Horoscop: Cum să ECONOMISEȘTI banii, în funcție de semnul zodiacal
Data actualizării:
Data publicării:
Când vreți să vă faceți plăcerile, fiecare dintre dintre noi ar trebui să se gândească la venituri. Iată cum puteți economisi bani, în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

 

Pentru a economisi bani și a vă abține de la indulgențe impulsive, trebuie să vă provocați și să vă stabiliți obiective săptămânale. Împingeți-vă să nu cheltuiți nici măcar un leu pe parcursul întregii zile sau săptămâni. Dacă trebuie să mergeți la cumpărături, atunci lăsați cardurile acasă și luați puțini bani, astfel încât să cumpărați doar ceea ce aveți nevoie.

Taur

 

Elaborați un plan de economisire pentru dumneavoastră. Dacă trebuie să cumpărați un produs, economisiți separat pentru acesta. În acest fel, veți fi mai concentrat și mai bine orientat în ceea ce privește cheltuielile.

Gemeni

 

Încercați să economisiți automat pentru obiective mai mari, cum ar fi o vacanță lungă sau chiar planuri de pensionare. În acest fel, nu trebuie să faceți un efort suplimentar și economisiți automat.

Rac

 

Faceți diferite tipuri de fonduri pentru diferite lucruri. De exemplu, economisiți într-un alt borcan sau cont pentru îngrijirea de sine, un altul pentru vacanța în care doriți să mergeți, alocați fonduri pentru obiective specifice.

Leu

 

În loc să faceți cumpărături emoționale, fiți puțin mai practici și gândiți-vă la modalități inovatoare atunci când vine vorba de cadouri. În loc să cumpărați un pian scump pentru soțul dvs. sau o chitară pentru soția dvs., încercați să luați împreună lecții de gătit sau cursuri de muzică. Lucruri care produc momente și au costuri reduse.

Fecioară

 

Puteți opta pentru un plan de economisire automată sau chiar să investiți în lucruri care au un beneficiu pe termen lung.

Balanță

 

Încearcă să plătești totul în numerar. Acest lucru vă va ajuta să vă vedeți punctele slabe și apoi puteți căuta diferite modalități de a vă economisi banii.

Scorpion

 

Luați ajutorul unui planificator financiar, folosiți-vă resursele. Nu vă asumați riscuri financiare. Vedeți unde economisiți și unde pierdeți.

Segetător

 

Visează frumos, este dreptul tău, dar fă-ți economii pentru a evita un viitor slab. Economisiți o anumită sumă în fiecare lună, fără greș.

Capricorn

 

Vă descurcați foarte bine cu economiile, pentru că este o a doua natură pentru dumneavoastră, dar este recomandat să vă economisiți banii acolo unde obțineți o dobândă mai mare.

Vărsător

 

Abțineți-vă de la risipă. Este foarte important să aveți  rezervă financiare, deoarece sunteți un cheltuitor temperamental.

Pești

Construiți un fond de urgență, investiți pe piața mutuală după ce vă consultați cu cineva care se pricepe la aceste lucruri. De asemenea, ați putea încerca programe de recoltare a bijuteriilor, în cadrul cărora economisiți o sumă în fiecare lună, iar brandul vă dă o parte din ultima tranșă. Până la final ai putea să cumperi aur ca investiție, potrivit timesofindia.com


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: bani  economie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel