Horoscop cu Mihai Voropchievici. Ce spune despre tine luna în care te-ai născut
Data publicării:
Mihai Voropchevici a dezăvăluit ce spune despre tine luna în care te-ai născut.

Numerologul Mihai Voropchevici susține că luna în care te-ai născut, poate să spună foarte multe lucruri despre tine, potrivit fanatik.ro

Ianuarie

Să începem cu cei născuți în luna ianuarie. Numerologic, fiind prima lună, înseamnă independență și îndemânare. Persoanele născute în ianuarie sunt sub impulsul lui 1, impulsul independenței, individualismului. Vorbim despre oameni liberi, despre lideri. Independența lor e combinată cu îndemânarea. Sunt acei oameni cărora le place să facă un lucru cu mâna lor de la A la Z. Interesant e că sunt foarte aplicați și îi avantajează, chiar dacă individualismul lor îi mai scoate în prim-plan și îi poate deranja pe cei din jur.

Februarie

Cei născuți în luna februarie (cifra 2) sunt mai puțin independenți. Vorbim despre dependență în general de mamă. Se simte foarte mult influența mamei. Cei veniți pe lume în februarie și au o problemă de rezolvat apelează în primul rând la mamă, tata e în plan secund. De asemenea, acești nativi au atracție spre parteneriat, spre familie.

Martie

Luna martie are 3 ca valoare numerologică. Nativii din martie excelează prin exprimare, sociabilitate și gusturi artistice. Sunt, însă, oameni obositori, cicălitori, oameni care caută în permanență atenția celorlalți. Pot fi atât de băgăcioși că strică dispoziția sau feng-shui-ul. De multe ori au tendințe spre bravadă, cu mici minciuni, numai ca să înfrumusețeze lucrurile.

Aprilie

Cei născuți în aprilie se păcălesc prin muncă, limitări și restricții. E luna în care găsim oamenii foarte harnici, care își găsesc refugiul doar în muncă. 4 este o cifră de pământ, puternică și aduce lucruri mai puțin plăcute în viața lor.

Mai

Luna mai este luna schimbărilor, cu multe neregularități. Este luna cuceritorilor, plină de sexualitate. Este luna spiritelor libere. Oamenii nu acceptă să fie îngrădiți, sub nicio formă.

Iunie

Luna iunie are 6 ca valoare numerică. Nativii din iunie sunt veșnic nehotărâți. Din cauza indeciziilor, își creează tot felul de obligații. Nu știu să îi refuze pe cei din jur. Nativii din iunie au în mod cert un singur lucru pe care îl respectă și îl duc la împlinire: căsătoria.

Iulie

Luna a șaptea, iulie, vine cu o mare capacitate de reflecție. Nativii din iulie tind spre a studia, chiar dacă nu foarte mulți termină o facultate, un sistem superior de învățământ. Sunt autodidacți. Știu din toate câte ceva, dar au și perioade pe care trebuie să și le petreacă în singurătate. Li se recomandă persoanelor din iulie să aibă mai mult tupeu, mai multă obrăznicie.

August

Cei născuți în august (luna a opta) au pe parcursul vieții multe de întâmpinat. Au parte de eforturi și de muncă, Muncesc din greu, sunt harnici, sunt perseverenți. De multe ori, echilibrul se poate manifesta ca stare fizică și psihică. Echilibrul fragil este și în parteneriate. Reușesc cam din a doua încercare.

Septembrie

Nativii din luna septembrie dau dovadă de multă emotivitate și adaptare dificilă. Cu toate astea, reușesc și obțin succesul pe care și-l doresc. Au un mod perseverent de a face toate treburile. Chiar dacă simt că e dificil, strâng din dinți și se gândesc la rezultate.

Octombrie

A zecea lună, octombrie, aduce schimbări, instabilitate, dar și activitate. De multe ori, nativii din octombrie sunt oameni care analizează bine acolo unde nu e locul lor. Nu sunt oamenii care chiar și când se odihnesc doar stau. Sunt mereu activi, își găsesc ceva de făcut.

Noiembrie

Cei născuți în noiembrie (luna a 11-a) dau dovadă de multă combativitate, dar au și multă nervozitate și asta pentru că sunt într-o perpetuă activitate. Pentru ei, combativitatea asta intervine și la locul de muncă. Dacă ai alături un nativ din noiembrie, este mereu exploziv, mai puțin temperat.

Decembrie

Cei născuți în decembrie (a 12-a lună) au luciditate, forță puternică de exprimare și multă creativitate. În general, judecătorii recunoscuți sunt născuți în decembrie.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel