Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Cum vor fi afectate zodiile de tranzitul lui Venus în Leu
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum vor fi afectate zodiile de tranzitul lui Venus în Leu.

Potivit Cameliei Pătrășcanu, Venus a intrat în zodia Leu, ieri, 5 iunie. Planeta va sta în semnul de foc până pe 22 iulie 2023! Astrologul a dezvăluit cum vor fi afectate semnele zodiacale de acest tranzit, potrivit fanatik.ro

Pentru Berbeci, e un timp al creativității, dar și al bunului gust. Vor să facă lucruri de calitate. Venus în Leu aduce exuberanță, dar și dorința de a se pune într-o formă foarte frumoasă. Mulți vor să facă o schimbare de imagine destul de îndrăzneață, de tinerească. Îi pot surprinde pe cei din jur cu modernitatea lor.

Taurii se numără printre cele trei zodii afectate de tranzitul lui Venus, în mod special. Taurii au bun gust în casă și familie. Simt nevoia să se deconecteze mai mult în casă, să își vadă mai mult de treburile lor. Unii vor să se reorganizeze acasă. Pot primi în casă oameni, dar după aceea simt nevoia să își croiască un univers al lor, în care ei cu ei să se regăsească și să se simtă bine.

Gemenii vor să exploreze, să facă excursii mai deosebite. Pot călători cu persoane cu care n-au mai călătorit. Se duc către zări noi. Au chef de vorbă. Împart impresii și împărtășesc expresii. Au chef să arate și altora, să vadă lucruri deosebite. Voiajele sunt interesante. Trebuie să fie atenți la ele, căci nu decurg așa cum și le-au planificat.

Racii au parte de prosperitate financiară. Pot cheltui pentru lucruri frumoase, pentru anumite capricii pe care le au, transmite Camelia Pătrășcanu. Cheltuiesc pentru ei și nu pentru prieteni neapărat, căci în cazul ăsta trebuie să bage adânc mâna în buzunar.

Leii strălucesc, pur și simplu. Pentru ei e un tranzit formidabil până pe 22 iulie. Capătă încredere în ei să spună lucrurile pe șleau, să fie dezinvolți, naturali, sinceri, deschiși, transparenți. Șefii sau persoanele autoritare nu se bucură de faptul că ei spun cu farmec lucrurilor pe nume.

Pentru Fecioare, Venus în Leu poate aduce glorie și strălucire sau măcar să reflecteze la asta. Cu alte cuvinte, se gândesc cum să se pună în formă. Cei născuți sub patronajul acestei zodii sunt învățați de alții sau ar face bine să ceară sfaturile altora, e de părere Camelia Pătrășcanu. Dacă au întâlniri importante, trebuie să se gândească la cum să iasă în evidență sau să nu se umilească. Fecioarele care călătoresc în străinătate pot fi mult mai dezinvolte și se simt mult mai bine în afara mediului lor obișnuit. Există posibilitatea să călătorească sau să se mute.

Balanțele au gust pentru socializare, cunoștințe și, cumva, gesturi mult mai îndrăznețe. Ies în evidență, au întâlniri frumoase. Prin toate aceste experiențe, ies în față. Pot fi curtate, se bucură de aceste curtoazii și cochetării, de flirturi.

Scorpionii sunt printre acele zodii care își văd interesele, susține Camelia Pătrășcanu. Simt care e culoarul bun de reușită. Să nu se teamă dacă nu au cu cine colabora, pentru moment. Trebuie să convingă multe persoane să fie de partea lor, să coopereze cu ei. Eleganța cu care se poartă îi ajută foarte mult. Creează mai puțină ostilitate, au mai multă trecere.

Săgetătorii vor aventură și călătorii extravagante. Pot ajunge în locuri în care nu au mai fost. Munca e lăsată pe un plan secund. Păstrează vii anumite activități, doar cele mai importante. Pot cunoaște oameni noi, prin niște persoane deosebite.

Capricornii sunt printre acele zodii mai atente la dorințele partenerului de viață, anunță Camelia Pătrășcanu. Iau la cunoștință că poate partenerul își formează o viață a lui, are propriile obiceiuri la care Capricornii n-au participat, n-au fost atenți. Această atenție pentru altcineva e o experiență inedită.

Vărsătorii sunt, la fel ca alte zodii, strălucitori. Camelia Pătrășcanu spune că au un Venus în Leu care îi ajută să fie într-o formă foarte bună. Sunt mai expresivi, mai jucăuși, au chef să interacționeze. Nu se lasă copleșiți de dificultățile vieții. Sunt într-o formă grozavă. Cât Venus e în tranzit drept sunt într-o formă minunată.

Peștii stau minunat la capitolul muncă. Venus le dă energie, încredere și imaginație la locul de muncă. Pot veni cu sugestii chiar extravagante. Nu prea au bani pentru toate ideile pe care le au. Tot ce vor să dezvolte trebuie făcut într-o manieră bine coordonată administrativ. Lucrurile noi pe care le fac trebuie să fie bine reglementate juridic.

Data: 06 iun 2023, 09:44
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   camelia patrascanu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...