Horoscop DRAGOSTE pentru săptămâna 2 - 8 mai 2022
Data publicării:
Horoscop săptămânal dragoste. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Este timpul să vă îmbrățișați cele mai profunde dorințe și să nu vă mai convingeți să nu faceți ceea ce vă doriți cel mai mult. Schimbările nu sunt niciodată ușor de parcurs, dar poți face acest lucru.Vei fi atât de fericită pe cât vei fi de sinceră cu tine însăți. Doar pentru că ai fost acuzată că ești irațională în trecut, nu înseamnă că este o prostie să-ți urmezi inima acum. Este timpul să vă permiteți să vă modernizați.

Taur

Va fi o săptămână deosebit de importantă pentru că ai avut parte de o eclipsă în semnul tău zodiacal. Săptămâna aceasta va trebui să iei câteva decizii romantice și vei dori să te aliniezi cu ceea ce îți dorești și ai nevoie cu adevărat de la viață.Săptămâna aceasta acționezi neobișnuit de îndrăzneț și te arunci în schimbare. Urmează ceea ce simți. Acum, că ai aflat ce contează cu adevărat, nu lăsa nimic să te oprească să urmărești acest lucru.

Gemeni

Cu Mercur în faza de umbră, începeți să vă uitați la toate opțiunile diferite pe care le aveți. Fie că este vorba de a părăsi o relație pentru a începe o alta sau de a duce una actuală la un nou nivel de angajament, este timpul pentru schimbare. Îmbrățișează aceste idei și gânduri. Poți să-ți duci viața romantică acolo unde ai visat cu adevărat, doar încetează să te mai uiți în toate felurile că nu ar funcționa.  

Rac

Săptămâna aceasta te va aduce mai aproape de adevărul inimii tale și s-ar putea să te facă să iei decizii pe care nu credeai că le vei lua vreodată. Ai reușit să îmbrățișezi importanța propriilor tale sentimente, ceea ce simt ceilalți a devenit mai puțin important.Aceasta este superputerea ta, mai ales când vine vorba de dragoste. Permite-ți să acționezi prin acest adevăr profund în această săptămână, astfel încât să poți începe să simți că în sfârșit faci progrese.  

Leu

Luna din primul sfert în semnul tău va lovi aproape de casă. Vi se cere să vă uitați la o anumită relație și să deveniți mai mult ca voi înșivă. Este cineva care vă împiedică să faceți exact acest lucru?  Atunci, este timpul să faci niște schimbări. Ai încercat să faci lucrurile diferit când vine vorba de dragoste, dar modul în care ai crescut într-o anumită relație este o reflectare a crizei tale. Ai ajuns prea departe pentru a repeta greșelile din trecut și nu o vei face. Este greu să te adaptezi, dar alinierea cu adevărul tău este locul de unde trebuie să începi.  

Fecioară

Doar pentru că îți dorești ca ceva să fie adevărat nu înseamnă că va fi așa. Săptămâna aceasta, încearcă să te apleci asupra a ceea ce îți arată universul în legătură cu alegerile tale romantice.Uneori, calea care pare cea mai provocatoare este cea pe care ești menit să o urmezi. Nu înseamnă că va fi întotdeauna greu, ci că există o lecție importantă acolo pe care trebuie să o înveți în acest proces.  

Balanță

Pe măsură ce Venus se mută în Berbec, viața ta romantică va deveni foarte clară. Berbecul guvernează această zonă a vieții tale, iar cu Venus, te poți aștepta la focuri de artificii. Acest lucru vă va face nu doar să acționați cu mai multă pasiune, ci și să o vorbiți. Amintiți-vă că oamenii care sunt meniți să fie în viața voastră sunt cei care acceptă toate laturile voastre. Și lasă-te dus de val pentru dragoste, nu trebuie să găsești întotdeauna un motiv logic pentru a simți ceva.

Scorpion

Taurul conduce viața ta amoroasă, ceea ce înseamnă că această eclipsă recentă a atras multă atenție asupra acestui domeniu. Mai exact, este vorba despre fundația și stabilitatea oricărei relații existente sau noi. O eclipsă vine peste doar câteva săptămâni având loc în semnul tău zodiacal, ceea ce înseamnă că portalul eclipsei va fi puternic pentru tine la nivel personal. Vor exista o mulțime de oportunități pentru tine de a te dezvolta. Pregătește-te să vezi cum universul evidențiază exact ce va fi asta.

Segetător

Energia Peștilor din ultima vreme a luat cu adevărat în vizor relațiile tale și persoanele care trăiesc cu tine. Toate acestea fac parte din călătoria ta actuală - să te asiguri că locul în care locuiești și cei cu care te înconjori te ajută să devii persoana care vrei să fii. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Venus se mută în Berbec, ești hotărât să faci schimbări în viața ta de acasă. Nu vă fie teamă să vă urmați inima, ceea ce faceți acum vă va duce înapoi acasă.  

Capricorn

Trebuie să crezi că lucrurile se pot schimba pentru ca acestea să se poată schimba. Săptămâna aceasta, permiteți-vă să reflectați asupra temerilor care vă rețin. Când vine vorba de dragoste, știi că gândirea excesivă este ceva ce poate crea adesea obstacole în relațiile tale. Acum este momentul să ai încredere în cât de departe ai ajuns și în conversațiile pe care le-ai avut cu partenerul tău. Oamenii chiar se schimbă, iar asta te include și pe tine.  

Vărsător

În săptămâna care urmează vei simți cum crește pasiunea. Veți dori să mergeți până la capăt atunci când vine vorba de o anumită relație care a continuat să se dezvolte de-a lungul timpului. După ce ai trecut prin niște lecții intense, acum este momentul în care îți dorești cu adevărat să oficializezi lucrurile. Fie că este vorba de a vă muta împreună sau de a atinge un nou nivel de angajament, realizați că vă simțiți astfel datorită întregii munci anterioare pe care ați depus-o. Acesta este cu adevărat un capitol nou pentru tine și pentru relația ta.  

Pești

Jupiter din semnul tău zodiacal se va uni cu Pluton din Capricorn în această săptămână, aducând în minte lecția că tot ceea ce îți este destinat nu trebuie să forțezi niciodată. Împreună, aceste planete aduc schimbări interesante în viața ta sentimentală care probabil sunt rezultatul unei creșteri mult așteptate. De asemenea, îți arată că nu va trebui niciodată să cerșești sau să pledezi pentru a fi tratat așa cum meriți, pentru că persoana potrivită nu s-ar gândi niciodată să facă altceva. Lasă-te să te bucuri de ceea ce curge spre tine în această săptămână, știind în inima ta că a fost soarta tot timpul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel