Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile până pe 6 iulie
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Este o perioadă în care multe nevoi personale sunt împlinite. Pentru unii Berbeci poate fi vorba de casă și confort, iar pentru alții este vorba de timp petrecut cu ei înșiși, de calm, liniște, pace și reîncărcarea bateriilor. Simt nevoie să-și ofere atenție și energie.

Taur

Această perioadă este aducătoare de cunoaștere, cunoștințe. Pentru unii este vorba de studii, cursuri, iar pentru alții este vorba de discuții care le pun la punct cunoștințele, deci fac ordine în cunoașterea pe care o au. Este o perioadă de testare a valorilor și crezurilor lor.

Gemeni

Această perioadă este aducătoare de calcule, opțiuni, calcularea opțiunilor de viață, de muncă și financiar. Sunt foarte conservatori și foarte zgârciți. Nu vor să investească în orice și își fac calcule. Unii își pot face griji financiare pentru că nu au de lucru, dar chiar și cei care au de lucru nu înseamnă că acceptă ușor.

Rac

Această perioadă este aducătoare de autoevaluări. Poate mulți se întreabă cum de sunt în acest punct al vieții, bun sau rău, cum au ajuns aici. Aspectele sunt tensionate pentru ei în această perioadă, în special pe 27-28 iunie. Nu vor ști ce să facă. Au responsabilități și nu știu cum să le ducă la bun sfârșit, se simt stângaci.

Leu

Perioada aceasta este aducătoare de reverii, contemplații. Le-ar prinde bine să fie în concediu sau într-un loc știut doar de ei în care să-și petreacă timpul, să-și încarce bateriile. Au nevoie de tihnă și de liniște.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte exigente și poate că în ultimele luni au avut sentimentul că nu fac destul, nu fac ce trebuie, nu sunt la înălțime. Lecția acestei perioade este de a-și accepta locul și rolul atât cât îl pot ocupa.

Balanță

Perioada aceasta aduce responsabilități familiale, cu aspecte destul de tensionate. Verifică în acest fel ce a mers și ce nu a mers în familie, ce formule au încercat de adaptare sau compromis. Pot să fie un pic nemulțumite de statutul lor, nu atât profesional, cât familial.

Scorpion

Această perioadă este aducătoare de împiedicare a unor piedici, care îi blocau să își afirme ideile, să își pună în funcțiune planurile. Tot amânau sau așteptau niște momente mai prielnice. Sunt îndemnați să nu mai aștepte trenul cel mai bun și să se urce acolo unde se poate.

Săgetător

Această perioadă este aducătoare de un interes pentru propria persoană. Își evaluează foarte bine forțele. Au două planete în zona muncii sau a grijii pentru sănătate și rutinei zilnice. Au foarte mult curaj să facă niște schimbări care îi scot din confortul lor.

Capricorn

Această perioadă este aducătoare de multe reflecții cu privire la propria persoană și propria viață, ce au, ce nu au, de ce sunt în stare, de ce nu mai sunt. 

Vărsător

Această perioadă este aducătoare de muncă. Își schimbă prioritățile, rutinele și se poate constitui o altă rutină de viață de acum înainte. Pot să-i preocupe alimentația, exercițiile fizice, stare fizică în general.

Pești

Această perioadă este aducătoare de pace și iubire sufletească. Le pasă de inima și de sufletul lor. Nu mai vor să se consume în lucruri inutile, chinuitoare și care, de multe ori, nu țin de ei, ci de relația cu ceilalți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta




pixel