Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Schimbări majore pentru toate zodiile din 24 mai
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Este o perioadă foarte stimulativă intelectual, multe acțiuni de făcut și probabil și multe drumuri. Poate că sunt lungi, dar sunt frecvente în următoarea lună. Află lucruri de la persoane, sunt atenți la știri, vești, informații diverse și asta îi ajută mult. De asemenea, pot avea multe acte de rezolvat în această perioadă. Va fi multă alergătură.

Taur

Planetele în Gemeni se instalează în zona câștigurilor. Gemenii, fiind un semn al diversității și divergenței sau multiplicității, înțeleg că pot câștiga bani din actuala activitate așa cum este ea, dar speculată mult mai bine și pe mai multe fronturi sau pot dezvolta alte mici activități colaterale legate de cea principală. Deci nu se dau peste cap. Nu vin neapărat banii din alte lucruri, ci prin mod inteligent prin fructificarea potențialului lor.

Gemeni

Multe planete în semnul lor zodiacal și poate că mulți Gemeni au sentimentul că ies dintr-un somn, dintr-o letargie, dintr-o inhibiție, dintr-un blocaj sau dintr-o lipsă de chef. Mulți Gemeni pot decide să-și schimbe viața prin schimbarea atitudinii, a modului în care se raportează la realitate sau la provocările realității.

Rac

Racii învață foarte mult din ce văd în jur în această perioadă. De asemenea, planetele în Gemeni cresc spiritul de observație, de reflecție, de meditație la anumite probleme pentru că sunt foarte dornici să înțeleagă cauza lucrurilor, tot lanțul de situații care s-au înșiruit, care au adus în prezent la un anumit context.

Leu

Foarte socială harta și perioada în care intră, de mare popularitate. Ei sunt populari, sunt vizibili. Această popularitate poate fi câștigată datorită firii și comportamentului lor foarte optimist, foarte susținător. Pot fi un model pentru cei din jur datorită ideilor, convingerilor lor pe care le promovează sau proiectelor, muncii și acțiunilor lor care au mare impact la public.

Fecioară

Intrarea planetelor în Gemeni și impactul pe care Jupiter îl va avea un an de zile poziționat aici le ridică cariera la un alt nivel și le oferă posibilități, șanse, oportunități foarte mari. Asta mai ales dacă în ultimul an au lucrat intelectual.

Te-ar putea interesa și: Minerva, horoscop pentru perioada 20 - 26 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Balanță

Planetele din Gemeni oferă o perspectivă nouă în viața lor, un plan nou, un proiect nou, o propunere nouă care le face cinste, le pune în valoare, le onorează. Pentru foarte multe Balanțe se deschide o perspectivă pedagogică. Sunt invitate să predea sau să consilieze.

Scorpion

Scorpionii sunt interesați de bani, dar nu neapărat bani munciți, ci bani inteligenți speculați sau oportunități financiare inteligent speculate. Unii Scorpioni pot câștiga bani din moștenirile pe care le au, fie în bunuri, fie imobile, fie alte lucruri pe care le au și le pot exploata foarte bine, foarte inteligent. Este o oportunitate extraordinară.

Săgetător

Este o perioadă foarte bună pentru creșterea imaginii și a contactelor pe care le au! Poate nu-și fac neapărat un grup loial, fidel, dar devin ușor de accesat de cei din jur. Vor să iasă la rampă, să fie vizibili, le este ușor să deschidă discuții, vor să contacteze oameni. Sunt destul de selectivi, dar le face plăcere să fie vii și să fie în contact. Sunt destul de simpatizați de cei din jur.

Capricorn

Mulți Capricorni sunt dispuși să învețe și alte lucruri, pe lângă lucrurile pe care le știu și le folosesc. Învață să facă și altfel, mai simplu, operațiunile pe care le-au executat până acum, poate și datorită uneltelor noi și inteligente pe care le învață și care le simplifică foarte mult munca. Este o perioadă foarte bună să delege, să sistematizeze, să structureze operațiunile de care vor să se ocupe.

Vărsător

Plantele în Gemeni aduc bucurie, degajare, dezinhibare. Foarte mulți Vărsători pot constata că își schimbă stare de spirit, devin mai solari, cum este, da fapt, firea lor. Au mai mult umor sau văd partea plină a paharului. Unii se pot gândi să devină părinți, alții îndrăgesc anumite activități și poate au anumite inițiative pentru proiecte noi.

Pești

Planetele din Gemeni se fixează în zona căminului și casei care capătă foarte multă mobilitate. Totul se schimbă. Casa se schimbă sau în casă se schimbă lucruri. E destul de multă agitație. Noroc că Peștii îl au pe Saturn în semnul lor zodiacal care le dă totuși coerență și stabilitate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

Zanni, Alex Velea, captură video Youtube, Trapanele All Stars

Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Teo Trandafir, captură video Youtube, Kanal D 2

Teo Trandafir a rămas șocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani: „Fără buze, fără gene. E un copil”

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna iulie. Două zodii vor avea parte de noroc la bani

Luminița Vîlcea, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Luminița Vîlcea, horoscop pentru prioada următoare. Oportunități impresionante pentru mai multe zodii
pixel