Horoscop - DRAGOSTE, luni, 21 februarie. O zodie se va ÎNDRĂGOSTI, după o lungă suferință
Data publicării:
Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Uneori, dragostea crește mai mult în perioadele de pierdere și tristețe decât atunci când ești fericit. Acum că a început sezonul Peștilor, iar Venus este în armonie cu stăpânul Peștilor (Neptun), s-ar putea să începi să vezi domeniile din viața ta amoroasă care se destramă la aparențe și să dorești să le repari - datorită unei expresii pozitive a fricii.

Taur

Prieteniile tale se pot schimba și s-ar putea să descoperi că ești atras de un nou cerc social, iar acest lucru s-ar putea datora creșterii tale spirituale și lipsei de discernământ pe care o percepi la ceilalți. S-ar putea să te dezvolți printr-un nou sezon al vieții tale și, pentru ca tu să întâlnești persoana visurilor tale, vei descoperi că stabilirea de contacte și interacțiunea cu un grup total diferit ar putea fi mai bună pentru tine în general.

Gemeni

S-ar putea să fiți gata să renunțați la nevoia de a fi pus pe un piedestal de către partenerul de cuplu și să preferați să aveți o relație cu un partener care să vă fie alături și care să vă fie egal din toate punctele de vedere. Este normal să îți dorești să fii admirat și ținut în mare prețuire, dar se poate produce o oarecare schimbare de mentalitate când vine vorba de ceea ce te face să te simți iubit, inclusiv o înmuiere a ego-ului tău.

Rac

Odată ce ți-ai pierdut încrederea în dragoste sau într-o persoană, poate fi greu să o restabilești până la încrederea deplină.Lucrurile care ai simțit că au cauzat ruptura în relația ta pot deveni mai evidente acum. Chiar dacă aceasta poate fi o perioadă grea prin care să treci, a face această muncă te poate ajuta să te vindeci și poate să vă apropiați din nou.

Leu

Ceva ce ați sperat că ați putea împărtăși s-ar putea să nu fie înțelept să dezvăluiți chiar acum. S-ar putea să fiți surprins să descoperiți că transparența dvs. se poate manifesta într-un mod la care nu v-ați așteptat. De exemplu, s-ar putea să dați impresia că sunteți ingenuu dacă vă dezveliți sufletul și vă împărtășiți sentimentele prea devreme. Asigură-te că verifici dacă există indicii de disponibilitate și, dacă crezi că partenerul tău semnificativ ar prefera să inițieze primul pas, atunci lasă-l.

Fecioară

Viața ta amoroasă ar putea să se simtă ca și cum ar intra într-o nouă etapă a lunii de miere. Chiar dacă ești singur, optimismul tău în ceea ce privește potențialul unei noi iubiri sau al unui nou partener romantic se poate resimți foarte mult. S-ar putea chiar să constați că atragi mai multe întâlniri potențiale în viața ta și că visul tău despre viitor este mai aproape de a deveni realitate decât ți-ai imaginat cândva că ar putea fi.

Balanță

Soarele se află oficial în semnul zodiacal al Peștilor și, cu Venus vorbind cu Neptun, este un moment excelent pentru a elimina lucrurile care te țin departe de o relație de iubire. Dacă încă mai ții legătura cu un fost cu care te-ai despărțit de curând, cu un fost cu care speri că va dori să vă împăcați, ceea ce trebuie să faci pentru a-l face să-ți simtă mai mult lipsa îți va veni ca o idee, tare și clar.

Scorpion

Luna aceasta este o perioadă de vis pentru tine în departamentul de romantism, iar dacă ai trecut recent printr-un divorț și ai simțit că nu te vei mai îndrăgosti niciodată, ai putea fi plăcut surprins că o întâlnire romantică sau o prezentare este chiar după colț. Păstrează-ți inima deschisă și nu te închide în fața acestei idei, chiar dacă nu te simți încă pregătit.

Săgetător

Se poate să aibă loc o oarecare destrămare a vieții de familie și s-ar putea să vă simțiți nevoit să reinventați sensul familiei. S-ar putea să ți se pară necesar să te distanțezi de o rudă sau de cineva despre care știi că are nevoie de spațiul său. acest lucru poate deschide ușa către noi relații de cultivat și o descoperire surprinzătoare că poți fi mai aproape de oameni care nu sunt rude de sânge, dar care sunt cu adevărat buni prieteni.

Capricorn

Este un moment bun pentru a vorbi deschis despre temerile și gândurile tale, pentru a rezolva problemele pe care le-ai putea avea în legătură cu relația ta.Cu Soarele în sectorul tău de comunicare, armonizându-se cu Venus în sectorul tău de semnul său, curățarea aerului de orice negativitate este un lucru excelent pe care să ți-l propui în următoarele zile.

Vărsător

Cu Soarele în casa ta solară a banilor și a bunurilor personale, este esențial să practici prudență în ceea ce investești timp și energie. Ai putea fi prins într-o relație fără ieșire și poate chiar știi (sau îți dorești) ca această experiență să nu ducă nicăieri. Cu toate acestea, este totuși posibil să vrei să evaluezi dacă a te implica intim cu o persoană care este doar a ta "deocamdată" este sau nu ceea ce vrei cu adevărat să faci cu viața ta amoroasă.

Pești

S-ar putea să aveți parte de o descoperire în viața sentimentală și s-ar putea să nu mai doriți sau să nu mai aveți nevoie de lucrurile pe care odată le considerați indispensabile. De asemenea, se schimbă și punctele tale de neînțelegere și dorințele tale pentru romantism. Pe măsură ce te reinventezi, totul în viața ta se schimbă, de asemenea, inclusiv modul în care iubești și cine ți se pare cel mai atractiv pentru tine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: cuplu  dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel