Horoscop- DRAGOSTE, pentru săptămâna 9-15 octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Horoscop săptămânal: 9-15 octombrie,  2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 14 octombrie 

Energie călăuzitoare: Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Balanță, stăpânul casei tale de relații 

În inima ta, știi deja ce ți se cuvine și ce nu, ceea ce înseamnă că ai și o idee despre viitor în ceea ce privește relația ta sentimentală, chiar dacă ți-ai dori să fie altfel. Cu Soarele, Mercur și Marte, toate în Balanță, nu vezi doar adevărul relației tale romantice și o reflectare a creșterii tale. Deoarece această lunare este la începutul acestui nou ciclu de eclipse care va avea loc până în 2025, reprezintă mai mult o dezmembrare decât o construcție în acest moment.  


Cu toate acestea, totuși, ți se oferă un nou început atunci când lucrurile trebuie demontate. Concentrează-te pe luarea unor decizii care îți onorează creșterea, pe măsură ce îți permiți să eliberezi ceea ce nu mai este în concordanță cu tine și lasă-te să crezi că iubirea pe care o dorești cu adevărat este acolo - trebuie să creezi spațiu pentru ca ea să crească.  

Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 12 octombrie 

Energie conducătoare: Marte în Scorpion, stăpânul celei de-a șaptea case a relațiilor tale. 


Relația ta primește un influx puternic de pasiune pe măsură ce Marte intră în Scorpion, amintindu-ți că legătura cu partenerul tău este echivalentă cu pofta ta de viață. Marte te ajută să înțelegi ce te motivează și te inspiră cu adevărat. În același timp, în Scorpion, îți activează relația romantică, ajutându-te să înțelegi adevărata valoare pe care dragostea ar trebui să o aducă în viața ta.  

Pe măsură ce te pregătești să închei actualul ciclu de eclipse cu o eclipsă de Lună Plină Lunară în semnul tău zodiacal la sfârșitul lunii octombrie, observi același echilibru energetic cu Marte acum în Scorpion. Nu este vorba de a avea mai multă pasiune cu partenerul tău, ci de a îmbrățișa lecțiile ultimilor ani pentru a crea și a te bucura de relația pe care ți-o dorești. Nu trebuie să sacrifici pasiunea pentru stabilitate sau stabilitatea pentru pasiune. În schimb, poți găsi echilibrul între cele două, în care toate nevoile și visele tale sunt pe deplin satisfăcute.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 


Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 14 octombrie 

Energie călăuzitoare: Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Balanță, stăpânul casei familiei, a angajamentului și a bucuriei. 

După niște teste intense din partea universului, ești gata să începi un nou capitol înrădăcinat în bucurie și fericire. Oricât de mult ar exista întotdeauna un scop mai înalt pentru o conexiune care apare în viața ta, este de asemenea în regulă dacă, în acest moment, te bucuri de ea. Nu trebuie să simți întotdeauna că trebuie să fie mai mult sau că trebuie să dovedești ceva. Este suficient să te lași alimentat de ceea ce aduce cel mai mult în viața ta. 

Pe măsură ce Eclipsa de Lună Nouă de Soare atinge apogeul, ai putea îmbrățișa mai multe momente de liniște cu cei care contează cel mai mult pentru tine. Va conta mai puțin cât de plin este calendarul tău social sau care este cea mai recentă și mai bună veste, deoarece acum cauți adevărata împlinire a sufletului. Cu această eclipsă care tocmai începe un ciclu nou-nouț în viața ta, vei putea vedea cum se va schimba și te va ajuta să crești familia, angajamentul și viața pe care ți-ai dorit întotdeauna să o trăiești, pentru că acum te concentrezi în sfârșit pe ceea ce este cel mai important pentru tine.  

Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 10 octombrie 

Energie conducătoare: Pluton direct în Capricorn, guvernatorul sectorului tău romantic 

Pe măsură ce Pluton și-a început dansul în Vărsător și a ieșit din Capricorn, a creat un val de schimbări în viața ta romantică, deoarece ai fost atrasă să vezi conexiunea ta dintr-o perspectivă unică. Pluton guvernează chestiunile legate de adevăr și, în timp ce se afla în Capricorn, a fost restricționat de obligații sau de încercarea de a se conforma normelor sociale. Acum începe să se aventureze mai departe în Vărsător. Va inspira libertate și eliberare. Pentru tine, asta înseamnă că relația ta va trece printr-o perioadă imensă de transformare. Chiar dacă rămâneți împreună în această perioadă, acordul dintre tine și partenerul tău se va schimba.  


Este vorba despre a lăsa mai multă lumină să intre în viața ta, pe măsură ce definești ce fel de relație ți se potrivește cel mai bine și ce îți va permite să creezi dragostea pe care ți-o dorești, inspirându-te în același timp să îți manifești visele. Pe măsură ce Pluton se plasează direct, vei avea de acum până în ianuarie, când Pluton se va muta din nou înainte în Vărsător, pentru a reveni asupra unor teme vechi, a lega capetele nerezolvate și a întruchipa mai mult din lecțiile acestei faze. Este o șansă de a vedea ce trebuie reparat și de a te apuca de treabă să o faci, pentru că viața visurilor tale nu se va crea singură.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 12 octombrie 


Energie conducătoare: Marte în Scorpion, stăpânul căminului, al familiei și al vindecării. 

Ia-ți timp să te apleci în inima ta și să îmbrățișezi vindecarea puternică care a avut loc acolo în timp ce Venus a petrecut cinci luni în semnul tău zodiacal. Totul a fost despre autovindecare, iubire și conservare, în timp ce ai învățat că adevărul tău este singurul lucru care contează. Pe măsură ce începi să ieși din acest spațiu de concentrare mai mult asupra ta, ți se cere acum să iei ceea ce ai învățat și să îl infuzezi în cele mai apropiate relații și în casa ta. 

Poate fi o provocare să începi să îți vindeci relațiile cu ceilalți până când nu te-ai apucat să lucrezi la vindecarea părților din tine care fac parte din dificultățile cu care te confrunți cu ceilalți. Cu toate acestea, acum că ai făcut-o, este timpul să te concentrezi pe vindecarea relațiilor și a familiei tale și pe construirea căminului în care vrei să te întorci. Pe măsură ce Marte trece în Scorpion, adevărul și conexiunea vor fi necesare cu relația ta, permițând vindecarea rănilor din trecut și dezvoltarea unei noi conexiuni. Este un moment frumos pentru a te concentra pe ceea ce contează cel mai mult și pentru a lăsa dragostea ta să ghideze vindecarea care va veni.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 10 octombrie 

Energie călăuzitoare: Pluton direct în Capricorn, stăpânul casei bucuriei, a familiei și a angajamentului. 

Viața rareori decurge așa cum crezi că va decurge, totuși pentru tine. Acest lucru poate fi mai provocator atunci când planurile diferă de cum ți-ai imaginat. Acest lucru îți poate afecta sentimentul intern de siguranță. Atunci când poți lăsa garda jos, să te retragi și să ai o nouă perspectivă, îți permiți să vezi beneficiile de moment. Anul acesta a fost despre a realiza că, doar pentru că în sfârșit construiești ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna, nu înseamnă că va arăta sau se va simți așa cum ți-ai imaginat că va fi.  


A fost un proces de recunoștință, acceptare și bucurie pură, pe măsură ce primești toate darurile divine din partea universului, lăsând în același timp spațiu pentru magie. Pe măsură ce Pluton se plasează direct în Capricorn, te va provoca să renunți din nou.

Nu de relația ta, de partener sau de orice vis esențial pe care l-ai avut, ci să renunți la gândul că fericirea poate apărea doar dacă viața arată într-un anumit fel. Acest lucru va deveni mai ușor în lunile următoare, pe măsură ce vei găsi mai multă stabilitate și bucurie în această parte a vieții tale. Este doar o chestiune de a te concentra asupra a ceea ce este cel mai important, pentru că asta îți va garanta că, indiferent de ce se întâmplă, vei avea întotdeauna ceea ce ai nevoie cu adevărat.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 


Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 10 octombrie 

Energie conducătoare: Pluton direct în Capricorn, stăpânul căminului, al familiei și al vindecării. 

Schimbarea se pregătește pentru tine, pe măsură ce eclipsele încep un ciclu nou-nouț în semnul tău zodiacal și în Berbec, dar acesta nu este singurul loc în care se va produce transformarea. Având în vedere că Pluton a petrecut mult timp în sectorul tău de casă și familie, în prezent vezi noi modalități de a găsi spațiu și modul tău unic de a face lucrurile.

Pluton va mai rămâne aici încă câteva luni până când se va muta în Vărsător în ianuarie, așa că este momentul perfect pentru a aborda problemele din jurul casei tale pentru a determina ce funcționează pentru tine și ce nu. Trebuie făcute îmbunătățiri, fie că este vorba de ajustări la relația ta sau la modul în care îți construiești viața de zi cu zi.  


Pluton în Capricorn se poate simți adesea ca într-o rutină, știind că trebuie să ieși din ea, dar fără să știi cum. Acum, că staționează direct și lasă în urmă retrogradul, vei avea mai multe opțiuni și capacitatea de a schimba lucrurile. Nu vă fie teamă să încercați lucruri noi sau să încălcați câteva reguli depășite. Este vorba despre crearea unei vieți care să te facă cu adevărat fericit.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Joi, 12 octombrie 


Energie conducătoare: Marte în Scorpion, stăpânul tău 

În timp ce te pregătești pentru întoarcerea solară și pentru sezonul zodiacal, concentrează-te asupra a ceea ce au reprezentat pentru tine lecțiile anului trecut. Acum ești chemat să te concentrezi mai mult asupra ta decât asupra relației tale romantice. Cu toate acestea, eclipsa lunară de Lună Plină din Taur de la sfârșitul lunii octombrie va oferi claritate și mișcare. Nu este nimic greșit în a schimba prioritatea de la relația ta la a te concentra mai mult asupra ta, deoarece aceasta este singura modalitate de a atrage o iubire care se aliniază cu adevărul tău.  

Există o zicală, construiește-o și ei vor veni. Ei bine, este timpul ca tu să construiești o viață care te face să te simți bine și care rezonează profund cu sufletul tău, având încredere că, pe măsură ce o faci, vei atrage persoana care este menită să o trăiască alături de tine. În loc să te gândești că trebuie să-ți schimbi viața pentru a se potrivi cu o anumită persoană sau relație, concentrează-te pe trăirea vieții în termenii tăi, astfel încât să știi că oricine vei atrage va adăuga un mare beneficiu și valoare. Pe măsură ce o vei face, vei vedea cum se schimbă lucrurile și cum dragostea devine mult mai ușoară odată ce trăiești o viață pe care o iubești.  


Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 10 octombrie 

Energie conducătoare: Pluton direct în Capricorn, guvernatorul sectorului tău de valoare 

Deciziile și alegerile pe care le faci în dragoste sunt profund legate de cât de demnă te simți de relația la care visezi. Chiar dacă ai o idee despre cea mai uimitoare conexiune divină, dacă nu știi că ești demnă să o primești, vei avea mereu senzația că nu o poți înțelege.

Pentru a construi o relație minunată, trebuie să știi că o meriți. ceea ce poți obține cel mai ușor sau ceea ce este convenabil, ci ceea ce îți înflăcărează cu adevărat sufletul. Asta este ceea ce meriți și ceea ce ți-ai dorit întotdeauna. Acum, universul conspiră pentru a te ajuta să îl obții.  


Pe măsură ce Pluton staționează direct în Capricorn, poți începe să te concentrezi asupra a ceea ce te-a împiedicat să trăiești viața pe care o meriți cu adevărat. Acest proces este menit să te ajute să pui în ordine tot ceea ce ai învățat și experimentat, chiar dacă este greu să sortezi aspectele mai dificile ale trecutului tău. Învață să te ierți pe tine însuți, onorează ceea ce aduci în viața celor din jurul tău și permite-ți să crezi în primirea a tot ceea ce meriți cu adevărat din partea iubirii.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 12 octombrie 

Energie conducătoare: Marte în Scorpion, stăpânul sectorului dorințelor și al speranței. 

Oricât de mult ar părea viața prea pragmatică, cel mai bine ar fi să-ți permiți să îmbrățișezi speranța divină și magia lumii din jurul tău. Dragostea diferă de celelalte domenii ale vieții tale, așa că trebuie abordată din inimă mai degrabă decât din cap. Făcând acest lucru, poți îmbrățișa întregul spectru al relației tale și îți poți crea spațiu pentru a vedea cât de magică poate fi dragostea.  

Pe măsură ce Marte se întoarce în Scorpion, te ajută să te concentrezi pe speranța ta divină pentru ceea ce poate fi dragostea. Lasă mai mult loc pentru ca idealismul și visele să vă ghideze relația romantică, mai degrabă decât doar evenimentele logice sau de zi cu zi.


A avea o natură ancorată în dragoste este esențială, deoarece îți permite să construiești ceea ce poate dura pentru totdeauna, dar totul trebuie făcut cu echilibru, lăsând puțin loc universului să te surprindă. Permite-ți să devii mai romantic în această perioadă, cu speranța că dragostea va apărea pentru tine. Îmbrățișând intensitatea Scorpionului, s-ar putea să ți se pară incredibil să știi că ești în sfârșit alături de sufletul tău pereche.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 10 octombrie 


Energie călăuzitoare: Pluton direct în Capricorn, stăpânul celei de-a unsprezecea case a dorințelor și speranței tale 

Tot ceea ce s-a întâmplat în trecut este acum pus deoparte, deoarece ești invitat să îmbrățișezi creșterea și expansiunea în viața ta sentimentală. Pe măsură ce ai crescut și te-ai vindecat, la fel și relația ta, dar pentru a vedea cât de mult, trebuie să o lași să înflorească în toate modurile în care ți-ai dorit vreodată ca dragostea să se arate pentru tine. Trebuie să-ți permiți să ai încredere că ai construit acea fundație fermă și acum să-i dai spațiu pentru a crește așa cum trebuie să o facă.  

Cu cât vei avea mai multă încredere în creșterea ta, cu atât vei simți mai puțin nevoia de a-ți controla partenerii. Având încredere în viziunea și prioritățile fiecăruia dintre voi, creați mai mult spațiu pentru ca dragostea să devină tot ceea ce v-ați imaginat.

Pe măsură ce Pluton se plasează direct în Capricorn, vei putea să înfrunți temerile care te-au făcut să lucrezi pentru a avea controlul asupra sentimentelor tale și a modului în care relația ta progresează. Acest lucru îți oferă o mai mare speranță în relația ta și mai multă aliniere cu divinul. Permite-ți să eliberezi ceea ce te-a împiedicat să îți deschizi complet inima către iubire, astfel încât să te poți bucura de ceea ce ai muncit să creezi.

Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 14 octombrie 

Energie călăuzitoare: Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Balanță, stăpânul casei tale de pasiune, intimitate și transformare 

Totul se concentrează acum pe transformarea vieții tale romantice prin întâlniri pasionale, în timp ce ești ghidat să creezi o iubire care să dureze o viață întreagă. Recent, Venus s-a mutat în Fecioară, guvernatorul sectorului tău romantic, iar acum Eclipsa de Soare de Lună Nouă va avea loc în Balanță, luminând temele de transformare și intimitate.


Oricât de mult ți-ar aduce universul noi oportunități de iubire, tu trebuie să fii cel care le valorifică pe deplin. Închei o fază de auto-reflecție și vindecare în care nu te-ai concentrat pe atragerea unui partener sau pe continuarea construirii relației tale. Acest lucru face parte din echilibru, deoarece dacă nu îți faci timp să te concentrezi asupra ta, ai putea realiza că ți-ai făcut viața despre altcineva.  

Pe măsură ce Eclipsa solară de Lună Nouă se alătură Soarelui, lui Mercur și Marte în Balanță, așteaptă-te la conversații și oportunități pentru a-ți deschide inima și viața pentru iubire. Va trebui să renunțați la unele dintre rutinele sau mecanismele de adaptare pentru siguranță, deoarece sunteți inspirat să vă lăsați viața să se transforme. Tocmai asta fac cele mai bune tipuri de iubire: îți schimbă viața în mod imaginativ. Trebuie să rămâi conștient de faptul că lucrurile se schimbă, așa că este timpul să începi să îmbini creșterea ta cu extinderea vieții tale amoroase pentru a primi tot ceea ce ai visat întotdeauna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel