Horoscop DRAGOSTE - iulie 2021. Cine se îndrăgostește, cine se desparte și pentru cine bat clopotele de nuntă
Data actualizării:
Data publicării:
Luna Iulie 2021 se anunță cu evenimente majore pentru toate zodiile.

Cel mai mare eveniment este sincronizarea dintre Marte și Venus pe data de 13. Aceste planete pun accentul pe relații și întâlniri, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a intra într-o nouă poveste de dragoste. 

Dacă ești singur vei avea o mulțime de oportunități de a întâlni pe cineva. Conexiunea Marte-Venus te va împinge să te duci după cine îți dorești, când îți dorești.

 

Și o veste bonus: Universul are mai multe surprize luna aceasta. Iată ce se mai întâmplă în luna iulie, potrivit lui Donna Page, astrolog profesionist și consultant în psihologie.

HOROSCOP - IULIE 2021. Noi începuturi, energie maximă, o nouă dragoste și succes în carieră. Ce le așteaptă pe zodii

 

Horoscop DRAGOSTE - iulie 2021

 


BERBEC (21 MARTIE - 19 APRILIE)

Sunt unele luni care sunt bune la capitolul dragoste, iar altele sunt atât de epice încât ți le vei aminti pentru totdeauna. Iulie este una dintre acestea pentru tine, și asta datorită lui Venus care își petrece timpul în casa ta de romantism. Te vei bucura de o mulțime de mici cadouri  de la partenerul tău de viață, de cine la lumina lumânărilor în aer liber,  la momente fierbinți în pat.

Dacă nu ești încă într-o relație, ai putea avea în vedere să ieși de luna plină din 23  iulie acea persoană la care te tot gândești. Spre sfârșitul lunii, te vei strădui să găsești un echilibru între viața amoroasă și timpul petrecut cu prietenii. Este posibil.

 


TAUR (20 APRILIE - 20 MAI)


Cercul intim al taurului este foarte restrans și ales pe sprânceană. Vei începe luna gândindu-te la cine vrei cu adevărat să lași să intre în viața ta. În același timp, Venus se află într-un sector al hărții tale referitor la casă, făcându-te să te întrebi dacă ești pregătit să îți aduci acasă noul partener.

Dacă ești singur, o nouă dragoste este chiar după colț - pregătește-te. Vei dori să faci o primă impresie uimitoare, așa că asigură-te că rochia ta de plajă este gata să strălucească. Sfârșitul lunii este despre întâlniri și despre a te bucura de viață.

Și, dacă simți că ți-ai neglijat partenerul de cuplu în ultima vreme, e timpul să faci o schimbare.

 


GEMENI (21 MAI - 20 IUNIE)


Simțiți că viața voastră amoroasă este ca o croazieră? Puteți mulțumi universului pentru asta. Venus și Marte își petrec timpul în casa ta naturală a comunicării, făcând ca lucrurile să meargă minunat între tine și partenerul tău. Veți avea discuții lungi și uimitor de profunde și pur și simplu vă veți înțelege unul pe celălalt într-un mod în care nu ați mai făcut-o niciodată.

Vei simți, de asemenea, că există un nou început în jurul vieții tale amoroase, fie că ești singur sau într-un angajament pe termen lung. Dintr-o dată, totul se va simți  proaspăt și distractiv. Luna plină de pe 23 este despre conectarea cu cineva pe care îl iubești, chiar dacă este la fel de simplu ca o discuție la o sticlă de vin sub stele.

 

 

RAC (21 IUNIE - 22 IULIE)


O parte importantă a unei relații sănătoase este stabilirea unor limite puternice, iar acest lucru îți va fi reamintit odată cu Luna Nouă de pe 9. Fie că începi să cunoști pe cineva nou sau pur și simplu faci o verificare a relației cu partenerul tău stabil, este crucial să clarifici ce îți convine sau nu.

Venus și Marte se află în casa stimei de sine, amintindu-ți că nu vei primi ceea ce ai nevoie dacă nu ceri. În timp ce te afli în această situație, te vei întreba dacă este bine să dai și să primești în relația ta. Luna plină de pe 23 te va face să te gândești la asta.

 

 

LEU (23 IULIE-22 AUGUST)

Încearcă să te odihnești un pic,  pentru că toată lumea va dori  ceva de la tine luna aceasta. Fie că ești singur sau într-o relație, oamenii te vor invita în oraș cam peste tot pe unde mergi. 

Luna plină de pe 23 vibrează în casa parteneriatelor, făcându-te să te gândești la jumătatea ta. Ia-ți o pauză pentru a-ți dedica timpul doar pentru partenerul tău de viață - gestul  nu va trece neobservat. De asemenea, nu refuzați nicio invitație la petreceri luna aceasta: Vor fi o mulțime de oameni interesanți.

 


FECIOARĂ (23 AUGUST-22 SEPTEMBRIE)

 

A te cupla cu cineva despre care nu știe nimeni altcineva, poate fi un lucru extrem de interesant. Ei bine, ai o oportunitate solidă care îți iese în cale datorită lui Venus și Marte în casa ta a lucrurilor care sunt ascunse.

Dacă ești deja într-o relație, ia-ți timp să ieșiți împreună undeva, doar voi doi. Venus se mută în Fecioară pe 21, stârnind o energie uriașă pentru viața ta amoroasă. Tu și partenerul tău de viață veți găsi mici modalități de a vă conecta.  Spre sfârșitul lunii, te vei simți foarte sigur și fericit pe plan relațional. Așa că... felicitări!

 

 

BALANȚĂ (23 SEPTEMBRIE-22 OCTOMBRIE)


Prietenii tăi sunt totul pentru tine, așa că vei petrece mult timp cu prietenii și cu partenerul de viață. Venus și Marte vă împing să îi aduceți împreună pe cei mai importanți oameni din viața voastră.

Ești singur? Vei cunoaște pe cineva nou prin intermediul prietenilor tăi. Luna aceasta, vei simți o energie puternică în viața amoroasă. Gândește-te la asta ca la un buton de resetare care șterge acele mici momente de ceartă pe care le-ai avut în ultima vreme. Luna plină de pe 23 este foarte romantică pentru tine, așa că ia-ți partenerul de viață și petreceți-o  împreună.

 


SCORPION (23 OCTOMBRIE - 21 NOIEMBRIE)


Un avertisment, Scorpion: Cineva special a pus ochii pe tine la serviciu. Venus și Marte se întâlnesc în casa carierei tale, semnalând un început de noi relații legate de muncă, fie că este vorba de cineva de la birou sau pe care îl întâlnești în timp ce faci deplasări de serviciu.

Venus se mută pe 21 într-un sector al hărții tale despre prietenie, trimițând unele vibrații romantice în direcția ta. Partenerul tău se va simți ca fiind cel mai bun prieten al tău, voi doi făcând totul împreună, de la vizionarea serialelor și până la glume copilărești.

Să vă faceți timp doar pentru a vă bucura de compania celuilalt vă va apropia și mai mult. Luna plină de pe 23 te face să tânjești după mai mult timp cu partenerul tău de viață. Poți echilibra munca și viața amoroasă - este nevoie doar de puțină jonglerie.

 

 

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE - 21 DECEMBRIE)


Instinctul tău încearcă să-ți spună ceva - ești gata să asculți? Luna nouă de pe 9 se află în casa intuiției tale, făcându-te să te întrebi dacă persoana iubită vrea mai mult de la tine decât ești dispus să oferi. Cât de intim vrei să fii cu adevărat?

Cheia este să realizezi asta acum. Această lună dă startul unui nou început pentru tine în ceea ce privește relațiile - și distracția. Ia-ți partenerul de viață și faceți lucruri împreună. Vă veți simți atât de bine. Luna plină de pe 23 se află în casa ta de comunicare, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru discuții lungi cu cineva special.

 

CAPRICORN (22 DECEMBRIE - 19 IANUARIE)


Ooh, Capricorn - ești pe cale să ai o lună super-sexy. Totul se datorează lui Venus și Marte care intră în casa ta de intimitate. Zilele tale vor fi pline de momente amuzante, înflăcărate și pasionale, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a-ți condimenta relația sau pentru a da un start epic uneia noi.

Ești singur? Vei lua o pauză pentru a te gândi la relațiile tale din trecut și unde au mers prost. Doar nu pierde prea mult timp cu asta - până la urmă, e timpul să mergi mai departe. Pe 21 vei fi gata să faci o mică escapadă cu partenerul tău. 

 

VĂRSĂTOR (20 IANUARIE - 18 FEBRUARIE)


Chiar și cele mai solide cupluri au nevoie de puțină prospețime din când în când - și o vei primi datorită faptului că Marte și Venus stau în opoziție cu semnul tău luna aceasta. Dintr-o dată, vei cunoaște oameni noi și vei face lucrurile mai picante în relația ta actuală.

Luna plină în semnul tău de pe 23 te ajută să-ți amintești să te concentrezi pe tine și pe partenerul tău, practic făcându-te cea mai bună și mai împlinită versiune a ta posibilă. Venus se află în casa ta de intimitate, stârnind niște vibrații foarte pasionale pentru tine. Nu le lăsa să se irosească.


PEȘTI (19 FEBRUARIE - 20 MARTIE)

Se apropie o poveste de dragoste serioasă, Pești, și asta datorită Lunii noi din 9. Aceasta își petrece timpul în casa ta de întâlniri, împingându-te să petreci timp cu persoane cu care ai o conexiune emoțională profundă. Ia-ți un moment - sau trei - pentru a lega o legătură cu partenerul tău de viață. Va fi foarte apreciat gestul tău.

Dacă ești singur, Venus și Marte vor trimite pe cineva nou în calea ta. Ține ochii deschiși... Luna plină de pe 23 vă face să vă doriți să plecați departe cu o persoană specială. 

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: cuplu  dragoste  horoscop  iubire  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel