Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 29 martie. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Nu vă plângeți de trecut. Lucrurile "ar fi putut fi altfel", dar pentru că nu au mers așa cum ați sperat, nu înseamnă că trebuie să fiți atât de dur cu dumneavoastră. De multe ori, viața ne duce într-o altă direcție, iar viitorul arată foarte bine pentru tine, Berbec.

Taur

Dragostea merită să vorbești despre ea. Se întâmplă un lucru uimitor atunci când îți permiți să explorezi cuvintele de dragoste. Înveți să te simți plin de speranță cu privire la viitor și îmbrățișezi posibilitatea de a trăi romantismul visurilor tale.

Gemeni

Puneți sub semnul întrebării cum și cu cine vă investiți timpul. Timpul este o resursă limitată, iar tu meriți să fii apreciat și apreciat pentru tot ceea ce ești. Nu irosiți timpul cu cineva care știți că nu este pentru dumneavoastră. În schimb, simte-te singur pentru o clipă în timp ce cauți persoana care este.

Rac

S-ar putea să aveți o curbă de învățare, dar pe măsură ce învățați să iubiți pe cineva așa cum are nevoie să fie iubit, considerați-vă un succes. Romantismul nu este ceva ce te-ai născut în mod natural știind cum să faci. Este nevoie de timp, efort și multă comunicare.

Leu

Dați puțin vina pe trecut, dar nu uitați să trăiți în prezent. Nu există o valoare reală în a aduce în discuție situații sau circumstanțe din trecut. Astăzi, privește această nouă relație ca pe o șansă de a face lucrurile cum trebuie. Discută mai puțin despre fostul și concentrează-te pe ceea ce partenerul actual a făcut pentru a-ți îmbunătăți viața și pentru a te face fericit.

Fecioară

Este bine să te îndrăgostești de cel mai bun prieten al tău. Atât de mulți oameni se îndrăgostesc de cineva fără să știe dacă sunt cu adevărat compatibili ca o echipă. Veți începe să vedeți domeniile din relația voastră în care sunteți asemănători unul cu celălalt și cum v-a permis să vă legați într-un mod mare și puternic.

Balanță

Onestitatea îți va aduce mult respect. Oamenii, în special iubitul tău, vor aprecia faptul că spui adevărul chiar și atunci când poate fi greu de auzit. Este bine să fii o persoană în care oamenii pot avea încredere. Să fii sincer în dragoste nu este neapărat ușor, dar să oferi feedback și păreri adevărate este util.

Scorpion

Țintiți spre o sănătate bună în dragoste și în interiorul dvs. Puneți echilibrul și grija de sine ca priorități de top. Este posibil să îți dorești și să tânjești după un partener de relație, dar să faci lucruri pentru tine este de asemenea important. Îngrijirea și iubirea de sine îți permit să gândești și să alegi cu înțelepciune partenerii de relație.

Săgetător

Iertarea este o parte esențială a fiecărei relații. Chiar dacă nu aveți niciun semnal de alarmă în cadrul parteneriatului vostru, atitudinea că amândoi sunteți oameni și că faceți tot ce puteți menține liniile de comunicare deschise. Fiți dispuși să împărtășiți din inimă.

Capricorn

Nu este loc pentru frică în dragoste, iar atunci când simți că partenerul tău se reține sau se retrage, întreabă de ce. S-ar putea să existe o nesiguranță despre care să vorbiți. Fii dispus să abordezi durerea trecutului pentru a vă aduce mai aproape unul de celălalt ca două persoane vindecate și întregi.

Vărsător

Aveți răbdare în dragoste. Aveți încredere în proces și acordați-vă timp unul altuia pentru a învăța cum iubește și cum are nevoie să fie iubit celălalt. O nouă relație este o formă de schimbare, iar ambii parteneri au nevoie de timp pentru a se adapta unul la celălalt. Acordă timp lucrurilor să se rezolve de la sine, fără a forța apropierea înainte de a fi amândoi pregătiți.

Pești

Succesul în dragoste este o muncă grea, dar merită din plin. Odată ce treci dincolo de îndoielile de sine și de întrebările legate de modul în care voi doi ați putea funcționa împreună ca un cuplu, s-ar putea să vă fie mult mai ușor să găsiți ritmul potrivit în cadrul relației voastre. Ca și cuplu, rămânerea proactivă vă ajută pe amândoi să perseverați prin testele timpului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel