Horoscop - DRAGOSTE, joi, 30 martie. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Când vine vorba de dragoste, cauți ceva dincolo de superficialitate. Te simți atras de actele de bunătate și de caracterul bun. O persoană care îi tratează pe ceilalți cu respect și empatie atinge puncte mari cu tine astăzi.

Taur

În dragoste, ești gata să mergi mai departe într-o situație în care te simți rezervat. Vei reflecta la alegerile și deciziile din trecut în viața de familie. Ceea ce vei descoperi despre tine însuți te poate face să îți reconsideri convingerile pe care le aveai cândva despre familie și casă.

Gemeni

Veți alege să păstrați ceva pentru dumneavoastră astăzi. S-ar putea să aveți ocazia să vorbiți despre o chestiune în mod transparent, dar, în loc să vă dezvăluiți gândurile și sentimentele, veți urmări și observa pentru a vedea ce se va întâmpla mai departe.

Rac

Nu sunteți încă pregătit să renunțați la spațiul personal. Ideea de a fi într-o relație cu cineva și de a vă muta împreună este atrăgătoare, dar renunțarea la autonomie și la locul de reședință poate părea greu de conceput.

Leu

Există câteva lucruri în viața ta la care trebuie să lucrezi înainte de a te simți pe deplin pregătit pentru a fi într-o relație profundă. Astăzi, este posibil să te hotărăști să îi spui cuiva cu care te vezi că îl iubești, dar să iei lucrurile puțin mai încet este mai bine pentru tine acum.

Fecioară

Există câteva lucruri din trecut pe care nu ați reușit să le depășiți. Ai lucrat la vindecare și dezvoltare personală, dar încă mai sunt momente în viața ta în care îți aduci aminte de amintiri dureroase și nu ai renunțat la înțepături pentru a te putea bucura pe deplin de o nouă relație.

Balanță

Sentimentele tale pentru un prieten s-au schimbat. La început, ați crezut că relația va fi mereu platonică. Dar acum îi vedeți într-o nouă lumină. O parte din tine s-ar putea să se întrebe dacă te îndrăgostești sau te îndrăgostești.

Scorpion

Munca te poate avea atât de ocupat în ultima vreme încât simți că nu ai timp pentru dragoste. Astăzi, este posibil să alegi să eviți să te întâlnești sau să ieși cu cineva pentru că ești prea obosit pentru a face acest lucru. Un pic de timp pentru mine poate părea mai dezirabil.

Săgetător

Încrederea ta în relații are încă nevoie de ceva timp pentru a fi restaurată. Nu v-ați împăcat pe deplin cu greșelile din trecut. O parte din tine este deschisă la ideea de a te îndrăgosti din nou, dar nu încă.

Capricorn

Ar trebui să cereți ceva înapoi, mai ales dacă simțiți că vă aparține cu adevărat. O despărțire te poate lăsa cu un sentiment de neputință, dar este mai bine să rezolvi niște lucruri nerezolvate, astfel încât să poți avea o ruptură curată și să-i dai fostului tău soț șansa de a avea și el un nou început.

Vărsător

Viața ta amoroasă este gata să decoleze. Te-ai simțit invizibil pentru o vreme, dar acum, dintr-o dată, oamenii sunt interesați de tine ca niciodată. Este o lume cu totul nouă atunci când ești brusc în centrul atâtor atenții. Întâlnirile pot fi distractive atunci când explorezi unde pot merge lucrurile înainte de a te arunca într-o relație serioasă, angajată.

Pești

Să lucrezi la tine însuți are mai mult sens în acest moment. Te-ai concentrat asupra celorlalți și a ceea ce trebuie să facă pentru a te simți în siguranță, dar, în adâncul sufletului tău, ai ajuns să realizezi că munca mare începe și se termină cu tine și ești gata să te concentrezi asupra ei.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre zodii  dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel