Horoscop cu Neti Sandu, vineri, 12 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 12 ianuarie 2024, potrivit știrileprotv.

BERBEC

O întâlnire cu cineva care vine cu un gând de colaborare și s-ar putea să vă convină, cu condiția să nu vă fie ocupat, deja, timpul liber.

O să vă mobilizați din mers să o porniți la drum, că terminați rapid treburile de pe-acasă și vă oferiți și vouă un cadou, o relaxare.

TAUR

Vă chivernisiți banii și o să vă puteți și distra după ce faceți aprovizionarea și plătiți dările lunare, o să luați în calcul și taxele, impozitele de început de an.

O invitație la cineva din altă localitate, poate e un party acolo și o să vă bucurați de atmosfera de acolo.

GEMENI

Se poate să vă asociați cu niște cunoscuți ca să plecați pe undeva și poate aveți o preocupare comună, o fi ceva deconectant și o să vă prindă bine să vă mișcați un pic, să socializați.

O să apară cineva, în drumurile voastre, care o să se arate interesată de voi, persoana, ca să formați un cuplu.

RAC

O să bateți palma pentru un contract și o să dați zor să duceți totul la bun sfârșit, că nu pare să fie pe termen lung, ci un tur de forță rapid.

O să vă impuneți punctul de vedere în cadrul relației de cuplu, dar decizia pe care o veți lua va fi de comun acord cu partenerul de cuplu, sau așa ar trebui.

LEU

E momentul să vă relansați, să vă etalați toate calitățile care vă recomandă pentru un job mai bine plătit și o să vă implicați trup și suflet.

Apare o ofertă de lucru și dacă nu sunteți până peste cap de ocupați, o să mai acceptați o colaborare ca să vă suplimentați veniturile.

FECIOARĂ

Se poate să aveți mult de lucru, și la serviciu, și la școală, să aveți și treabă acasă, dar să vă achitați onorabil de toate obligațiile.

E cineva care nu s-a împăcat cu gândul că v-a pierdut, că v-ați despărțit și vrea să mai încercați dacă mai există disponibilitate sufletească.

BALANȚĂ

O să alegeți o variantă de petrecut timpul liber în compania prietenilor ca să vă puteți destinde, că nu ați apucat să vă și odihniți.

Se poate să aveți o discuție între patru ochi cu ființa iubită ca să puneți niște lucruri la punct, să vă consolidați relația.

SCORPION

Se pare că o să vi se plătească niște munci din particular și o să vă fie mai ușor cu banii în perioada asta, o să fiți mai relaxați, din punct de vedere financiar.

Se poate să se reunească grupul de altădată și să plecați pe undeva, că o fi un eveniment monden care să adune multă lume la un loc.

SĂGETĂTOR

Se observă resurse nebănuite la voi și o să vă luptați pentru fiecare lucru pe care vi-l doriți și o să puteți obține tot ce v-ați propus.

Se poate să vă decideți instantaneu să vă angajați într-o nouă aventură profesională, sau vă rezumați la jocul pe care-l aveți ca să nu vă complicați.

CAPRICORN

O să cheltuiți cu cap banii ca să vă ajungă pentru o perioadă mai lungă de timp, că o să mai faceți o economie după ce v-ați depășit bugetul de sărbători, că nu s-a putut altfel.

O să vă îngrijiți și de voi, să vă duceți la medic, la o sală de sport, poate, la o fizioterapie să vă mai dezmorțiți.

VĂRSĂTOR

Vi se returnează banii pe care nu i-ați primit de sărbători și o să vă descurcați și cu achizițiile pentru casă și cu ieșitul la plimbare. Poate plecați de azi pe undeva.

O să dați zor să puneți niște lucruri la punct ca să dați drumul unui proiect care o să vă aducă bani și vizibilitate.

PEȘTI

Poate contează părerea voastră și o să apăreți în public să vă faceți cunoscute ideile și să faceți efort colectiv să puneți pe roate o afacere, că e ceva care vi se potrivește.

O să puteți pleca într-o vizită prin țară, să ziceți un La mulți ani, sau casă de piatră unor proaspăt căsătoriți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel