Horoscop cu Minerva - previziuni pentru luna septembrie 2023: "Trebuie să ne limităm cheltuielile și să plătim la timp datoriile"
Astrologul Minerva vine cu previziunile lunii septembrie. Iată care sunt cele mai importante evenimente astrale, dar și cum ne afectează viețile. 

Astrologul Minerva a analizat cele mai recente evenimente astrale și a explicat motivul pentru care omenirea se confruntă cu o serie de tragedii, în ultima perioadă. Mai mult, aceasta atrage atenția asupra faptului că tranzitul lui Pluto în Vărsător poate aduce un al șir de tragedii, până la finalul lunii septembrie. 


"Uranus în tranzit face pătrat cu Uranus natal al României, de aici rezultă explozii, accidente cu tineri și cu numeroși tineri. Făcând acest pătrat cu Uranusul natal, lucrul acesta se vede foarte bine în acțiunile noastre și în felul în care credem că totul ni se cuvine, în felul în care ne acuzăm unii pe alții, dacă suntem într-un anumit post de răspundere sau într-o anumită funcție.
Pluto se pregătește să iasă din retrogradare, apoi o ia la pas către semnul Vărsătorului și întotdeauna, când o planetă grea trece dintr-un semn în altul, este însoțită de tot felul de convulsii(...) Până la sfârșitul lunii septembrie vom avea evenimente tragice", a precizat astrologul Minerva, la WOWnews.

Restricții financiare


De asemenea, celebrul astrolog trage un semnal de alarmă și asupra finanțelor și cheltuielilor, îndemând românii să fie mai chibzuiți în perioada următoare. 

 

"Restricțiile și limitele sunt necesare în viața de zi cu zi. Putem trăi pe deplin cu sentimentul Jupiterian, fără să trăim un sentiment de tip Saturnian. Asta este foarte bine pentru că știm că Saturn ne îngenunchează, ne obligă.(...) Există momente în viața când trebuie să ne limităm cheltuielile și să plătim la timp datoriile. Această problemă ar putea fi simbolizată de o planetă interceptată în casa a VIII-a, cum ar fi Venus.

Când se află și Saturn acolo, nativul se confruntă cu probleme financiare și incapacitate să fructifice ceea ce câștigă, povestea aceea cu banii care parcă ni se scurg printre degete", a mărturisit Minerva, la WOWnews.

 

 

Axa relațională a zodiilor - septembrie 2023


Toamna vine cu schimbări și în zona relațiilor. Iată analiza axelor relaționale, dar și cum să gestionezi anumite tensiuni care pot apărea luna aceasta. 

 

"Nativii care au interceptată axa Berbec – Balanță, vor parte de crize în relații, lipsă de inițiativă, dar și dezinteres față de celălalt. Adică pasiunea trece cu foarte mare repeziciune.


Când este interceptată axa Taur – Scorpion, asta sugerează că sexualitatea este un domeniu sensibil. Nativul are de înfruntat obsesii personale, dar și pe alte celorlalți, posesiuni, și deposedări personale și un anumit handicap sau interdicție cu un substrat din copilărie.

Axa Gemeni – Săgetător aduce dificultatea în a se face înțeles, o comunicare defectuoasa, un egoism și o dorință de a impune celorlați o dorință personală.

Axa Capricorn – Rac aduce dificultăți în a realiza legături stabile, de natură martială sau asociativă.

Axa Leu – Vărsător aduce crize în plan afectiv, desincronizarea relației și egoism, dar și tulburări de personalitatea în ideea că celălalt trebuie să ofere.

Axa Fecioară – Pești aduce o temă patologică, nativii au fobii, frici care îi pot face temători în fața vieții sau agresivi", a mai adăugat astrologul Minerva, potrivit wowbiz. 

Data: 12 sep 2023, 07:51
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  minerva  septembrie  zodiac  zodii 

Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei