Horoscop cu Mihai Voropchevici. O zodie va da lovitura vieții sale până la sfârșitul lunii februarie 2024
Data publicării:
Mihai Voropchevici a dezvăluit cum va încheia luna februarie, fiecare semn zodiacal. 

Mihai Voropchevici a dezvăluit zodia care va da lovitura, până la sfârșitul lunii februarie, în exclusivitate pentru fanatik.ro

Berbecii sunt în permanență stare de alertă. Sunt destul de conflictuali, gata mereu de atac.

Taurii trebuie să fie ceva mai prudenți la ce și mai ales cui spun anumite lucruri sensibile.

Gemenii pot da o mare lovitură, în  special în carieră. Se poate produce o schimbare benefică, un salt calitativ, rapid în existența lor. Nativii de aer sunt foarte determinați să lupte pentru idealurile lor.

Până la sfârșit de februarie, Racii își vor atinge toate țelurile, vor bifa o serie de succese. Runa Wunjo reprezintă bogăția, norocul și surprizele plăcute. Tot ce își propun se poate realiza, așadar, fie că vorbim despre vise legate de planul amoros ori financiar.

Leul va avea un soi de revigorare în planul disponibilităților fizice și psihice. Începe o viață nouă din toate punctele de vedere. Va privi lucrurile cu alți ochi, va avea parte de tot felul de episoade care îl va face să vadă partea plină a paharului. Runele spun că trebuie să profite din plin de perioada asta.

Fecioarele au parte de o schimbare importantă, chiar la ele acasă. Nativii de pământ trebuie să rămână, așadar, în casă, unde vor avea parte de surprize foarte tari. S-ar putea ca o persoană dragă să le tragă pragul casei și să le revoluționeze complet viața.

Balanțele se află în fața unor răsturnări de situație destul de interesante. Trebuie să fie pregătite de tot felul de schimbări majore. Indiferent de domeniul asupra căruia se focusează, acești nativi vor lua cele mai înțelepte decizii.

Scorpionii trebuie să își verifice conturile bancare și să fie mai chibzuiți, căci până la sfârșitul lunii februarie 2024 vor porni într-o călătorie de zile mari. O țară în care visau de mult să ajungă îi primește cu brațele deschise.

Săgetătorii sunt îndemnați de rune să nu își mai facă griji pentru starea de sănătate a unui apropiat. Omul pentru care se preocupă nu suferă de nimic, îi este foarte bine. Cu alte cuvinte, se recomandă mai multă energie pozitivă și relaxare.

Capricornii vor susține o bătălie importantă în următoarele săptămâni. Se iau la harță cu cine apucă și se vor impune, pentru că nu vor să mai lase nimic de la ei. Sunt deciși să arate cine sunt cu adevărat.

Vărsătorii au parte de fertilitate și belșug. Nativii de aer își vor îndeplini o dorință legată de familie. Cine știe, pentru unii poate să apară un suflețel nou în casă!

Peștii, în schimb, nu sunt încurajați să își forțeze norocul. Cu răbdare vor ajunge departe.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel