Horoscop DRAGOSTE. 10 - 16 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal dragoste. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)  

Săptămâna aceasta va fi una în care s-ar putea să te simți confuză în ceea ce privește relația din viața ta și în ce direcție te îndrepți cu adevărat. O mulțime de adevăruri îngropate vor ieși la iveală în acest an cu privire la ceea ce ai nevoie cu adevărat de la un partener și asta înseamnă să te confrunți cu unele sentimente dificile.

Săptămâna aceasta, cu Mercur întorcându-se retrograd, ar putea scoate la iveală și mai mult aceste sentimente, inclusiv resentimentele față de partenerul tău. Încearcă să reflectezi asupra oricărui lucru înainte de a-l aduce în discuție și vezi dacă poți să te abții de la orice conversație importantă până după ce Mercur devine direct.

Având în vedere că în această săptămână îți sunt afectate casele comunității și valorii, asigură-te că relația pe care o alegi este de fapt una care te face mai bun și nu doar una pe care ceilalți o aprobă.  


Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Pe măsură ce Ceres devine direct în semnul tău zodiacal, ar trebui să te simți mai iubitor. Dacă viața ta amoroasă s-a simțit ca o luptă sau o provocare în ultima vreme, această săptămână îți va permite să te simți mai conectat cu partenerul tău.

Cu Mercur devenind retrograd în aceeași zi, s-ar putea să reflectezi asupra a ceea ce ți-ai pus energia în ultima vreme și să-ți dai seama că relația ta nu a primit tot ce ai avut mai bun.

În diferite momente ale vieții, trebuie să ne concentrăm mai mult pe carieră sau pe alte lucruri, dar este important să ne întoarcem și să ne amintim că acele părți ale vieții noastre care înseamnă cel mai mult, merită, de asemenea, cel mai mult de la noi.

Acest lucru este amplificat de faptul că atât prima, cât și a zecea ta casă sunt iluminate în această săptămână, așa că dacă îți dai seama că nu ai acordat timp relației tale, asigură-te că îți asumi responsabilitatea pentru asta, astfel încât să poți începe și tu să te descurci mai bine.  

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie) 

După doi ani de schimbări pe axa Eclipsei Gemeni/Săgetător, viața ta pare în sfârșit să fie pe drumul cel bun. Cu atâtea lecții acum în urmă și cu un nou început pregătit să înceapă, te simți bine în legătură cu cine ești și unde te afli în viața ta.


Săptămâna aceasta aduce o scufundare profundă în sistemul tău personal de credințe datorită faptului că Mercur îți atinge a noua casă. Acest lucru înseamnă că, oricât de mult te simți ca și cum ai fi pe o cale cu totul nouă, s-ar putea să trebuiască să-ți revizuiești convingerile personale despre relații sau dragoste. Permite-ți să vezi lucrurile așa cum sunt și nu ceea ce vechiul tău sine ar fi acceptat.  


 
Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Mercur retrograd te va lovi un pic mai tare decât alte semne, deoarece cade în a opta ta casă a sexului, a morții și a transformărilor.

Folosește această perioadă pentru a revizui unde ai rezistat schimbărilor din viața ta, mai ales în ceea ce privește relația ta romantică.

Mercur ne face întotdeauna să vedem lucrurile din perspective diferite și ne poate ajuta să vedem cum am acceptat sau tolerat lucruri care nu rezonează cu adevărat cu noi. Deși este posibil ca relația ta să trebuiască să se încheie, s-ar putea, de asemenea, să aibă nevoie doar să crească la nivelul următor.  

 

Leu
(23 iulie - 22 august) 


Această retrogradare a lui Mercur în Vărsător atinge a șaptea ta casă a relațiilor, ceea ce înseamnă că, în timp ce totul este de revizuit, trebuie să fii atent și la foștii care încearcă să revină în viața ta. Foarte rar suntem meniți să reluăm legătura cu un fost pentru că acesta ar fi de fapt persoana cu care ar trebui să fim.

De cele mai multe ori este pentru că există lecții nerezolvate pe care trebuie să le explorăm pentru a putea aduce mai multă vindecare în trecutul nostru. Acest lucru trebuie să fie în mintea ta în timpul acestei săptămâni, deoarece începutul retrogradării este, de obicei, cel mai intens. În ceea ce privește orice relații existente, este probabil ca o problemă sau o conversație din trecut să fie scoasă în evidență pentru a te vindeca.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie) 


Cu Jupiter care s-a mutat recent în Pești, activând a șaptea ta casă a relațiilor, știi deja că accentul va fi pus pe acest domeniu al vieții tale în cea mai mare parte a acestui an. Ar trebui să aducă schimbări pozitive și creștere, ceea ce este legat de astrologia acestei săptămâni.

Mercur în mișcare retrogradă atinge a șasea ta casă a sănătății făcându-te mai conștient de alegerile pe care le faci pe plan sentimental. Deși ești cunoscut pentru energia vindecătoare pe care o aduci celorlalți, deseori te sacrifici prea mult în relații sau ajungi în cele din urmă în relații care nu sunt sănătoase.

Această săptămână aduce claritate în ceea ce privește alegerile pe care le faci în dragoste, astfel încât, în cele din urmă, să poți crea o relație iubire care să te echilibreze.  


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Sfârșitul anului trecut a fost o perioadă foarte intensă pentru tine, care a gravitat în jurul faptului de a te asigura că relațiile în care investeai investesc înapoi în tine. S-ar putea să fi simțit că dragostea a devenit un pic mai axată pe datorie sau chiar că ți-ai pierdut dorința de a o urmări cu totul.

Toate acestea se vor schimba pe măsură ce Mercur retrogradează în Vărsător și îți amintește că dragostea și relațiile ar trebui să îți aducă bucurie. Din acest motiv, încearcă să cauți oportunitățile de distracție care apar, fie în relația ta existentă, fie în potențialele întâlniri.

Spune nu la orice lucru care pare o corvoadă și, în schimb, lasă ca bucuria pură a iubirii să fie ceea căruia îi spui un da răsunător.  

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Săptămâna aceasta te va lovi aproape de casă la propriu, deoarece a patra ta casă, cea a casei și a familiei, este cea care va fi supusă revizuirii sub Mercur retrograd.

Alinierea cu Ceres care se transformă direct în a șaptea ta casă a relațiilor în același timp înseamnă că există o vindecare și o creștere care urmează să fie obținută cu privire la cât de hrănitor și sigur se simte mediul tău de acasă.

Dacă locuiești cu partenerul, ar putea însemna că discutați mai mult despre împărțirea sarcinilor casnice sau a așteptărilor, iar dacă nu, atunci acesta ar putea fi momentul în care vă mutați împreună.

De asemenea, va scoate la lumină orice dinamică nesănătoasă care există în casa ta, astfel încât să poți începe să faci schimbările necesare pentru ca aceasta să se simtă cu adevărat nu ca un loc în care locuiești, ci ca un adevărat cămin pentru inima ta.  


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Tema acestei săptămâni pentru tine este, la propriu, comunicarea sănătoasă. Cu Mercur care îți afectează a treia casă a comunicării și Ceres a șasea care implică sănătatea la toate nivelurile, s-ar putea să fii nevoit să te confrunți cu unele decizii pe care le-ai luat și care sunt nesănătoase, mai ales în ceea ce privește comunicarea.

Ca Săgetător, nu este exclus să încerci să eviți acele situații în care te simți la limită sau confruntat, dar munca ta va exista întotdeauna în a fi capabil să te prezinți în momentele grele.

Săptămâna aceasta ar trebui să aducă unele oportunități de comunicare sănătoasă cu o relație existentă sau chiar una pe care tocmai ai început-o, ceea ce duce la o mai mare claritate și conexiune. Amintește-ți că nu-ți este teamă să-ți asumi responsabilitatea pentru partea ta și să-ți ceri scuze, dacă este necesar.  


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Săptămâna aceasta prezintă o dinamică interesantă care va fi revizuită în relația ta. Dacă ești într-o relație, accentul ar trebui să fie pus pe ceea ce atât tu cât și partenerul tău considerați că sunt părți importante pentru a rămâne conectați. Acest lucru se poate traduce în limbajul nostru de dragoste mai ales în ceea ce privește timpul de calitate sau chiar atingerea fizică.

Având în vedere că atât a cincea casă a plăcerii, cât și a doua casă care reprezintă valoarea sunt luminate în această săptămână, aceasta este o șansă de a-ți aminti de ce ai ales relația pe care o ai și de a te asigura că îi acorzi în continuare la fel de multă atenție ca la început.  

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Pe măsură ce te pregătești pentru începerea sezonului zodiacal care va începe peste doar câteva săptămâni, vei simți căldura dacă mediul tău de acasă reflectă cu adevărat persoana care ai devenit.

Având în vedere că prima ta casă este afectată, acest lucru ar putea aduce o auto-reflecție asupra a ceea ce ai acceptat anterior și dacă este încă în concordanță cu ceea ce ești acum. Chiar dacă este vorba de acordul tău personal cu tine însuți în privința unor chestiuni precum limitele sau nevoile.

În ceea ce privește relația ta, ai putea descoperi că trebuie să faci ajustări în ceea ce privește intimitatea domestică, fie că asta înseamnă să ai conversații mai mari sau chiar să vă mutați împreună. Nu uita că ești liber să îți stabilești propriile reguli, așa că nu contează dacă diferă de deciziile celorlalți. Tot ce contează este dacă simți că e bine pentru tine.  


Pești
(19 februarie - 20 martie) 

Întotdeauna ai o aură misterioasă în jurul tău. În timp ce partenerul tău adoră această trăsătură la tine, nu înseamnă că ea nu afectează relația din când în când. Pentru că ești un semn care guvernează subconștientul, de multe ori ții prea multe pentru tine.

Acest lucru se poate datora fie faptului că nu te simți încrezător în a le împărtăși, fie pentru că preferi să aștepți să vezi ce se întâmplă înainte de a face acest lucru. Săptămâna aceasta însă, pe măsură ce casele a douăsprezecea și a treia sunt supuse revizuirii, vei fi rugat să începi să vorbești despre tot ceea ce nu împărtășești în mod normal.

Bineînțeles, trebuie să te asiguri că partenerul tău poate ține loc pentru aceste tipuri de conversații, dar nu-ți fie teamă să te deschizi despre ceea ce simți cu adevărat.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: dragoste  horoscop  ianuarie  zodia  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel