Horoscop cu Neti Sandu, vineri, 5 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de vineri, 5 ianuarie 2024, potrivit știrileprotv.

BERBEC

Poate plecați de azi într-o escapadă turistică să vă aerisiți, să uitați de stres, să vă remontați ca să dați randament și mai bun la slujbă.

Poate au gânduri mari cu voi șefii, să vă trimită într-o deplasare și să pună preț pe munca voastră din ultima vreme.

TAUR

E cineva care vrea să vă scoată din casă și poate-i faceți o vizită, chiar și în alt oraș, dacă tot aveți câteva zile libere și o să fie o minivacanță pentru voi.

Poate o să faceți cunoștință cu cineva care o să vă îndrăgească și de aici se poate înfiripa o frumoasă poveste de dragoste.

GEMENI

O reușită în planul comunicării cu partenerii de afaceri, că în ultima lună lucrurile au mers cam pe dos și acum se îndreaptă totul.

E undă verde și la comunicare la deplasări și poate plecați pe undeva ca să vă relaxați o zi, două.

RAC

Poate vi se face o ofertă de colaborare și o să vă gândiți serios dacă să vă asociați cu niște oameni, sau să munciți doar la serviciu, ca să nu obosiți prea tare.

Partenerul de cuplu are ceva să vă reproșeze, poate faptul că munciți prea mult, și o să îi acordați și lui atenția cuvenită.

 LEU

E distracție la voi în familie, se poate să și plecați pe undeva, într-o stațiune de agrement, să fie toată lumea mulțumită, să rupeți monotonia.

Poate v-ați propus de anul trecut niște schimbări pe acasă și o să investiți niște bani să vă luați ce trebuie.

 FECIOARĂ

Sunt oameni care vor să fiți alături de ei ca să vă bucurați de un timp liber comun, să mai povestiți de-ale voastre, că sunteți cu toții sătui de muncă și iar muncă.

Apare cineva care s-a lămurit că nu poate fără voi și o să vă ceară o a doua șansă, și restul depinde de voi.

BALANȚĂ

Se pare că o să stați mai bine cu banii și poate dați o fugă într-o zonă de agrement să vă bucurați de peisaje și de cei din grupul cu care o să plecați în excursie.

O întâlnire cu prietenii v-ar destinde, poate îl sărbătoriți pe unul dintre voi, și o să fie distracție zilele astea.

 SCORPION

E agitație la voi, aveți energie și o să faceți și treabă, dar o să vă puteți și plimba, să vă duceți la rudele, la prietenii de prin țară, ca să vă bucurați împreună de acest început de an.

Sunt ceva șanse de bani și poate achitați restanțele, dacă n-ați apucat la sfârșitul anului trecut, și vă rămân și pentru un du-te-vino prin țară.

SĂGETĂTOR

Se poate să aveți o inițiativă de petrecut timpul liber, și finalul sărbătorilor de iarnă la munte, undeva, chiar și în altă țară, dacă aveți și anturaj cu care să vă asortați.

O să faceți noi cunoștințe și o să vă bucurați de atenție din partea celor care contează pentru voi.

CAPRICORN

O să puteți da drumul unor proiecte care așteaptă de multă vreme să iasă la lumină, și o să vă asigurați un venit constant, că nu vreți să stați cu grija zilei de mâine.

Un ochi ațintit asupra sănătății ar fi ideal, o să vă asigurați că sunteți buni-zdrăveni și că organismul nu este în pericol.

VĂRSĂTOR

O să vă scoată cineva la o plimbare, poate vă duceți la un spectacol, la un târg tradițional, ca să vă bucurați de prezența unor oameni dragi.

Vă cheamă prietenii să luați parte la o aniversare, e o sindrofie și atmosfera o să fie foarte bună.

PEȘTI

Vi se încredințează o funcție și o să dați toată măsura valorii ca să vă bucurați de apreciere și de respect din partea celor care contează pentru voi. Se poate să vă treziți cu vreun bonus, ca să fie un stimulent pentru mai departe, că vă doriți, totuși, o minimă recunoaștere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Tavi Colen a rupt tăcerea și a vorbit despre idila cu Gabriela Cristea. Reacția prezentatoarei Denise Rifai când a auzit răspunsul

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”




pixel