Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 21 septembrie. O zodie va trece printr-o despărțire
Data publicării:
Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Viața ta amoroasă se simte ușor instabilă și s-ar putea să existe un motiv pe care nu-l poți pune la punct în acest moment. Partenerul tău ar putea să îți ascundă un secret și, în ciuda faptului că nu este o problemă majoră, faptul că nu puteți vorbi deschis s-ar putea dovedi o problemă pentru tine. Preferați deschiderea și transparența în locul ascunderii lucrurilor și a faptului că trebuie să vă faceți să ghiciți ce se întâmplă. Va trebui să faci presiuni pentru a obține informații de la jumătatea ta semnificativă.

Taur

Cu Venus în sectorul tău de angajament și parteneriate, ești pregătit să se întâmple ceva bun în viața ta amoroasă, și s-ar putea să se întâmple, dar nu atât de ușor pe cât ți-ai dori. Venus este opusă lui Uranus în semnul tău. Uranus poate aduce un pic de haos în lumea ta și te poate face să te simți nepregătit pentru dragoste, chiar dacă ești la nivel emoțional. Taur, chestia este că majoritatea lucrurilor bune vin din provocări și s-ar putea să trebuiască să treci prin momente dificile înainte ca visele tale cu "alesul" să se întâmple.Ai putea trece printr-o despărțire chiar acum sau simți că viața ta sentimentală este la pământ. Dar, acest lucru îți oferă șansa de a te concentra pe o muncă personală pentru a te pregăti pentru ceea ce universul plănuiește pentru tine în viitor.

Gemeni

Sănătatea deplină este atât de importantă, iar atunci când Venus este opusă lui Uranus, simți că o parte din viața ta amoroasă este în flăcări pentru că nu ești pe deplin acolo unde trebuie să fii. Vei avea accese de energie anxioasă în timpul acestui tranzit, iar aceasta va trebui să fie canalizată într-un fel. O alergare sau o plimbare poate fi de ajutor. O conversație cu un prieten sau o persoană iubită ar putea fi benefică de asemenea, dar fii pregătit.Cu Uranus în sectorul tău de dușmani vorbind cu Venus și Mercur în această săptămână, ai putea cu ușurință să stai treaz până târziu în noapte întrebându-te dacă ai spus sau nu prea multe sau dacă ar fi trebuit să ții anumite gânduri și sentimente pentru tine.

Rac

Romantism cu un prieten? Cu Venus opus lui Uranus în sectorul tău de prietenie, ultimul lucru la care te gândești acum ar putea fi dragostea cu un prieten drag. Ideea de prieteni cu beneficii ar putea fi, de asemenea, în contradicție cu viziunea ta despre dragostea adevărată. Venus în cuadratură cu Saturn te poate face să pui o mulțime de lucruri în așteptare atunci când simți că nu au sens din punct de vedere romantic sau practic.

Leu

Venus în sectorul tău de casă și familie îți aduce multă pasiune intensă în viața de familie, dar astăzi ar putea apărea în calea ta o atenție nedorită. Venus este opusă lui Uranus în sectorul carierei și al statutului social, așa că, pe măsură ce viața ta de familie și relațiile cresc și lucrurile încep să se încălzească acasă, acest lucru ar putea însemna mai multe mesaje, apeluri și dorința de a păstra legătura. Cantitatea crescută de atenție te poate face să fii distrasă la locul de muncă, iar acest lucru poate fi problematic astăzi. Cel mai bine ar fi să stabilești o limită cu partenerul tău, astfel încât să nu ai probleme atunci când ești la serviciu.

Fecioară

Cu Venus în sectorul tău de comunicare în Scorpion, ești mai deschis și mai receptiv la conversații profunde și la lucruri precum discuțiile pe pernă în aceste zile.Dar, uneori, prea multă dezvăluire prea devreme te poate face să vezi steaguri roșii care ți-au scăpat.Vei dori să abordezi problemele direct, iar acest lucru poate rupe atmosfera în timpul lui Venus opus lui Uranus în Taur. S-ar putea să considerați că amenințările trebuie rezolvate acum, însă următoarele zile ar putea face ca acest lucru să vă fie dificil de făcut.

Balanță

Săptămâna aceasta este o perioadă frumoasă de reciprocitate a afecțiunii, de afecțiune și de exprimare a iubirii, iar când Venus este opusă lui Uranus, scânteia iubirii vine cu o dorință de a face cuib și de a face lucrurile mai confortabile. Vei depune tone de efort pentru a te asigura că toată lumea este fericită și se simte ca acasă. Și, această dulceață pe care o exprimi ar putea mișca inima celor dragi într-un mod atât de puternic încât să își deschidă inima față de tine.

Scorpion

Uneori, pasiunea și dorința de a face lucrurile perfecte pot scoate la iveală latura controlată a ta. Cu Venus în semnul tău opus lui Uranus în sectorul angajamentului, te întrebi ce trebuie făcut pentru ca această relație să fie tot ceea ce ai visat vreodată. Nu ți-e frică de munca grea și de a face compromisuri, iar acesta este un lucru bun, deoarece Saturn va intra în cuadratură cu Venus, încurajându-te să treci de la vorbe la fapte pentru a-ți dovedi dragostea.

Săgetător

Venus în sectorul dușmanilor ascunși te poate face să întorci și celălalt obraz și să fii mai puțin preocupat de lucrurile pe care nu le poți controla sau schimba. Atunci când Venus vorbește cu Uranus în sectorul tău de sănătate, vei ajunge să înțelegi că nicio iubire nu merită să te îmbolnăvești din cauza ei. S-ar putea să ții foarte mult la o anumită persoană, dar alegerile sale fac imposibilă funcționarea relației.Saturn în cuadratură cu Venus poate fi punctul tău de ruptură și ajungi să realizezi că trebuie să te detașezi pentru propria sănătate mintală și mentală.

Capricorn

Nu ești o persoană căreia să-i placă să țină socotelile sau să se compare cu alții, așa că atunci când Saturn intră în cuadratură cu Venus și devii conștient de gelozia tot mai mare din cercul tău de prieteni, este o lovitură în inimă. Fără să-și dea seama, bucuria ta le-a pus la îndoială percepția lor despre cum poate fi viața, iar ei s-ar putea să se bucure pentru tine și să fie triști pentru ei înșiși. Iubirea trebuie să fie dură și trebuie să te detașezi și să-i lași pe oameni să stea cu emoțiile lor negative. Capricorn, uneori să lași prietenii să plece este cel mai iubitor lucru pe care îl poți face, deoarece le permite spațiul de care au nevoie pentru a se dezvolta în ritmul lor propriu.

Vărsător

La serviciu sau acasă? Care dintre ele? Pentru tine, tranzitul Venus opus lui Uranus te poate face să te simți rupt în două direcții diferite. Trebuie să lucrezi pentru a te asigura că oamenii au lucrurile de care au nevoie, dar, în același timp, absența ta creează o lipsă de prezență. Va fi o luptă pentru a-ți da seama cum să găsești echilibrul necesar astfel încât toată lumea să fie fericită. Cu Venus în cuadratură cu Saturn care are loc în același timp, te afli într-un punct în care anumite sarcini legate de muncă cu care te-ai identificat vor trebui să dispară pentru a face mai mult loc iubirii în viața ta.

Pești

Venus în Scorpion îți activează sectorul credinței, iar când planeta iubirii este opusă lui Uranus în sectorul tău de comunicare, se pot întâmpla multe discuții, schimburi și deschideri, dar cu ce scop? S-ar putea să simți că mergi în profunzime cu o altă persoană datorită tipurilor de conversații pe care le-ați împărtășit, dar poate că nu. Venus în cuadratură cu Saturn în sectorul tău de karmă poate dezvălui de ce unele iubiri sunt doar de moment. Prezența ta în viața unei persoane poate că a fost pentru ca amândoi să vă puteți vindeca, iar apoi să treceți la noi iubiri în viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel