Horoscop DECEMBRIE 2022 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion
Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan previziunile lunii decembrie 2022. Iată veștile pentru nativii Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion.

Evenimentele astrologice ale lunii decembrie au câteva lecții pentru noi. Și ca să vă faceți o idee despre aceste lecții, vă spun doar că 2022 se termină cu Mercur și cu Marte retrograde. Deci nici vorbă de rezoluții/dorințe/planuri gândite în noaptea dintre ani. Vom fi obligați să ne facem o recapitulare a reușitelor, dar și a eșecurilor. Cei care sunt dornici să își asume unele fapte, vor fi ajutați de către cele două retrogradări. Dar ceilalți vor trece prin teste suplimentare. Și să nu uităm că Jupiter se va întoarce în Berbec din 21 decembrie! Acest tranzit îi va împinge din spate pe cei care vor recunoaște că a greși este omenește. 

Acceptarea radicală este cea care provoacă adevăratele schimbări în fiecare dintre noi. 

Conjuncția lui Venus cu Pluto de pe 31 decembrie ne ridică la fileu mai multe întrebări referitoare la siguranța noastră financiară, dar și la stabilitatea din punct de vedere profesional. Două tematici întâlnite destul de des și în cele mai recente luni. 

Deși Mercur își va începe retrogradarea pe 29 decembrie, să știți că își va face simțită prezența încă de pe 7 decembrie. Deci organizărea sărbătorilor, cumpărarea cadourilor sau discuțiile cu persoanele dragi vor trece prin tot felul de încurcături. Înhămați-vă cu multă răbdare! 

Previziuni pentru Leu/ Ascendent în Leu

Multă muncă în decembrie pentru nativii Leu sau cei cu ascendent în Leu. Mercur intră în Capricorn în Casa a șasea pe 7 decembrie și va retrograda pe 29 decembrie. Așadar, s-ar putea să fii contactat de la muncă și să ți se spună că mai trebuie să lucrezi. Acest lucru îți va crea neplăceri. Chiar dacă retrogradarea începe pe 29 decembrie, efectele se vor simți de pe data de 7. Pe 10 decembrie, intră și Venus, care-ți aduce chef de muncă și chef de cumpărături..

Cite;te continuarea pe ASTROSENS

Data: 24 noi 2022, 16:24
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   decembrie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, captură YouTube/ kanal d

Elena Merișoreanu, rețeta inedită de murături, pe care o prepară în fiecare toamnă. Care este ingredientul secret al artistei: „Așa îți ții bărbatul pe lângă casă”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Care sunt cele mai frumoase semne zodiacale? Află care este cea mai atractivă trăsătură a zodiei taleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...