunt evitați, se simt evitați. Își dau seama că nu sunt atât de agreați cum au crezut. Se simt tolerați mai mult și asta o sesizează din ironii, din ezitările celorlalți.

Racii au o Lună Plină în Gemeni care sensibiliează activitățile de zi cu zi, dar și prioritățile pe care le au. Se gândesc dacă lucrurile în care cred sunt corecte sau adecvate timpului. Se întreabă dacă sunt suficient de corecți sau de adaptați.

Pentru Lei, acest fenomen astrologic sensibilizează în legătură cu bucuria de a fi. Unii Lei se întreabă pe unde au pierdut-o. Vor să aducă în viața lor mai mult bucurie, prin creșterea nepăsării față de griji și probleme.

Pentru Fecioare, fenomenul aduce o reflecție puternică în legătură cu rolul lor în casă, cu stabilitatea lor în viața lor. Se gândesc cât depind de alții, care e punctul lor de echilibru și siguranță. Au sentimentul că nu sunt sigure pe ele, că trebuie să apeleze la ajutor. Cumva, au revelația că pilonii își statornicesc viața trebuie întăriți.

Pentru Balanțe, această Lună Plină în Gemeni aduce reflecții în legătură cu planurile pe care le fac și utilitatea lor: nu cumva vor prea mult, nu cumva țintesc prea sus? De aici apar tot felul de reflecții legate de ce fac, ce spun, după cine se iau.

Scorpionii sunt sensibilizați în legătură cu potențialul lor, capacitatea de a se pune în acțiune. Soarele și Marte i-ar mobiliza, în sensul de a se pune pe roate. Își dau seama că poate au pierdut mult timp, că sunt în urmă și trebuie să ajungă la zi.

Săgetătorii au o Lună Plină în Gemeni care subliniază mândria și orgoliul, dar și sentimentul de stimă de sine. Se gândesc la ce au de făcut pentru propria persoană. Trebuie să renunțe la unele lucruri pentru a fi demne.

Capricornii pot avea reflecții dezamăgitoare, că n-au făcut niște chestii, că n-au fost pe fază în legătură cu persoane și situații. Își dau seama că nu mai pot da timpul înapoi. Unii se simt acum nepregătiți să facă schimbări. Pot avea regrete și constată că unele lucruri au trecut.

Vărsătorii au parte de intuiții clare legate de potrivirea sau nepotrivirea de a fi într-un anumit mediu. Constată contrariați că poate sunt într-o anumită colectivitate, dar relațiile dintre membrii colectivității nu sunt cele pe care ei le credeau.

Peștii au revelații în legătură cu o cale de viață. Unii spun că unele lucruri nu sunt pentru ei, indiferent ce e în joc, iar alții se bagă în treburi complicate știind că își pot arde urechile. Au de ales între a-și asuma niște răspunduri sau în a fi o cale care nu îi mai reprezintă.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   camelia patrascanu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...