Horoscop DRAGOSTE pentru sezonul 2023 al Balanței. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop dragoste pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)

S-ar putea să simți că trebuie să recuperezi timpul pierdut în ceea ce privește prieteniile și relațiile amoroase, deoarece lunile de până acum au fost pierdute din cauza faptului că ai fost "prea ocupat" pentru a te concentra asupra lucrurilor la care ții cu adevărat. Nu ai avut ce face cu ceea ce s-a întâmplat, dar acum că lucrurile încep să se liniștească - pentru că ai muncit din greu pentru a le netezi - simți că te poți concentra mai mult asupra persoanelor pe care le-ai neglijat. Ai intenții bune, iar în timpul sezonului Balanță vei avea ocazia să îți pui în practică această idee.

Taur 
(20 aprilie - 20 mai)


Sezonul Libra te face să simți că vrei să te încarci cu capul înainte într-un nou plan de sănătate, cu exerciții fizice și toate cele. Întotdeauna ai fost interesat de o alimentație sănătoasă și va fi în această lună în care te vei simți în mod special încărcat spre a face lucruri precum planificarea meniului și îmbunătățirea abilităților tale de gătit. Simți nevoia de a te organiza în timpul sezonului Balanță, deoarece îți dai seama că un anumit tip de pace te cuprinde atunci când lucrurile sunt ordonate. De asemenea, te simți destul de zen în legătură cu modul în care lași negativul să te afecteze; este o lună bună pentru detașare, iar aceasta îți vine ușor în această perioadă. Romantismul există, dar nu accepți nicio formă de dramă inutilă.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Ceea ce știi acum este că ești capabil să faci lucruri mărețe, iar tu tocmai ai ieșit dintr-un sezon în care ai realizat multe. În timpul Balanței, vei ști că este timpul să te odihnești și să te regrupezi. Totul ține de echilibru cu Balanța, iar tu ai ajuns să știi că producția ta de energie trebuie să se potrivească cu timpul de odihnă. Acest lucru îți oferă șansa de a te gândi la următoarea mișcare și, de asemenea, îți oferă timp liber pentru a împărtăși momente distractive cu prietenii. Răsfață-ți latura artistică și ai o lună bună, Gemeni. Dragostea ar putea trece pe plan secundar în această perioadă, dar este în regulă.

Rac 
(21 iunie - 22 iulie)

Așteptați-vă să ieșiți din casă mai des, deoarece vă veți simți foarte inspirat să ieșiți cu prietenii și să vă simțiți bine. Asta nu înseamnă că totul este "petrecere, petrecere, petrecere", dar te bucuri mai mult de vreme în preajma sezonului Balanței și se întâmplă să îți placă să fii cu oameni care se bucură de ceea ce îți place ție: întâlniri sociale și împărtășirea ideilor artistice. Este o lună lejeră pentru tine și te va pregăti pentru toamnă; nu te grăbești la fel ca în urmă cu doar câteva săptămâni și te bucuri de ritmul mai lent; de fapt, alegi să te miști în funcție de cum te simți. Sunteți sociabil, dar mai lent, ceea ce vă oferă ce e mai bun din ambele lumi.

Leu 
(23 iulie - 22 august)

Pentru că Balanța este o lună atât de relaxantă pentru tine, vei descoperi că angajamentele tale sociale sunt la fel de ușoare și simple. Viața ta amoroasă va decurge, din fericire, la fel de bine și vei vedea mai puține drame cu prietenii în această lună. Te simți ca și cum tocmai ai petrecut o vară foarte activă făcând tot ceea ce îți dorești, iar acum vrei să te concentrezi pe lucruri precum dragostea și romantismul, dar nu există nicio grabă aici. Tot ceea ce se întâmplă în timpul sezonului Balanță pare bine echilibrat și bine ritmat. Te simți încrezător atât în dragoste, cât și la locul de muncă.

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)


După ce ai realizat tot ceea ce ai reușit să pui la cale cu succes în timpul sezonului Fecioară, vei recunoaște sezonul Balanță ca fiind momentul de a te bucura de toate. Fecioarele partenere vor vedea că relațiile lor amoroase sunt liniștite; drama s-a scurs din ele, iar acum lucrurile par să meargă pe un făgaș mult mai echilibrat. Tu, personal, vei descoperi că tot ce ai făcut a fost "suficient". Ai investit timp și efort pentru a-ți crea o situație mai bună, iar în timpul sezonului Balanță, îți dai seama că este timpul să te oprești și să miroși trandafirii, ca să spunem așa. Te simți bine în timpul acestei luni și nu numai atât, simți că este în regulă să te reîncarci.

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)


Când vine sezonul tău, te simți relaxat, dar conștient de lucruri precum aspectul și statutul social. Îți dorești să fii apreciat, iar ceea ce se întâmplă cu tine este că este greu să NU fii apreciat, deoarece ești într-adevăr foarte fermecător și carismatic. Vei atrage oamenii la tine, iar unul dintre ei ar putea deveni următorul tău partener romantic. Ești conștient de faptul că te vei prezenta într-un anumit fel cu această persoană și, deși nu ești cu totul inhibat, nu ești chiar "sincer" cu ea. S-ar putea să vă temeți să nu-i impresionați în mod greșit și, prin urmare, vă comportați "cât mai bine". Una peste alta, veți fi 'la mare căutare' în rândul prietenilor și al potențialilor parteneri romantici.


Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)


În timpul sezonului Balanță, ești mai acasă cu tine însuți decât în orice alt moment. Viața ta romantică ar putea să scadă, deși cu siguranță nu va avea de suferit, deoarece vei simți nevoia să te concentrezi pe lumea ta interioară. S-ar putea ca sezonul Balanței să te împingă spre viața spirituală, iar grija față de "numărul unu" este ceea ce va însemna această lună. Ai nevoie să ai grijă de tine în această perioadă; este aproape ritualic și te face să te simți bine... și puternic. Simțiți că dacă te folosești de cine ești, poți fi o persoană mai bună pentru cei pe care îi iubești și îi respecți.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Acesta este sezonul în care te ocupi de ceea ce trebuie făcut. Având în vedere că ești o persoană care s-a născut toamna, te raportezi bine la vibrația autumală care vine odată cu intrarea Balanței și te vei simți inspirat să realizezi tot ceea ce ți-ai propus în această perioadă. În dragoste, vei face această conexiune, deoarece ai ajuns să realizezi că totul depinde de tine pe termen lung. Nu mai așteptați aprobarea sau ca cineva să preia conducerea. Balanța te umflă de încredere și iubire de sine și te simți neînfricat în fața adversității. Iar încrederea în tine însuți te face mai atractivă în acest sezon.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Aceasta este luna în care vă puneți expertiza în acțiune în viața reală. Tocmai ai ieșit dintr-un sezon care ți-a dat un plus de experiență; ai studiat din greu, iar acum simți că abilitățile tale sunt atât de bine puse la punct încât este timpul să le folosești. În romantism, asta înseamnă că ai ajuns să îți cunoști atât de bine partenerul încât practic îi poți prezice următoarea mișcare. În timpul sezonului Balanță, vrei ca acesta să știe că este în siguranță cu tine și că nu trebuie să își facă griji. În mare parte, acest lucru se datorează faptului că știi că ai trecut prin multe alături de această persoană, dar ai învățat, iar acum, vrei să le arăți ce înseamnă dragostea.

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Ce vară a fost și, sincer - ai trecut peste ea. Aștepți cu nerăbdare sezonul Balanță și tot ce îți aduce, și în sfârșit, iată-l. Acum este momentul să vă faceți acele planuri și să încheiați afacerea. Nu te-ai mai simțit atât de impulsionat de foarte mult timp, iar în timpul sezonului Balanței, nu numai că vrei să ieși și să mergi în locuri, dar îți dorești aventuri amoroase și întâlniri sociale care să fie memorabile și pozitive. Ești în căutare de oameni cu aceeași mentalitate care împărtășesc aceeași dorință de distracție și vei vedea că, în această lună, vei avea un deget în fiecare oală. Cursuri, cursuri, seminarii... dacă te interesează, te vei implica.

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Sezonul Balanței îți prezintă noua stare de spirit: ești dezinhibată și liberă când vine vorba de a te exprima pe plan sentimental, ceea ce reprezintă o schimbare totală pentru tine. Dar a fost nevoie de Balanță pentru a intra acolo și a schimba lucrurile pentru tine, iar transformarea pe care o vei face va fi atât de grozavă și neașteptată încât partenerul tău romantic va fi șocat în toate modurile potrivite. Acesta este sezonul în care îi dezvălui adevărata ta persoană; te-ai ținut bine ascunsă în cea mai mare parte a vieții tale, dar în dragoste și în romantism, nu mai poți rămâne în umbră. Acesta este începutul unei atitudini cu totul noi pentru tine în dragoste și pasiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile




pixel