Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Pentru Berbeci este o energie Christică ce îi ajută să facă foarte multe corecții legate de felul în care muncesc, ce muncesc, cum muncesc și cu cine muncesc. Este vorba de calitatea colaborărilor, cum reacționează la nemulțumirile lor față de unii colegi, de câtă lume se înconjoară. Poate pot face multe lucruri de unii singuri și asta s-ar putea să fie o lecție adevărată. Poate că până acum au funcționat ma mult pe ambiție și voință, care este specifică lor. Lucrurile au ieșit, dar uneori nu este suficient doar să ai o bună mobilizare și voință, mai ales pentru planuri mari.

Taur

Pentru Tauri este o energie Christică care vorbește despre bucuria de a fi, bucuria de a găsi în viață lucruri care le resuscitează patima, plăcerea, încântarea. Ei trebuie să caute aceste lucruri, să vadă partea plină a paharului, dar fără să o ignore pe cea goală. Din spirit de prudență, din spirit practic, poate că ei văd uneori partea goală a paharului, doar că de data aceasta trebuie să vadă partea plină.

Gemeni

Pentru Gemeni este o energie Christică poziționată în zona responsabilității. Cu alte cuvinte, nu orice sarcini trebuie urmate, ci doar cele care onorează spiritul, care nu condamnă viață, nu pune în pericol viața cuiva, nu face nedreptăți, nu neglijează nevoile cuiva și sunt mult mai conștienți la lucrul acesta, mai ales dacă au o funcție de conducere sau lucrează pe lângă un șef sau primesc ordine directe. Ei sesizează acolo unde se încalcă o anumită lege morală, spirituală sau a echilibrului. Nu trebuie să se alinieze cu asta!

Rac

Pentru Raci este o energie Christică care curge pe canalul valorilor morale, crezurilor și credințelor pe care le au. Ei nu pot face lucruri în afara credințelor lor. Își dau seama cu cine pot și cu cine nu pot vorbi, cu cine au același limbaj, dacă sunt crezuți sau nu și dacă vorbesc la pereți sau nu.

Leu

Pentru Lei este o energie Christică care se referă mai ales la nivelul pierderilor care devin mai ușoare, mai fluide. Este vorba de niște pierderi, de niște renunțări din buna lor voie care le ușurează drumul și chiar succesul pe mai departe.

Fecioară

Pentru Fecioare este o energie Christică pe care ele o manifestă în exterior, nu doar simt că o au, ci știu de mult că o au. O manifestă în exterior în relații personale foarte apropiate, la serviciu sau acasă. Asta înseamnă că la Fecioare se activează puterea de a înțelege și ierta.

Balanță

Pentru Balanțe este o energie Christică care se manifestă în lucru, la muncă sau în toate activitățile pe care le desfășoară zi de zi. E vorba de rutina zilnică, atât la serviciu, cât și acasă. Sunt invitate să aducă viața lor de zi cu zi în procesele lor mentale, să-l vadă pe Dumnezeu în tot și în toate sau să vadă această energie a vieții în tot și toate.

Scorpion

Pentru Scorpioni este o energie Christică fixată în spațiul libertății, iubirii, pasiunii și bucuriei de viață. Pot înțelege ce le-a ecranat această bucurie, care au fost umbrele care au stat între ei și energia divină a bucuriei de a fi. Poate că aceste umbre au fost date de ce zice lumea, de gura lumii.

Săgetător

Pentru Săgetători este o energie Christică care se manifestă în casă. Prima casă este corpul lor, iar a doua este habitatul lor. Când vorbim de casă și de corp, ei au ocazia să simtă energia vieții, dar și obiceiurile de viață nesănătoase, anumite tabieturi pe care și le-au format. Acum au puterea să spună ce-i reprezintă și cum vor să se simtă.

Capricorn

Pentru Capricorni este o energie Christică legată de faptul că-și deschid urechile. Încep să fie atenți la mediul din jur, să-i audă și să-i urmărească pe cei din jur, să vadă că se întâmplă lucruri în jurul lor, să înțeleagă ce se întâmplă cu ceilalți, ce interese au, ce pasiuni au, ce acțiuni fac, către ce se îndreaptă și ce vor să obțină. În acest mod se trezesc și apreciază ce distanță este între ei și cei din jur.

Vărsător

Pentru Vărsători este o energie Christică ce ocupă spațiul concretului, abilităților practice, talentelor, efortului. Această putere este dată de Dumnezeu. Acolo unde spuneau că au atins limita, Dumnezeu îi ajută să poată în continuare.

Pești

Pentru Pești este o energie mobilizatoare Christică care îi ajută să fie mai conștienți de prezența lor pe pământ. Poate nu au avut o viață ușoară, poate au  avut de întâmpinat dificultăți sau poate s-au lăsat copleșiți de anumite drame. Dincolo de asta, prin Pești curge o forță Christică care îi ține în viață și le dă puterea de a merge înainte. Această forță este utilă atât pentru ei, cât și pentru ceilalți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Tavi Colen a rupt tăcerea și a vorbit despre idila cu Gabriela Cristea. Reacția prezentatoarei Denise Rifai când a auzit răspunsul

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămaș șocați. Așa ceva nu s-a mai văzut: „Nu pot să cred!”

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu. Captură video: YouTube/youtube/damian draghici

Bursucu a răspuns fără probleme când a fost întrebat ce femeie din showbiz i-a făcut avansuri: „Sunt mai multe”. Ce spune despre Monica Tatoiu

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

Captură video: Pro TV

Obiectul cu care Zanni a plecat la Survivor All Stars. S-a aflat abia acum
pixel