Horoscop DRAGOSTE, miercuri, 18 august 2021
Data publicării:
Horoscop. Află cum stai cu dragostea în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Venus iese dintr-un grad critic în sectorul tău de relații și asta aduce un anumit tip de stabilitate în viața ta amoroasă.


Este posibil să observi că lucrurile se îndreaptă într-o nouă direcție. Există un pic de optimism cu privire la lucrurile care urmează să vină. Sunteți mai puțin anxios și dacă v-ați simțit nesigur, și asta se diminuează.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Venus iese dintr-un grad critic în sectorul tău de relații și ești gata să te implici mai mult acum.


Există un sentiment de neliniște în ceea ce privește luarea unor decizii. Dacă te-ai gândit să te întâlnești cu cineva nou, dar nu ai acceptat o invitație, s-ar putea să fii mai deschis la această idee acum.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Ai învățat din trecutul tău. Venus iese dintr-un grad critic în sectorul tău de relații și romantism, iar acest lucru îți aduce lucruri bune în domeniul dragostei.


Uneori te chinui să știi ce anume îți dorești, dar cu Venus vorbindu-i lui Saturn pentru a te susține, dorința începe să prindă contur și totul se așează la locul lui.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Ai nevoie să te simți în siguranță în viața ta amoroasă, iar când toate piesele se pun cap la cap, ești deschis și vulnerabil.


Știi cum este să te simți singur, iar cineva pe care îl iubești ar putea avea nevoie să te țină de mână și să îi spui că ești acolo când este nevoie.


Leu (23 iulie - 22 august)


Puțină iubire ajunge departe, iar atunci când spui "te iubesc" vorbești serios.


Venus vorbește cu Saturn în sectorul tău de comunicare și există un mare impact atunci când folosești cuvintele potrivite.


Când ești sigur de ceea ce simți, vorbești cu încredere. Acolo unde există îndoieli în dragoste, acțiunile tale arată că nu ai de ce să te temi.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Venus în sectorul banilor te poate face să fii atât de obsedat de ceea ce ai.


Poate exista un strop de gelozie care vine din partea ta uneori, iar atunci când iese la iveală s-ar putea să te surprindă chiar și pe tine.


Încă încerci să îți dai seama de acest lucru numit dragoste. Așadar, o vei testa în moduri care îți dezvăluie nesiguranța și nevoia de afirmare.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Există lucruri despre tine pe care nu le știi cu adevărat, Balanță, dar când Venus tranzitează semnul tău zodiacal ești înclinată să fii mai atentă decât o faci de obicei.


Ai tendința de a fi dură pe margini și mai moale în interior. Acesta nu este sfârșitul descoperirii tale de sine, ci începutul învățării mai multor lucruri despre ceea ce te face să te simți bine. Așadar, fiți atenți.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Cu Saturn vorbind cu Venus, s-ar putea să ajungi la o concluzie solidă că singura modalitate de a-ți găsi liniștea este să te detașezi. S-ar putea să aveți nevoie de puțin spațiu, așa că cereți-l.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


S-ar putea să ieși cu prietenii, iar în timp ce te distrezi bucurându-te de viață, vei vedea valoarea acestor relații permanente pe care ți le-ai construit.


Saturn vine prin a-ți oferi o viziune despre ceea ce îți dorești pentru viitor și cât de mult din deciziile tale sunt înrădăcinate în trecutul tău.


S-ar putea să nu-ți dai seama de asta până când ești prins în momentul respectiv și te lovește o revelație.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Este greu să te conectezi cu latura ta emoțională atunci când Venus se află în casa solară a carierei și a statutului social, iar când Venus vorbește cu Saturn, planeta ta guvernatoare, ești numai muncă și puțină distracție. Un partener ar putea avea nevoie să se conecteze cu tine prin intermediul muncii tale, în loc să încerce să te îndepărteze de ea.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Încă nu ești sigur dacă crezi în iubire, dar în timp ce Venus se află în semnul zodiacal al Balanței, îndoielile legate de romantism, relații și potențialul lor au atenția ta.


S-ar putea să simți că nu ești pregătit încă să te arunci în ceva, dar dacă vreodată ai fost deschis să te gândești la ideea unei povești de dragoste în devenire - acum ar putea fi acel moment.


Pești (19 februarie - 20 martie)


Unele secrete este mai bine să le păstrezi pentru tine și, în timp ce Venus se află în Balanță, ai nevoie de mai multă intimitate față de ceilalți.


Acesta este momentul tău de introspecție și de gândire. Ești auto-reflexiv acum și acolo unde încă mai există probleme în viața ta sentimentală, începi să le vezi și vrei să faci ceva pentru a le rezolva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  dragoste  horoscop 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel