Horoscop - DRAGOSTE, joi, 26 ianuarie. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ai grijă, Berbec. Poate că iubești pe cineva din toată inima, dar asta nu înseamnă că poți decide cine va fi acea persoană. Cu timpul, nesiguranța ta va vedea dincolo de diferențe și va găsi o modalitate de a-i îmbrățișa pe deplin.

Taur

Iubirea te poate pune în dificultate, Taur. Preferați să fiți cel puternic într-o relație, dar sunt momente în care inima vă este atinsă într-un mod pe care nu îl puteți exprima. A avea o latură sensibilă nu este o slăbiciune, ci arată că ești un om cu sentimente ca toată lumea.

Gemeni

Cel mai bine este să faci diferența între bani și dragoste. Este ușor să crezi că dacă cineva cheltuiește bani pentru tine, înseamnă că îi pasă profund. Dar relația unei persoane cu finanțele poate fi sau nu o măsură a adevăratelor sale sentimente. Doar timpul și experiențele îți pot dovedi emoțiile lor.

Rac

Atunci când o relație trece printr-o perioadă dificilă, este posibil să vă pierdeți încrederea și speranța că lucrurile se vor rezolva. Nesiguranța își găsește o cale prin ușile îndoielii de sine. S-ar putea să nu vedeți astăzi lumina de la capătul tunelului, dar s-ar putea să fie încă acolo. Dragostea încă merită să lupți pentru ea.

Leu

Amintirile pot oferi o sursă de confort atunci când viitorul pare incert. Când începi o nouă relație, ai grijă să nu compari vechea ta iubire cu cea nouă. Dă-i acesteia o șansă de a-ți arăta ce poate fi de una singură. Fiecare relație este diferită și frumoasă în felul ei.

Fecioară

A fi prieteni înseamnă că amândoi aveți toate libertățile. S-ar putea să nu mai vreți să fiți într-o relație de prieteni cu beneficii. Ați depășit jocurile din dragoste și doriți siguranța care vine cu o relație care are angajament și obligații.

Balanță

Există un timp și un loc pentru joacă. Astăzi, dragostea necesită un pic mai multă seriozitate. Inimile sunt implicate, iar nevoile lor trebuie luate cu tandrețe și atenție deosebită.

Scorpion

Încrederea în iubire și în ceea ce poate face ea pentru viața ta se poate schimba astăzi. Poți lăsa deoparte așteptările și poți începe să trăiești momentul pentru a vedea unde te va duce această călătorie.

Săgetător

Acordă-ți un pic de grație. Este nevoie de timp pentru a te obișnui să împărtășești atât de mult din tine cu cineva după ce ai fost singură. Moartea vieții tale de burlac îți poate părea tristă, chiar dacă ești complet entuziasmată de faptul că ți-ai găsit sufletul pereche.

Capricorn

Dragostea este frumoasă. S-ar putea să nu crezi că ai nevoie de dragoste sau că nu vrei să te căsătorești într-o zi. Dar odată ce persoana potrivită intră în viața ta, tot ceea ce ai crezut vreodată despre relații se poate schimba.

Vărsător

Dragostea înseamnă întotdeauna muncă și un pic de risc. Chiar dacă te bucuri de toate momentele și experiențele frumoase pe care le trăiești astăzi alături de partenerul tău, aveți un element de responsabilitate - și anume să vă construiți unul pe celălalt, astfel încât să aveți un cămin pe care îl prețuiți și îl adorați.

Pești

Sărbătoriți bucuria și romantismul vieții voastre împreună. Ați primit un dar special. Să găsești pe cineva pe care îl iubești și care te iubește înapoi este un mini miracol care nu i se întâmplă tuturor în fiecare zi. Dragostea voastră este rară!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel