Horoscop cu Mihai Voropchevici. Care sunt zilele cu noroc și ghinion în a doua jumătate a lui februarie 2024, pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Mihai Voropchevici a dezvăluit zilele cu noroc și ghinion, pentru a doua jumătate a lunii februarie. 

Mihai Voropchevici a dezvășuit cu ce surprize vine a doua jumătate a lunii februarie 2024, pentru fiecare semn zodiacal, dar și care sunt zilele cu noroc și ghinion din această perioadă, potrivit fanatik.ro

Berbec

Berbecul – zile bune: 13, 18 și 20 februarie. Zile nefavorabile: 22 și 24 februarie. Dintre toate zodiile, nativii de foc sunt cei mai norocoși dacă e să privim ce spun runele. Îl au pe Wunjo mai ales în intervalul 12-18 februarie 2024. Toată săptămâna în curs vor avea parte de noroc uriaș, de surprize la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Taur

Taurul: zi favorabilă (are numai una): 25 februarie. Zilele nefavorabile sunt 21, 24 și 26 februarie. Taurii au multe mesaje de primit, însă doar unul dintre ele va fi important cu adevărat. Trebuie să fie extrem de atenți la toate informațiile care vin înspre ei.

Gemeni

Gemenii au o zi favorabilă în data de 20, dar au două nefavorabile pe 21 și 23 februarie. De altfel, Gemenii, conform prognozei runelor, au simbolul dragostei în a doua jumătate a acestei luni. Ceva fierbinte și pasional apare în viața lor.

Rac

Racul și-a împărțit bine norocul. Are o zi favorabilă și una ghinionistă. Are baftă la toate pe 13, iar problemele pot apărea undeva pe 24 februarie, chiar de Dragobete.

Leu

Leul are ziua de 13 februarie favorabilă, iar 22 este o zi în care nu are prea mult noroc, așa că ar trebuie să fie mai precaut.

Fecioara

Fecioara are, de asemenea, o singură zi cu noroc. Mai exact, data de 13 e cu succes în cazul ei. Zilele nefavorabile sunt 17, 22 și 24 februarie. Am ajuns și la zodia Balanță. Zile benefice: 13 și 20. Nefavorabile: 22 și 24 februarie.

Scorpion

Scorpionul are două zile favorabile, pe 13 și 25 și nefavorabile pe 21 și 24.

Segetător

Săgetătorul este norocos pe 14, 20 și 25. Are tot trei zile și la capitolul ghinion: 17, 22 și 24 februarie 2024.

Capricorn

Capricornul are două zile nefavorabile: 14 și 20. Zilele norocoase sunt, în cazul nativului de pământ, 22 și 24 februarie. Pentru Capricorni, luna asta aduce rezolvarea unei probleme spinoase, a unei situații pentru care s-au frământat multă vreme. Asta numai angajând o discuție serioasă cu cineva din familie. Trebuie să se consulte și cu ceilalți pentru a găsi rezolvarea unei probleme.

Vărsător

Vărsătorul are zile favorabile pe 13, 14 și 20 februarie. Zilele nefavorabile sunt 21 și 24. Pentru Vărsător, runa spune în felul următor: nu trebuie să forțeze deloc mâna norocului. Totul trebuie făcut cu grijă, cu maximă atenție. Nu li se recomandă să se arunce cu capul înainte, ci să aștepte cu multă răbdare, căci doar cei ce știu să aștepte au parte de lucruri fantastice.

Pești

Zodia Pești are ca zile favorabile 13 și 25. Zilele nefaste sunt 22 și 24. „Se spune, în mod firesc, că ziua de 13 este una cu ghinion, dar în a doua jumătate a lunii februarie, o lună cu 29 de zile, ponderea mare a zilelor benefice la mai multe zodii este exact ziua de 13.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel