Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Marte în zodia Vărsător vine cu vești proaste pentru două zodii
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni, pentru toate semnele zodiacale. 

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt zodiile afectate de intrarea lui Marte în zodia Vărsător, potrivit fanatik.ro

Pentru Berbeci, va fi o perioadă cu vehemență în legătură cu banii lor sau grupul profesional. Discută dacă unele propuneri sunt morale, dacă duc la lucruri bune. Vorbim mult de drepturi și libertăți cu Marte în Vărsător. Sunt foarte rebeli, au o voce puternică și pot să fie liderii unui grup de oameni.

Taurii pot intra în dispute cu superiorii, indiferent că e vorba de șefii ierarhici sau funcționarii publici ori părinții, dacă se impun. Contestă autoritatea unor persoane de a le impune lucruri. Pot avea sentimentul că sunt constrânși sau că nu sunt consultați ori că cineva face pe șeful.

Pentru Gemeni, zona tensionată cu Marte în Vărsător poate aduce anularea unei speranțe sau anularea unei șanse. Sperau să evolueze pe un anumit drum și această filieră de viitor se blochează. Se schimbă reguli, șefi, se schimbă politica. Nu prea au mecanisme de corecție și înțeleg ce se întâmplă.

Racii au un Marte care poate pune în discuție viitorul unei averi. Pot veni persoane care își cer drepturile sau reclamă dreptul asupra unei averi. Pot avea sentimentul că există cineva care le fură din timpul lor, din energie, că le fură ideile. E posibil ca din zona externă familiei să vină niște amenințări.

Leii sunt pregătiți să sară la bătaie, să se bată pentru ideile și drepturile lor. Vor să provoace pe celălalt să se spună lucrurilor pe nume. Știu să zgândăre lucrurile și e bine așa, că e curativ, chiar dacă fac zgomot. Mulți îi pot contraria pe cei din jurul lor.

Pentru Fecioare, Marte nu mai dă timp, e contracronometru. Trebuie să se adapteze la un anumit context profesional. Au sentimentul că nu mai au timp, că sunt constrânse de un anumit timp. E o luptă interioară legată de un cadru restrictiv, care nu e nici măcar natural. Trebuie să fie atente la sănătatea lor, căci e mult consum nervos.

Balanțele vor să se îndrăgostească, au nevoie de fluturi în stomac, au nevoie de emoții. Unele pot să își aleagă activități noi, pasiuni noi. Altele vor să se reîmprospăteze mai mult social. Își pot genera chef de experiențe noi.

Scorpionii au agitație mare în casă. Au nevoie să pună mâna la lucru, ajutați și de alte persoane. E bulversant. Agitația e generată și de oamenii din jurul lor. Și ei, ca Fecioarele, pot avea senzația că trebuie să facă anumite lucruri contracronometru.

Săgetătorii trebuie să aibă atenție la drum, dar și la felul în care discută. Scapă vorbele și poate că nu e rău că măcar așa spun ce au pe suflet, doar că vorbele lor pot fi dureroase, creează răni sau sunt vorbe care se referă la niște răni.

Capricornii un Marte în Vărsător cu destulă agitație financiară. Banii par să le scape printre degete sau se discută proiecte în care sunt bani risipiți. Sunt bani care se pot duce pe educația copiilor, pe distracții, lucruri care nu pot fi neapărat oprite. Poate fi capriciul cuiva, ceva ce nu e neapărat relevant financiar. Marte îi îndeamnă să fie mai practici, să învețe din mers anumite îndemânări ca să nu depindă de anumiți meșteri care nu-și fac treaba foarte bine.

Pentru Vărsători, este vorba despre un Marte care aduce iritație. Sunt mai agitați și mai mult încurcă lucrurile prin agitația, nerăbdarea lor. E o presiune pe ei legată de activitățile în familie. Trebuie să intervină, să se implice, să le pese, să fie activi, să fie rapizi, eficienți. Nu au nici timp să se adapteze, dar dacă își cred gradul de iubire, de păsare, găsesc mai rapid soluții.

Pentru Pești, Marte în Vărsător aduce o preocupare pentru sănătatea lor sau a altora. Vor să se lase ajutați pentru a rezolva o problemă de îngrijire, de stil de viață. Au mai multe abordări la dispoziție. Marte poate să aducă vești de departe, vești legate de contactarea unei persoane aflate la drum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel