Horoscop cu Mihai Voropchevici. O zodie va da lovitura vieții sale până la sfârșitul lunii februarie 2024
Data publicării:
Mihai Voropchevici a dezvăluit cum va încheia luna februarie, fiecare semn zodiacal. 

Mihai Voropchevici a dezvăluit zodia care va da lovitura, până la sfârșitul lunii februarie, în exclusivitate pentru fanatik.ro

Berbecii sunt în permanență stare de alertă. Sunt destul de conflictuali, gata mereu de atac.

Taurii trebuie să fie ceva mai prudenți la ce și mai ales cui spun anumite lucruri sensibile.

Gemenii pot da o mare lovitură, în  special în carieră. Se poate produce o schimbare benefică, un salt calitativ, rapid în existența lor. Nativii de aer sunt foarte determinați să lupte pentru idealurile lor.

Până la sfârșit de februarie, Racii își vor atinge toate țelurile, vor bifa o serie de succese. Runa Wunjo reprezintă bogăția, norocul și surprizele plăcute. Tot ce își propun se poate realiza, așadar, fie că vorbim despre vise legate de planul amoros ori financiar.

Leul va avea un soi de revigorare în planul disponibilităților fizice și psihice. Începe o viață nouă din toate punctele de vedere. Va privi lucrurile cu alți ochi, va avea parte de tot felul de episoade care îl va face să vadă partea plină a paharului. Runele spun că trebuie să profite din plin de perioada asta.

Fecioarele au parte de o schimbare importantă, chiar la ele acasă. Nativii de pământ trebuie să rămână, așadar, în casă, unde vor avea parte de surprize foarte tari. S-ar putea ca o persoană dragă să le tragă pragul casei și să le revoluționeze complet viața.

Balanțele se află în fața unor răsturnări de situație destul de interesante. Trebuie să fie pregătite de tot felul de schimbări majore. Indiferent de domeniul asupra căruia se focusează, acești nativi vor lua cele mai înțelepte decizii.

Scorpionii trebuie să își verifice conturile bancare și să fie mai chibzuiți, căci până la sfârșitul lunii februarie 2024 vor porni într-o călătorie de zile mari. O țară în care visau de mult să ajungă îi primește cu brațele deschise.

Săgetătorii sunt îndemnați de rune să nu își mai facă griji pentru starea de sănătate a unui apropiat. Omul pentru care se preocupă nu suferă de nimic, îi este foarte bine. Cu alte cuvinte, se recomandă mai multă energie pozitivă și relaxare.

Capricornii vor susține o bătălie importantă în următoarele săptămâni. Se iau la harță cu cine apucă și se vor impune, pentru că nu vor să mai lase nimic de la ei. Sunt deciși să arate cine sunt cu adevărat.

Vărsătorii au parte de fertilitate și belșug. Nativii de aer își vor îndeplini o dorință legată de familie. Cine știe, pentru unii poate să apară un suflețel nou în casă!

Peștii, în schimb, nu sunt încurajați să își forțeze norocul. Cu răbdare vor ajunge departe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel